Tgrt Haber

Yunanistan Ulaştırma Bakanı kim? Yunanistan Ulaştırma Bakanı Kostas Karamanlis kaç yaşında, evli mi?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
02 Mart 2023 08:55 - Güncelleme : 02 Mart 2023 12:47
Yunanistan Ulaştırma Bakanı kim? Yunanistan Ulaştırma Bakanı Kostas Karamanlis kaç yaşında, evli mi?

Yunanistan'da yük treni ile yolcu treninin çarpışması sonucu 32 kişi hayatını kaybetti, 85 kişi yaralandı. Bu olayın ardından Yunanistan Ulaştırma Bakanı Kostas Karamanlis istifa etti. Yunanistan Ulaştırma Bakanı kim? Yunanistan Ulaştırma Bakanı Kostas Karamanlis kimdir, kaç yaşında?

YUNANİSTAN ULAŞTIRMA BAKANI İSTİFA ETTİ

Kazanın ardından Yunanistan Ulaştırma Bakanı Kostas Karamanlis istifasını sundu. Karamanlis, 'Böylesi trajik bir olay gerçekleştiğinde hiçbir şey olmamış gibi göreve devam etmek imkansızdır' dedi. Yazılı açıklamada görevinden istifa ettiğini ve "bunun kurbanların anısını onurlandırmak için yapabileceğinin en azı olduğunu" belirtti. Karamanlis ayrıca devletin "uzun süredir devam eden" hatalarının sorumluluğunu aldığını vurguladı.

YUNANİSTAN ULAŞTIRMA BAKANI KOSTAS KARAMANLİS KİMDİR?

Konstantin Aleksandru Karamanlis, 14 Eylül 1956, Atina doğumlu Yunan siyasetçidir. 2004-2009 yılları arasında Yunanistan Başbakanı ve muhafazakâr Yeni Demokrasi Partisi’nin eski başkanı olan Karamanlis, aynı adlı Yeni Demokrasi Partisi'nin kurucusu, dört defa başbakan, iki defa da cumhurbaşkanı olarak görev yapan Konstantin Karamanlis'in yeğeni.

 

 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...