Tgrt Haber

Yüzünden vurulan Mustafa Can Ekiciler, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
24 Ağustos 2024 17:21 - Güncelleme : 24 Ağustos 2024 17:27
Yüzünden vurulan Mustafa Can Ekiciler, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

CHP Süleymanpaşa ilçesi Belediye Meclis Üyesi Mustafa Can Ekiciler, 16 yaşındaki R.K'nın silahından çıkan kurşun sonucu yüzünden vurulmuştu. Tedavi altında olan Ekicilerin sağlık durumu beklenirken öldü mü, neden araması yapıldı.

18 Ağustos'ta saat 01.30 civarında Süleymanpaşa​'da meydana gelen acı olay sonrası haber son durum bilgisi geldi. 31 yaşındaki CHPSüleymanpaşa​ ilçesi Belediye Meclis Üyesi Mustafa Can Ekiciler hayatını kaybetti.

MUSTAFA CAN EKİCİLER ÖLDÜ MÜ, NEDEN?

18 Ağustos günü 01.30'da Süleymanpaşa​ ilçesine bağlı Gazioğlu Mahallesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunda taksi ile gelen 3 kişi ile tartışmaya giren Ekiciler, 16 yaşındaki R.K. tarafından vuruldu.

Yüzüne aldığı kurşunun ardından sağlık ekiplerinin olay yerine sevk edilmesiyle beraber Namık Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürüldü.

Yüzünden vurulan Mustafa Can Ekiciler, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti - 1. Resim

CENAZESİ NE ZAMAN, NEREDEN KALKTI?

Namık Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavisi devam ederken hayatını kaybeden Ekiciler'in cenaze namazı Gazioğlu Camisi'nde kılındı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...