Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
17 Ağustos 2024 - 14:58

Sosyal medyada kullanılan #globalcallforTurkey etiketinin ne demek olduğu gündem oldu

Son iki gündür Türkiye'de çıkan yangınlar nedeniyle sosyal medyada kullanıcılar #globalcallforTurkey etiketini kullanmaya başladılar. Etiketin ne demek olduğu merak edilirken konuyla ilgili Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı açıklama yaptı.
Aktüel - Aktüel
17 Ağustos 2024 - 14:52

Jeff Monson Müslüman olduktan sonra ilk cuma namazını TBMM'de kıldı! 'Uzun zamandır dört gözle beklediğim bir şeydi'

Dünyaca ünlü sporcu ABD'li Jeff Monson, Müslüman olduktan sonra ilk cuma namazını Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bulunan camide kıldı. İsrail'in Filistin'e saldırıları karşısında Filistinlilerin onurlu duruşundan etkilenip İslam dinini tercih eden Monson, Müslüman olduktan sonra ilk cuma namazını TBMM'deki camide kıldı ve namazın ardından TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile bir araya geldi.
Aktüel - Aktüel
17 Ağustos 2024 - 13:44

Ülkedeki aktif yangınlarda son durum açıklandı! 69'u kontrol altına alınırken 6'sı devam ediyor

Türkiye'nin son iki gündür dört bir tarafında bulunan orman ve kırsal alanlardan yangın haberleri geliyor. İzmir, Bolu ve Aydın alevlerin en çok yayıldığı iller arasında yer alıyor. Bakan İbrahim Yumaklı ülkedeki aktif yangınlar ile ilgili son durumu açıkladı.
Aktüel - Aktüel
17 Ağustos 2024 - 13:28

Hababam Sınıfı'nda Bacaksız rolünü oynayan Tuncay Akça hayatını kaybetti! Ölüm nedeni açıklandı

Ünlü oyuncu Tuncay Akça hayatını kaybetti. Hababam Sınıfı'nda oynadığı Bacaksız rolü ile tanınan ünlü oyuncunun neden öldüğü açıklandı.
Aktüel - Aktüel
17 Ağustos 2024 - 13:25

Bakan Yumaklı Türkiye'nin kaç yangın söndürme uçağı ve helikopteri olduğunu açıkladı

İzmir'de çıkan büyük orman yangınının ardından Türkiye'nin kaç yangın söndürme uçağı ve helikopterinin olduğu gündem oldu. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı konuyla ilgili 9 Mayıs 2024'te açıklama yapmıştı.
Aktüel - Aktüel
17 Ağustos 2024 - 12:24

17 Ağustos 1999 depreminin ardından çeyrek asır geçti! Yıldönümünde İstanbul deprem haritası gündem oldu

Türkiye'nin son yıllarda yaşadığı en büyük felaketlerden biri olan 17 Ağustos 1999 depreminin ardından çeyrek asır geride kaldı. Depremin yıldönümünde İstanbul'un deprem haritası gündem oldu.
 - Yakutistan'dan Amasya'ya uzanan aşk hikayesi!
17 Ağustos 2024 - 10:14

Yakutistan'dan Amasya'ya uzanan aşk hikayesi! Bu kez damat geline uydu

Amasya çok konuşulacak bir düğüne ev sahipliği yaptı. Rusya'da tanışan Türk genci Alperen Akar ile Yakutistanlı Kristina Grigoreva'ın arkadaşlıkları aşka dönüştü. Evlenme kararı alan genç çiftin düğünleri Türkiye'de Akar'ın memleketi Amasya'da Türk ve Yakut geleneklerine göre yapıldı.
Aktüel - Aktüel
17 Ağustos 2024 - 10:09

Adli Tatil 2 Eylül’de sona erecek

20 Temmuz 2024 tarihinde başlayan adli tatil, 1 Eylül’ün Pazar gününe denk gelmesi sebebiyle 2 Eylül Pazartesi günü sona erecek.
Aktüel - Aktüel
16 Ağustos 2024 - 16:57

Bolu Göynük yangınında 28'inci saate girildi

15 Ağustos günü 12.30 sıralarında Bolu'nun Göynük ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın henüz kontrol altına alınamazken dumanlar gökyüzünü sarmaya başladı. Vatandaşların endişe ile takip ettiği Bolu yangınında son dakika durumu paylaşılırken henüz söndürülemedi.
Aktüel - Aktüel
16 Ağustos 2024 - 16:51

NASA'nın yangın haritasında İzmir kırmızıya boyandı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde dün akşam saatlerinde başlayan yangını söndürme çalışmaları hala devam ediyor. Çevre illere de yayılan alevlerin boyutu NASA'nın yangın haritasına yansıdı.
Aktüel - Aktüel
16 Ağustos 2024 - 16:37

Galatasaray, Trabzonspor ve Başakşehir'in 3. hafta maçları ertelendi

Trendyol Süper Lig'de heyecan sürerken 3 takımın karşılaşmasının ertelendiği duyuruldu. Beşiktaş 3. haftada BAY geçerken GS, TS ve Başakşehir maçları neden ertelendi, ne zamana merak konusu oldu. Süper Lig'de ertelenen maç takvimi 2024 belli oldu.
Aktüel - Aktüel
16 Ağustos 2024 - 16:32

MEB Özür Grubu (Eş Durumu) sonuçları bugün açıklanıyor

2024 Yaz Tatili Öğretmenlerin Mazerete Bağlı Yer Değiştirme tercih işlemlerinin 10-15 Ağustos tarihlerinde yapılmasının ardından Özür Grubu sonuçlarının bugün açıklanması bekleniyor.
Aktüel - Aktüel
16 Ağustos 2024 - 16:26

Avrasya Yazarlar Birliği Başkanı Dr. Yakup Ömeroğlu 58 yaşında hayatını kaybetti

Türkiye Yazarlar Birliği eski Genel Başkanı ve Avrasya Yazarlar Birliği Başkanı Yakup Ömeroğlu, 58 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Cenaze töreninin nerede düzenleneceği belli oldu.
Aktüel - Aktüel
16 Ağustos 2024 - 15:56

Bozcaada Polente Feneri'ne girişler yangın riski nedeniyle yasaklandı

Bozcaada'nın en popüler yerlerinden biri olan Polente Feneri, günbatımı manzarası ile çok konuşulurken yangın riski sebebiyle girişleri kapatıldı. Yaz aylarında ziyaret etmek isteyenler ise neden kapatıldı, ne zamana kadar kapalı 2024 aramasını yaparken henüz açılış tarihi duyurulmadı.
Aktüel - Aktüel
16 Ağustos 2024 - 15:43

Meclis'te düzenlenen Can Atalay oturumunda Alpay Özalan ile Ahmet Şık kavga etti

TBMM'de tutuklu bulunan TİP milletvekili Can Atalay için olağanüstü toplantı düzenlendi. TİP Milletvekili Ahmet Şık konuşma yaparken vekiller arasında kavga çıktı. Alpay Özalan ile Ahmet Şık mecliste kavga etti.
Aktüel - Aktüel
16 Ağustos 2024 - 15:35

Can Atalay'ın tutukluluk halinin görüşüldüğü TBMM'de çıkan kavgayı milletvekilleri video olarak paylaştı! Binlerce kişi izledi

Bugün TBMM'de Can Atalay oturumunda çıkan kavga gündem olurken meclisteki kavganın videoları çok kez izlendi. Ahmet Şık ile Alpay Özalan arasında gerilirim arttığı anlar TBMM'de çok konuşulurken kavga anlarına dair video da izlendi.
Aktüel - Aktüel
16 Ağustos 2024 - 15:23

Mecliste çıkan kavgada kaşı yarılan Gülistan Koçyiğit, 28. dönem DEM Parti Kars Milletvekili

Bugün TBMM'de Can Atalay oturumunda ortalık gerilirken çıkan kavgada kaşı yarılan Gülistan Koçyiğit gündeme gelirken kimdir, hangi partiden merak edildi.
Aktüel - Aktüel
16 Ağustos 2024 - 15:18

Muğla'nın Milas ilçesinde zirai alanda çıkan yangın kontrol altına alındı

16 Ağustos günü Muğla'nın Milas ilçesinde bulunan zirai alanda yangın çıktı. Öğle saatlerinde çıkan yangın ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde kontrol altına alındı.
Aktüel - Aktüel
16 Ağustos 2024 - 15:13

Bodrum İslamhaneleri Mahallesi’nde 14.00'te çıkan yangın henüz söndürülemedi

16 Ağustos günü Türkiye'nin birçok ilçesinde çıkan orman yangınları ile mücadele sürerken bir haber de Muğla Bodrum'dan geldi. Dumanların gökyüzüne yükselmesi ile beraber Bodrum yangın son dakika nerede, neden çıktı merak edilirken ekipler müdahaleye devam ediyor.
Aktüel - Aktüel
16 Ağustos 2024 - 14:53

TİP Milletvekili Ahmet Şık'ı yumruklayan Alpay Özalan, 27. ve 28. Dönem AK Parti İzmir milletvekili

TBMM Genel Kurulu bugün Can Atalay oturumu için toplanırken gergin anlar yaşandı. TİP Milletvekili Ahmet Şık ile AK Partili vekiller arasında kavga çıkarken Ahmet Şık'ı yumruklayan Alpay Özalan kimdir, milletvekili mi merak edilirken siyasi hayatı gündeme geldi.
Başa Dön Sona Git