Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
16 Ağustos 2024 - 10:58

Gazi Üniversitesi yeni rektörü Uğur Ünal, Devlet Arşivleri Başkanı olarak görev aldı

16 Ağustos Cuma günü yayımlanan Resmi Gazete’de yer alan Cumhurbaşkanlığı kararnamesine göre 13 üniversiteye rektör atandı.
Aktüel - Aktüel
16 Ağustos 2024 - 10:42

UEFA Konferans Ligi Play-off turunda Başakşehir'in rakibi ST Patrick's Athletic oldu! Karşılaşmanın ne zaman oynanacağı açıklandı

RAMS Başakşehir, UEFA Konferans Ligi 3. eleme turunda rakibini yenerek Play-off aşamasına yükseldi. Temsilcimizin UEFA Konferans Ligi Play-off turunda rakibi ve maç tarihi belli oldu.
 - Maymunla oynadıktan sonra...
16 Ağustos 2024 - 10:36

The Simpsons'ta dikkat çeken maymun çiçeği virüsü sahnesi! Maymunla oynadıktan sonra

Dünya Sağlık Örgütünü kırmızı alarma geçiren maymun çiçeği virüsü hakkında tüm bilgiler yıllar önce The Simpsons dizinde konu olması dikkatlerden kaçmadı. En çarpıcı sahne ise maymunlarla oyun oynadıkları oldu.
Aktüel - Aktüel
16 Ağustos 2024 - 10:36

İBB öğrenci yurt başvuruları 16 Ağustos itibarıyla başlarken 4 gün sürecek

Üniversite sınavının sonuçlarının açıklanmasıyla beraber öğrenciler İBB yurt başvurularının ne zaman başlayacağını ve ne zaman biteceğini araştırmaya başladı. Milyonlarca öğrenci İBB yurt başvuru şartlarını ve tarihlerini merak ediyorken kaç tane yurt olduğu da açıklandı.
Aktüel - Aktüel
16 Ağustos 2024 - 10:27

Maymun çiçeği virüsü Mpox, İsveç'ten sonra bir ülkede daha görüldü

Mpox virüsü olarak bilinen maymun çiçeği virüsü dünyanın gündeminde yer alırken hangi ülkelerde görüldü, kaç vaka var merak ediliyorken İsveç'ten sonra Pakistan'dan da vaka bildirimi geldi. Maymun çiçeği öldürücü mü, belirtileri nedir araştırılırken görülen ülkeler de belli oldu.
Aktüel - Aktüel
16 Ağustos 2024 - 10:05

Trabzonspor'un UEFA Konferans Ligi'nde ST. Gallen ile karşılaşacak! Maç saati ve günü belli oldu

UEFA Avrupa Ligi'ne dün oynanan karşılaşmanın ardından veda eden Trabzonspor, Konferans Ligi Play-off turundan yoluna devam edecek. Bordo-mavililerin UEFA Konferans Ligi'ndeki rakibi ve karşılaşmanın ne zaman oynanacağı belli oldu.
Aktüel - Aktüel
16 Ağustos 2024 - 10:04

Resmi Gazete kararına göre Fahrettin Göktaş, Fırat Üniversitesi Rektörü olarak atandı

16 Ağustos Resmi Gazete atama ve kararlarına göre 13 üniversitede yeni rektör ataması gerçekleşti. Fırat Üniversitesi Rektörü olarak atanan Fahrettin Göktaş kimdir, kaç yaşında merak edilirken daha önce bulunduğu görevler de araştırılıyor.
Aktüel - Aktüel
16 Ağustos 2024 - 09:56

Resmi Gazete atamalarına göre 16 Ağustos'ta Necip Şimşek, İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektörlüğüne atandı

Dün gece yayımlanan Resmi Gazete atamalarına göre İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektörü Necip Şimşek oldu. Kimdir, kaç yaşında ve nereli gibi sorular gündeme gelirken 13 üniversite rektör ataması da araştırıldı.
Aktüel - Aktüel
16 Ağustos 2024 - 09:43

16 Ağustos atamalarına göre Süleyman Özdemir, Esenyurt Üniversitesi Rektörlüğüne atandı

16 Ağustos Resmi Gazete kararına göre 13 üniversitede yeni rektör atamaları yapıldı. Esenyurt Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Süleyman Özdemir kimdir, kaç yaşında merak edilirken hayatı da gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
16 Ağustos 2024 - 09:40

Resmi Gazete kararına göre yeni Emniyet Genel Müdürü eski Bursa Valisi Mahmut Demirtaş oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre Emniyet Genel Müdürü, eski Bursa Valisi Mahmut Demirtaş oldu.
Aktüel - Aktüel
16 Ağustos 2024 - 09:39

Resmi Gazete atama kararları: Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’ne Adnan Sözen atandı

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesine göre 13 üniversiteye rektör atandı.
Aktüel - Aktüel
16 Ağustos 2024 - 09:34

Trakya Üniversitesi Rektörlüğüne Mustafa Hatipler atandı

16 Ağustos gecesinde yayımlanan Resmi Gazete'ye göre 13 üniversitede yeni rektör atamaları gerçekleşti. Trakya Üniversitesi: Rektörü Mustafa Hatipler olurken kimdir, kaç yaşında merak konusu oldu. Daha önce aldığı görevler...
Aktüel - Aktüel
16 Ağustos 2024 - 09:23

Resmi Gazete kararına göre Hamit Emrah Beriş, Çukurova Üniversitesi Rektörü oldu

Çukurova Üniversitesi Rektörü olan Hamit Emrah Beriş gündemde yer alırken kimdir, aslen nereli merak edilirken kitapları da araştırıldı. 16 Ağustos Resmi Gazete kararlarına göre 13 üniversiteye yeni rektör ataması yapıldı.
Aktüel - Aktüel
16 Ağustos 2024 - 09:22

Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğüne Tolga Yılmaz atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 16 Ağustos tarihinde yayımlanan Resmi Gazete kararlarına göre Emniyet Genel Müdürü atamaları açıklandı. Eskişehir İl Emniyet Müdürü Tolga Yılmaz oldu.
Aktüel - Aktüel
16 Ağustos 2024 - 09:14

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan, 2020 yılından beri görevine devam ediyor

16 Ağustos gecesinde yayımlanan Resmi Gazete kararları ve atamaları gündemde yer alırken Akdeniz Üniversitesi Rektörü olan Özlenen Özkan'ın kim olduğuna dair araştırmalar yapılırken kaç yaşında, nereli merak konusu oldu.
Aktüel - Aktüel
16 Ağustos 2024 - 09:06

Resmi Gazete atamalarına göre Ankara Üniversitesi Rektörü Necdet Ünüvar oldu

16 Ağustos Resmi Gazete kararına göre Ankara Üniversitesine atanan rektörün kim olduğu merak edilirken Necdet Ünüvar da gündeme geldi. Kararın yayımlanmasıyla beraber Necdet Ünüvar kimdir, kaç yaşında gibi sorular araştırıldı.
Aktüel - Aktüel
16 Ağustos 2024 - 09:04

16 Ağustos Resmi Gazete kararı ile Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Merkez Emniyet Müdürü Sibel Kılıçoğlu oldu

Dün gece yayınlanan Resmi Gazete kararlarına göre Emniyet'te birden fazla görev değişikliği yaşandı. Sinop İl Emniyet Müdürlüğüne Merkez Emniyet Müdürü olarak Sibel Kılıçoğlu atandı.
Aktüel - Aktüel
16 Ağustos 2024 - 08:58

Resmi Gazete’de yayımlanan kararla ODTÜ rektörlüğüne Ahmet Yozgatlıgil atandı

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesine göre; Ankara Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) rektörlüğüne Ahmet Yozgatlıgil atandı.
Aktüel - Aktüel
16 Ağustos 2024 - 08:56

16 Ağustos Resmi Gazete atamalarına göre 13 üniversiteye rektör atandı, Emniyet ve Jandarmada değişiklikler oldu

Dün akşam yayınlanan Resmi Gazete kararlarına göre birçok alanda yeni görev atamaları yapıldı. Sinop İl Emniyet Müdürlüğüne Merkez Emniyet Müdürü Sibel Kılıçoğlu getirilirken Resmi Gazete kararlarına göre birden fazla görev değişikliği yaşandı. Jandarma Genel Komutanlığı atamaları 2024 belli oldu.
Aktüel - Aktüel
16 Ağustos 2024 - 08:48

Resmi Gazete kararına göre Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Ali Çardakçı oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayınlanan Resmi Gazete kararına göre Jandarma Genel Komutanlığına Orgeneral Ali Çardakçı atandı.
Başa Dön Sona Git