Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
16 Ağustos 2024 - 07:42

30 Ağustos Büyük Taarruz zaferinin yıl dönümünde İstanbul, Ankara ve İzmir’de Marmaray, Başkentray ve İzban ücretsiz hizmet verecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda üç büyükşehirde raylı ulaşım sistemleri ücretsiz hizmet verecek.
Aktüel - Aktüel
15 Ağustos 2024 - 16:56

Kolpaçino'nun Sabri Abisi, Aydemir Akbaş yoğun bakıma alındı

Uzun süredir kanserle mücadele eden usta oyuncu Aydemir Akbaş'ın yoğun bakıma kaldırıldığı açıklandı. Vatandaşlar tarafından ünlü oyuncunun sağlık durumu ve neden yoğun bakıma kaldırıldığı merak ediliyor. İbrahim Tatlıses konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
Aktüel - Aktüel
15 Ağustos 2024 - 16:46

Sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor

20-31 Mayıs tarihinde tamamlanan öğretmen atama başvurularının ardından 1 Temmuz’da gerçekleşen sözleşmeli öğretmen mülakatlarının sonuçları heyecanla bekleniyor.
Aktüel - Aktüel
15 Ağustos 2024 - 16:16

Masterchef'te Zeynep, Deniz ile yaşadığı tartışmanın ardından kriz geçirdi

Türkiye'nin en popüler yarışma programlarından biri olan Masterchef yarışmasının 15 Ağustos Perşembe günü bölümünün fragmanı yayınlandı. Fragmanda kırmızı takım kaptanı Zeynep'in oyuna çıkmadığı görüldü. İzleyiciler tarafından Zeynep'e ne olduğu merak ediliyor.
Aktüel - Aktüel
15 Ağustos 2024 - 16:02

Gazze'ye gideceğini açıklayan Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas nerede yaşıyor?

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, TBMM'de yaptığı konuşmada Gazze'ye gideceğini açıkladı. Yaptığı açıklamanın ardından Mahmud Abbas'ın nerede yaşadığı ise merak konusu oldu.
Aktüel - Aktüel
15 Ağustos 2024 - 15:40

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, İsmail Haniye'nin ölümü sonrası TBMM'de!

15 Ağustos Perşembe günü TBMM'de konuşma yapan Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın hayatı gündem oldu. Konuşmasının ardından vatandaşlar Mahmud Abbas'ın Filistin'deki görevini merak etmeye başladı.
Aktüel - Aktüel
15 Ağustos 2024 - 15:02

ÖSYM tarafından ALES sınav sonuçları açıklandı

28 Temmuz tarihinde ÖSYM tarafından uygulanan ALES/2 sınavının sonuçlarının ne zaman açıklanacağı adaylar tarafından merak ediliyor. ÖSYM tarafından sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı duyuruldu.
Aktüel - Aktüel
15 Ağustos 2024 - 14:35

Eski milletvekili Dr. Tarık Ziya Ekinci 99 yaşında hayatını kaybetti

İstanbul Tabip Odası tarafından eski Diyarbakır milletvekili Dr. Tarık Ziya Ekinci'nin hayatını kaybettiği açıklandı. Vatandaşlar tarafından Dr. Tarık Ziya Ekinci'nin neden öldüğü ve cenaze töreninin nerede yapılacağı merak edildi.
Aktüel - Aktüel
15 Ağustos 2024 - 14:32

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un kızı Almina Tude Uygun'un yoğun bakımda tedavisi devam ediyor

Başarılı teknik direktör Bülent Uygun'un kızı Almina Tude Uygun'un yoğun bakıma kaldırıldığı açıklandı. Yoğun bakıma kaldırılmasının ardından sağlık durumunda yaşanan bir gelişmenin olup olmadığı gündem oldu.
Aktüel - Aktüel
15 Ağustos 2024 - 14:10

İstanbul Üniversitesi sınavsız ikinci üniversite kayıtları 27 Eylül’e kadar devam edecek

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) tarafından yayımlanan takvime göre; ön lisans ve lisans sınavsız ikinci üniversite başvuruları 27 Eylül Salı gününe kadar devam edecek.
Aktüel - Aktüel
15 Ağustos 2024 - 14:09

Müge Anlı'nın ne zaman başlayacağı açıklandı! Yeni sezon 2 Eylül'de ekranlarda olacak

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni sezonunun ne zaman başlayacağı gündem oldu. Müge Anlı sosyal medya hesabından programın ne zaman başlayacağını açıkladı.
Aktüel - Aktüel
15 Ağustos 2024 - 14:05

Semptomları benzeyen su çiçeği ile maymun çiçeği arasındaki farklar ve benzerlikler

Dünya Sağlık Örgütü’nün Orta ve Batı Afrika’yı ciddi şekilde etkisi altına alan maymun çiçeği hastalığını gerekçe göstererek Mpox virüs salgını nedeniyle acil durum ilan etmesinin ardından su çiçeği ve maymun çiçeği arasındaki farklar merak edildi.
Aktüel - Aktüel
15 Ağustos 2024 - 14:02

Balık sezonu 1 Eylül 2024 tarihinde başlayacak! 15 Ağustos'tan itibaren geleneksel avcılığa izin verilecek

Endüstriyel avcılık yapan balıkçı gemilerini kapsayan 4,5 aylık av yasağı dönemi 15 Nisan tarihinde başlamıştı. Balıkçılar tarafından balık sezonunun başlayıp başlamadığı merak ediliyor. Denizlerde av yasağı 1 Eylül 2024 tarihinde sonlanacak.
Aktüel - Aktüel
15 Ağustos 2024 - 14:00

BİM 16 Ağustos aktüel kataloğunda smart tartı, Barbie bebek, pedallı temizlik seti ve toz alma aparatı gibi onlarca ürün satışa çıkıyor

BİM Marketlerin 16 Ağustos aktüel tag kataloğunda smart tartı, akıllı bileklik, ütü masası, kelebek kurutmalık, Barbie bebek çeşitleri ve 6’sı 1 arada yüz temizleme fırçası gibi birçok ürün yer alıyor.
Aktüel - Aktüel
15 Ağustos 2024 - 13:35

THY'nin 16 Ağustos'ta yapılacak olan İstanbul-Tokyo seferleri Ampil Tayfunu nedeniyle karşılıklı olarak iptal edildi

Japonya'da etkili olması beklenen Ampil Tayfunu nedeniyle yarın yapılacak olan THY seferlerinin iptal edilip edilmediği gündem oldu. THY tarafından konuyla ilgili açıklama yapıldı.
Aktüel - Aktüel
15 Ağustos 2024 - 12:20

Ücretli öğretmenlik başvuruları başladı! 2024-2025 eğitim öğretim yılı boyunca devam edecek

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ücretli öğretmenlik başvuru kılavuzu yayınlandı. Kılavuzda yer alan bilgilere göre ücretli öğretmenlik başvurularının ne zaman alınacağı belli oldu. 2024-2025 eğitim öğretim yılı boyunca başvuru yapılabilecek.
Aktüel - Aktüel
15 Ağustos 2024 - 12:05

Bursa'da otluk alanda yangın çıktı! Odun depolarına sıçrayabilir

Bugün Bursa merkez Osmangazi ilçesinde yangın çıktı. Otluk alanda başlayarak rüzgarın etkisi ile geniş bir alana yayılan yangının odun depolarına sıçrama riski bulunuyor.
Aktüel - Aktüel
15 Ağustos 2024 - 11:38

Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle 57. Alay Şehitliği ziyarete kapatıldı

15 Ağustos Perşembe günü Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde sabah saatlerinde çıkan orman yangınına ekipler tarafından müdahaleler devam ediyor. Yangın nedeniyle 57. Alay Şehitliği ve Conkbayırı bölgesi ziyarete kapatıldı.
Aktüel - Aktüel
15 Ağustos 2024 - 11:16

Milli atıcı Yusuf Dikeç'in TIME Dergisi'ne kapak olduğu iddiaları gerçeği yansıtmıyor

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda milli atıcı Yusuf Dikeç atış tarzı ile bütün dünya çapında trend haline geldi. Gümüş madalya kazanan milli atıcının TIME dergisine kapak olduğu iddia edildi.
Aktüel - Aktüel
15 Ağustos 2024 - 11:10

Maymun çiçeği virüsünde ölüm vakaları nadir görülüyor! Ölümcüllük riski için DSÖ’den yeni bir uyarı yok

Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nden Burundi, Kenya, Ruanda ve Uganda’ya yayılan Mpox virüsünün sebep olduğu maymun çiçeği hastalığı için Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), iki yıl içinde ikinci kez halk sağlığı acil durumu ilan etti.
Başa Dön Sona Git