Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
13 Ağustos 2024 - 10:18

Telegram'a herhangi bir erişim engeli gelmezken BTK birçok kez uyarıda bulunmuş

Geçtiğimiz günlerde Instagram'a getirilen erişim engeli yaklaşık 1 hafta sonra kaldırılırken Wattpad ve Roblox için gelen yasak henüz kaldırılmadı. BTK tarafından getirilen erişim engellerinin ardından Telegram kapanacak mı, kapanıyor mu gündeme gelirken henüz bir açıklama gelmedi.
Aktüel - Aktüel
13 Ağustos 2024 - 10:13

YKS tercih sonuçları 13 Ağustos itibarıyla erişime açıldı

8-9 Haziran tarihlerinde düzenlenen YKS sınavında tercih işlemleri sona erdi. Heyecanlı bekleyişin sona ermesiyle beraber öğrenciler YKS tercih sonuçları açıklandı mı, nereden bakılır merak ederken duyuru geldi.
Aktüel - Aktüel
13 Ağustos 2024 - 10:12

A101 15 Ağustos aktüel kataloğunda Kawasaki Jet Ski, çekme karavan, tiny house ve onlarca ürün satışa çıkıyor!

A101 15 Ağustos aktüel ürün kataloğu yayınlandı. Katalogda merak edilen ürünler arasında Kawasaki Jet Ski, tiny house ve çekme karavan yer alıyor.
Aktüel - Aktüel
13 Ağustos 2024 - 10:03

MİT tarafından düzenlenen operasyon sonucu 11 örgüt üyesi tutuklandı ve birçok internet sitesi kapatıldı

MİT, Jandarma ve USOM tarafından gerçekleşen operasyon sonucunda kişisel bilgileri satan siber casusluk şebekesi yakalandı. Operasyon sonrasında 11 üye tutuklanırken birkaç site de erişime kapatıldı.
Aktüel - Aktüel
13 Ağustos 2024 - 09:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cenazesine katıldığı Mehmet Doğan, Türkiye Yazarlar Birliği Kurucu Başkanı olarak görev yaptı

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Kurucu ve Şeref Başkanı Mehmet Doğan'ın 77 yaşında hayatını kaybetmesinin üzerine cenazesi kaldırıldı. Ünlü ismin cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılırken Mehmet Doğan kimdir, neden öldü gibi sorular da gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
13 Ağustos 2024 - 09:33

Eğlence için MOLA'dayız

Eğlence için MOLA'dayız
Aktüel - Aktüel
13 Ağustos 2024 - 09:32

Türkiye, Yunanistan Atina'da çıkan yangın için yardım müdahalelerine başladı

Geçtiğimiz gün Yunanistan'ın başkenti Atina yakınlarındaki Varnava'da çıkan yangın büyümeye devam ederken Türkiye, yardım teklifinde bulundu. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli sosyal medya hesabından yayınladığı paylaşım ile Yunanistan yangınına yardımda bulunulacağını belirtti.
Aktüel - Aktüel
13 Ağustos 2024 - 09:20

2024 halka arz takviminde 2 yeni hisse yer aldı

Sermaye Piyasa Kurulu tarafından başvurusu onaylanan hisseler 13 Ağustos 2024 halka arz takvimine eklenirken yakından takip edenler bu hafta halka arz var mı, hangi şirketler araştırmaya başladı. Bu hafta 2 yeni şirket listeye eklenirken tarihleri de belli oldu.
Aktüel - Aktüel
13 Ağustos 2024 - 09:05

YKS tercih sonuçlarının 16 Ağustos tarihine kadar açıklanması bekleniyor

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) puanı ve başarı sıralamasına göre tercih yapan öğrenciler, tercih sonuçları sorgulama ekranının erişime açılmasını bekliyor.
Aktüel - Aktüel
13 Ağustos 2024 - 09:03

Üniversite kayıtları 19 Ağustos'ta başlarken YKS tercih sonuçlarının birkaç gün içerisinde açıklanması bekleniyor

YKS tercih sonuçlarının bugün açılanması bekleyenler için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Öğrenciler YKS tercih sonuçları bugün açıklanır mı, ne zaman açıklanacak merak ederken tarih bilgilendirilmesi yapılmadı. Sınav ise 8-9 Haziran tarihlerinde gerçekleşmişti.
Aktüel - Aktüel
13 Ağustos 2024 - 08:15

Suriye’de en son deprem 3,1 büyüklüğünde meydana geldi! Hatay’dan da hissedilen depremler devam edebilir

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yayımlanan son dakika deprem listesine göre; 13 Ağustos Salı Suriye’de 3,1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.
Aktüel - Aktüel
13 Ağustos 2024 - 07:33

Dün gece yaşanan 5,2 büyüklüğündeki deprem Gaziantep, Hatay, Şanlıurfa, Kilis ve Adıyaman’da hissedildi

Suriye’nin Hama şehrinde meydana gelen 5,2 büyüklüğündeki deprem Türkiye’de beş şehirde hissedildi.
Aktüel - Aktüel
12 Ağustos 2024 - 21:58

Amanoslar'da göktaşı şöleni: Perseid meteor yağmuru hayran bıraktı!

Hatay'ın eşsiz doğa harikası Amanos Dağları, geçtiğimiz gece gökyüzünün en güzel şölenine ev sahipliği yaptı. Amanoslar'da meteor yağmuru eşsiz görüntüler ortaya çıkardı.
Aktüel - Aktüel
12 Ağustos 2024 - 21:25

Gaziantep’te Instagram kutlaması: Lokma dağıttı!

Gaziantep'te bir esnaf, sosyal medya platformu Instagram'ın BTK tarafından yeniden erişime açılmasını lokma dağıtarak kutladı. Instagram'ın açılması nedeniyle lokma dağıtan esnaf Ahmet Erdoğan, vatandaşlardan olumlu tepki aldığını söyledi.
Aktüel - Aktüel
12 Ağustos 2024 - 17:36

Şırnak Silopi'de patlama sonucu 1 kişi öldü, 8 kişi yaralandı

12 Ağustos günü Şırnak'ın Silopi ilçesinde meydana gelen patlama sonucunda çok sayıda ölü ve yaralı olurken son dakika olayında son durum gündeme geldi. Maden işletmesine ait servis aracı seyir halindeyken patlama olurken Silopi ölüm haberleri araması da yükseldi.
Aktüel - Aktüel
12 Ağustos 2024 - 17:13

Nükleer santralde çıkan yangın için Rusya ile Ukrayna birbirini suçladı

Dün akşam Avrupa'nın en büyük nükleer güç santrali olan (NGS) Zaporijya'nın soğutma sisteminde çıkan yangının ardından Ukrayna nükleer santralde yangının son durumu merak edilirken Ukrayna ile Rusya olaydan dolayı birbirlerini suçladı.
Aktüel - Aktüel
12 Ağustos 2024 - 17:08

Kütahya'da çıkan yangına havadan ve karadan müdahaleler devam ediyor! Son dakika

12 Ağustos Pazartesi günü Kütahya'da kent merkezine yakın bir bölgede bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. Ekipler tarafından aktarılan son dakika bilgisine göre yangına havadan ve karadan müdahaleler devam ediyor.
Aktüel - Aktüel
12 Ağustos 2024 - 17:03

"Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'den ayrılıyor" iddialarına Fenerbahçe Medya Sorumlusu Alper Yemeniciler cevap verdi

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcularından biri olan Ferdi Kadıoğlu'nun performansı dikkat çekerken taraftarlar da Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'den ayrılıyor mu son dakika araştırırken X platformu üzerinden konuyla ilişkin açıklama geldi.
Aktüel - Aktüel
12 Ağustos 2024 - 16:48

Serenay Sarıkaya'nın oynadığı Netflix dizisi Şahmaran Adana, Tarsus ve Datça'da çekildi

Netflix platformunda yer alan Türk yapımı Şahmaran dizisinin ikinci sezonu yayınlandı. İkinci sezonun yayınlanmasının ardından dizinin nerede çekildiği gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
12 Ağustos 2024 - 16:29

Hızır Global A.Ş. ve Beytülmal Vakfı'ndan bor hamlesi

Hızır Global A.Ş. çatısı altında faaliyet gösteren Yetiş Grup ve Yetiş+ Çarşı markaları, Türkiye'nin tek organik bor gübresi yöntemini kullanarak tarım yapan Beytülmal Vakfı ile tarım alanında yenilikçi ve çevre dostu bir adım atıyor.
Başa Dön Sona Git