Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
12 Ağustos 2024 - 16:12

İzmir Aliağa ilçesinde limanın ormanlık alanında çıkan yangına müdahale devam ediyor

12 Ağustos günü İzmir'in Aliağa ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın endişelendirirken dumanların gökyüzüne yükselmesiyle beraber ihbar edildi. Son dakika İzmir yangın son durum merak edilirken neden ve nerede çıktığı da gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
12 Ağustos 2024 - 16:05

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor

12 Ağustos Pazartesi günü Adana'nın İmamoğlu ilçesinde çıkan anız yangını ormanlık alana sıçradı. İhbar üzerine bölgeye gönderilen ekipler tarafından havadan ve karadan söndürme çalışmaları devam ediyor.
Aktüel - Aktüel
12 Ağustos 2024 - 16:04

Naim Süleymanoğlu'nun halterde olimpiyat rekoru, 2024 Paris'te 60 kiloda hala kırılmadı

2024 Paris Olimpiyatları'nın sona ermesinin ardından dünya halter tarihine adını altın harflerle yazdıran Naim Süleymanoğlu'nun dünya rekorunun kırılıp kırılmadığı gündeme geldi. 60 kiloda kilosunun 3 katının 10 fazlasını kaldıran Cep Herkülü'nün rekoru hala kırılamadı.
Aktüel - Aktüel
12 Ağustos 2024 - 15:33

Çanakkale Ezine'de eğitim uçağı sert iniş yaptı, 2 pilot yaralandı

12 Ağustos günü Çanakkale'nin Ezine ilçesinde bir eğitim uçağının sert iniş yapmasıyla beraber olay yerine ekipler sevk edilirken Çanakkale'de uçak mı düştü, eğitim uçağı düştü mü son dakika merak edilirken son durum bilgisi paylaşıldı.
Aktüel - Aktüel
12 Ağustos 2024 - 15:29

Aydın Nazilli'de makilik alan yangını çıktı

12 Ağustos günü Aydın'ın Nazilli ilçesinde meydana gelen yangın vatandaşları endişelendirirken Nazilli son dakika yangınında son durum nedir merak konusu oldu. Dumanların yükselmesi ile vatandaşlar ihbarda bulundu.
Aktüel - Aktüel
12 Ağustos 2024 - 15:26

Uzun zamandır beklenen İOS 18 özellikleriyle gelecek yenilikler arasında Siri yapay zeka desteği merak konusu oldu

Apple, cihazlarına İOS 18 ile birlikte Siri’nin yapay zeka ile desteklenmesi, geliştirilmiş notlar, ultra geniş bant ve mesajlar uygulamasına gelecek yeni özellikleri resmi olarak tanıttı.
Aktüel - Aktüel
12 Ağustos 2024 - 15:16

Avcılar Denizköşkler elektrik kesintisi 17.00'de sona erecek

12 Ağustos günü İstanbul'un Avcılar ilçesinde meydana gelen elektrik kesintisi henüz sona ermezken vatandaşlar ne zaman bitecek, elektrikler ne zaman gelir merak ediyorken BEDAŞ tarafından Avcılar elektrik kesintisi bilgileri paylaşıldı.
Aktüel - Aktüel
12 Ağustos 2024 - 14:56

T1 Kabataş Bağcılar Tramvay Hattı'nda seferler Soğanlı Bağcılar arasında bugün durduruldu

Metro İstanbul'un Twitter hesabından yapılan paylaşıma göre T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda Soğanlı-Bağcılar arasında yapılacak olan seferlerin durdurulduğu açıklandı.
Aktüel - Aktüel
12 Ağustos 2024 - 14:34

Erişim engeli getirilen Roblox için dava bulunmazken yasak henüz kalkmadı

Çocukların sık sık oynadığı oyunlardan biri olan Roblox'a 1 Ağustos günü BTK tarafından erişim engeli getirilmişti. Oyunun kullanıcıları ise Roblox davası var mı, kazandı mı merak ederken henüz erişim engelinin kalkacağı zaman belirlenmedi.
Aktüel - Aktüel
12 Ağustos 2024 - 14:15

Gelinim Mutfakta'da Damla ve Rabia sağlık sorunları nedeniyle yarışmada yer almadı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta programı 7. sezonu ile ekranlara gelmeye başladı. Nursel Ergin'in ayrılığının ardından yeni sunucu Aslı Hünel oldu. Yarışmada yer almayan Damla ve Rabia neden yok, elendi mi merak edilirken açıklama geldi.
Aktüel - Aktüel
12 Ağustos 2024 - 13:51

Antalyaspor'un teknik direktörü Alex De Souza 8 yıl Fenerbahçe'de forma giydi

Sergen Yalçın'ın ardından Antalyaspor'da boşalan teknik direktörlük koltuğuna getirilen Alex De Souza'nın hayatı ve kariyeri gündem oldu. 8 yıl boyunca Fenerbahçe'de forma giyen Brezilyalı yıldız isimin forma giydiği kulüpler vatandaşlar tarafından merak edilenler arasında yer aldı.
Aktüel - Aktüel
12 Ağustos 2024 - 13:33

Yarısı Bizden Kampanyası'na riskli yapıya sahip olanlar başvuru yapabilecek

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin gündeminde olan Yarısı Bizden Kampanyası için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum açıklamalarda bulundu. Vatandaşlar ise başvuru şartları nedir, kimler başvurabilir merak ederken tarihler de gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
12 Ağustos 2024 - 13:22

Tünel, köprü ve otoyol geçiş ücreti ödemeleri e-Devlet üzerinden yapılacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu; araç sahiplerinin tünel, köprü ve otoyol ödemelerini e-Devlet üzerinden kolayca gerçekleştirebileceğini duyurdu.
Aktüel - Aktüel
12 Ağustos 2024 - 12:16

Amerikalı Aynasız adıyla bilinen Erdal Kaya eskiden FBI'da ajan olarak çalıştı

Sosyal medyada gündeme gelen isimlerden biri olan Amerikalı Aynasız yani gerçek adıyla Erdal Kaya çektiği videolar ile tanınıyor. Eski FBI ajanı olan ismin hayatı ve kariyeri vatandaşlar tarafından merak ediliyor.
Aktüel - Aktüel
12 Ağustos 2024 - 11:43

Kıraç Galvaniz halka arzı 1.1 milyon katılım halinde 25 lot verecek

Sermaye Piyasa Kurulu tarafından başvurusu onaylanan hisseler arasında yer alan Kıraç Galvaniz Telekominikasyon halka arzını satın almak isteyenler kaç lot verir, ne zaman işlem görecek merak ederken hissenin fiyatı ve kodu da belirlendi.
Aktüel - Aktüel
12 Ağustos 2024 - 11:33

TCDD bünyesinde 195 personel başvuru süreci başladı! Sürekli işçi alımı şartları

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Taşımacılık AŞ (TCDD) Genel Müdürlüğü resmi internet sitesinde 195 sürekli işçi istihdamı yapılacağı duyuruldu.
Aktüel - Aktüel
12 Ağustos 2024 - 11:31

Apple'ın yapay zeka altyapısı Apple Intelligence iPhone 15'lerde olmayacak

ABD'li teknoloji devi Apple yeni yapay zekasını telefonlarına getirmeye hazırlanıyor. Apple Intelligence adlı yapay zeka altyapısının hangi iPhone cihazlarda bulunacağı açıklandı.
Aktüel - Aktüel
12 Ağustos 2024 - 11:17

Mersin Bozyazı'da orman yangınına havadan da destek veriliyor

Yaz ayının gelmesiyle beraber orman yangınları artış gösterdi. 12 Ağustos günü sabah saatlerinde Mersin'de ormanlık alanda çıkan yangında dumanlar yükselirken vatandaşlar Mersin son dakika yangın söndürüldü mü, nerede çıktı merak ediliyordu. Ekipler ise olay yerine sevk edildi.
Aktüel - Aktüel
12 Ağustos 2024 - 11:04

SASA hissesinin bölünme tarihi 12 Ağustos olarak belirlendi

Borsa ile yakından ilgilenenlerin heyecanla beklediği SASA hissesinin bölünme tarihi belli olurken bedelsiz sermaye artırımı yapacağı da gündeme geldi. SASA Polyester AŞ bedelsiz başvurusunun onaylandığı açıklanırken bölündü mü, ne zaman hesaba geçer merak edildi.
Aktüel - Aktüel
12 Ağustos 2024 - 11:00

Kahramanmaraş'ta 3.5 büyüklüğünde olan deprem Gaziantep'te hissedildi

12 Ağustos Pazartesi günü saat 10.47 sıralarında Kahramanmaraş'ta deprem meydana geldi. Sarsıntıyı hisseden vatandaşlar Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu son dakika araması yaptı. Bugün deprem olan yerlerin listesi...
Başa Dön Sona Git