Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
10 Ağustos 2024 - 15:46

Fenerbahçe Adana Demirspor maçı muhtemel ilk 11 kadrosu belli oldu

Trendyol Süper Lig'de 10 Ağustos günü Adana Demirspor, Fenerbahçe'nin evine konuk oluyor. Heyecanla beklenen karşılaşmaya saatler kala muhtemel 11 de belli oldu. Taraftarlar stadyuma akın ederken FB - Adana Demirspor kadrosu da gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
10 Ağustos 2024 - 15:06

Sandık Kokusu dizisinin yeni sezonu eylül ayının ikinci haftasında başlayacak

Show TV ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Sandık Kokusu'nun izleyicileri yeni sezonu bekliyorken tarih belli oldu. Demet Akbağ, Özge Özpirinççi ve Necip Memilli'nin yer aldığı Sandık Kokusu eylül ayında yeniden ekranlara gelecek.
Aktüel - Aktüel
10 Ağustos 2024 - 13:27

Imane Khelif, Paris Olimpiyatları’nda altın madalya kazandı

Cezayirli boksör Imane Khelif, 66 kiloda mücadele ederken geçtiğimiz günlerde cinsiyet konusundan dolayı gündeme gelmişti. Mücadeleler sürerken Imane Khelif elendi mi, madalya aldı mı merak edildi.
Aktüel - Aktüel
10 Ağustos 2024 - 13:09

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Instagram’ın geri açılması ile ilgili son düzlükte olunduğunu açıkladı

Sosyal medya platformu olan Instagram'da bir süredir erişim engeli olurken kullanıcılar geri açılacak mı son dakika merak ederken ne zaman açılacağını araştırdı. Bakan Uraloğlu ise son düzlükteyiz ifadelerini kulllandı.
Aktüel - Aktüel
10 Ağustos 2024 - 12:44

Filenin Sultanları’nın Brezilya karşılaşması 18.15’te başlayacak

Paris Olimpiyat Oyunları'nda mücadeleler devam ederken A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 3.lük maçı için Brezilya ile mücadele edecekken Türkiye - Brezilya maçı saat kaçta, ne zaman merak ediliyordu. Filenin Sultanları bronz madalya için sahaya çıkacak.
Aktüel - Aktüel
10 Ağustos 2024 - 11:55

10 Ağustos Olimpiyat Oyunları Türk oyuncuların maç takviminde güreşte İbrahim Çiftçi yer aldı

Paris'te düzenlenen Yaz Olimpiyatları'nda heyecan devam ederken milyonlarca kişi organizasyonu yakından takip ediyor. 10 Ağustos günü Türk oyuncular maç takvimine göre bireysel sporcular dışında Filenin Sultanları da mücadele edecek.
Aktüel - Aktüel
10 Ağustos 2024 - 11:43

İlkokul 1. sınıf ve ortaokul 5. sınıf şubeleri e-Okul üzerinden belirlenecek

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasına kısa süre kala öğrenciler ve velilerin gündeminde ilkokul 1. sınıf şube ve sınıf öğretmeni nasıl, nereden belirlenecek yer alıyordu. Milli Eğitim Bakanlığınca 81 ilin valiliğine gönderilen yazıda detaylar yer aldı.
Aktüel - Aktüel
09 Ağustos 2024 - 17:15

Bahar dizisinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı belli oldu

Televizyon ekranlarının en popüler yapımlarından biri olan Bahar dizisinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı belli oldu. Dizinin 20 Ağustos'ta sete çıkması bekleniyor.
Aktüel - Aktüel
09 Ağustos 2024 - 16:50

9 Ağustos Garanti mobil uygulamasında kullanıcılar ağ bağlantısı hatası ile karşılaşıyor

Bugün Garanti mobil uygulamasına giriş yapmak isteyen kullanıcılar hata ile karşılaşırken Garanti çöktü mü, neden açılmıyor araştırılırken sosyal medyada da yaşanan sorun hakkında paylaşım yapıldı. Garanti internet bankacılığından sorun yaşanırken kısa sürede düzelmesi bekleniyor.
Aktüel - Aktüel
09 Ağustos 2024 - 15:58

Dünya Kediler Günü geçti ama Kedi Müzesi'ni İstanbul'da ziyaret etme şansınız geçmedi

Uluslararası Hayvan Refahı Fonu (IFAW) öncülüğünde 2022 yılından beri kutlanan Dünya Uluslararası Kediler Günü 8 Ağustos'ta kutlanırken sokak kedilerinin daha rahat bir hayat yaşamasına dikkat çekiliyor. Gündeme gelen Dünya Kediler Günü'yle beraber İstanbul Kedi Müzesi'nin nerede olduğu da merak konusu oldu.
Aktüel - Aktüel
09 Ağustos 2024 - 15:50

TBMM’nin yeni ziyaretçi girişi gelecek hafta kullanıma açılacak

Her ayın ilk cumartesi günü 11.00-15.00 saatleri arasında herhangi bir randevuya gerek olmadan ziyarete açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gelen ziyaretçilerin araçla giriş yapabilmesi için yeni bir giriş kapısı inşa edildi.
Aktüel - Aktüel
09 Ağustos 2024 - 15:40

2024 Paris Olimpiyatları'nda Türkiye'nin madalya sayısı güncellendi! En çok madalya alan ülkeler sıralaması

Fransa'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda milli sporcularımız madalya kazanmaya devam ediyor. 9 Ağustos verilerine göre olimpiyatlarda en çok madalya alan ülkelerin sıralaması belli oldu. Vatandaşlar olimpiyatlarda Türkiye'nin kaç madalya aldığı ve kaçıncı sırada olduğu merak ediliyor.
Aktüel - Aktüel
09 Ağustos 2024 - 15:16

Instagram ve TikTok'un ele alınacağı Dijital Mecralar Komisyonu toplantısı 16 Ağustos'ta yapılacak

Geçtiğimiz günlerde BTK tarafından Instagram'da getirilen erişim engeli sonrasında ne zaman açılacağı merakla beklenirken TikTok, Instagram gibi sık kullanılan sosyal medya platformlarına ilişkin konuların ele alınacağı toplantı ne zaman yapılacak, Instagram açılacak mı son durum gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
09 Ağustos 2024 - 15:09

Peker Açıkalın'ın eski eşi Nilüfer Açıkalın, Sakla Beni dizisinde Gülten karakterini oynadı

Beyin kanaması geçirdiği iddia edilen Peker Açıkalın'ın eski eşi ünlü oyuncu Nilüfer Açıkalın gündeme geldi. Vatandaşlar tarafından Nilüfer Açıkalın'ın hayatı ve kariyeri merak edildi.
Aktüel - Aktüel
09 Ağustos 2024 - 15:07

Instagram ve Roblox'un ardından Discord'un da kapatılacağı iddia edildi

Mesajlaşma ve sesli sohbet etme platformu olan Discord'da bazı teknik problemler yaşandı. Yaşanan teknik problemlerin ardından kullanıcılar platforma giriş sağlayamadığı için çöktü mü sorusunu sormaya başladı. Ayrıca platforma BTK ve Adalet Bakanlığı tarafından erişim engeli getirilerek kapatılacağı da iddia edildi.
Aktüel - Aktüel
09 Ağustos 2024 - 15:05

Filenin Sultanları, 10 Ağustos Cumartesi günü voleybol bronz madalya maçı için yarışacak

Paris Olimpiyatları'nda heyecan devam ederken Türkiye yarı finalde İtalya'ya karşı mağlup olarak finale çıkma şansını elden kaybederken bronz madalya için Brezilya ile karşı karşıya gelecek. Türkiye - Brezilya bronz madalya maçı ne zaman, saat kaçta merak edilirken tarih belli oldu.
Aktüel - Aktüel
09 Ağustos 2024 - 14:52

MİT KPSS'siz 6 kadroda personel alımı yapacak

Milli İstihbarat Teşkilatı, 6 pozisyonda personel alımı yapacağını duyururken KPSS şartı olmaması adayları heyecanlandırırken MİT KPSS'siz personel alımı başvuru şartları ve tarihi gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
09 Ağustos 2024 - 14:44

Başakşehir Fahrettin Paşa Camii’nde Filistin’i anma programı

Başakşehir’de yer alan Medine Müdafii Fahrettin Paşa Camii’nde yaz boyunca devam eden Kur’an Kursu, Filistin Şehitleri Anma Programı ile sona erdi. Programda kırmızı, beyaz, yeşil renkli balonlar gökyüzüne salındı.
Aktüel - Aktüel
09 Ağustos 2024 - 14:39

Çukurova Uluslararası Havalimanı'nın açılması ADA kodlu Adana Şakirpaşa Havalimanı'nın kapatılmasına neden olmayacak

Türkiye 58. havalimanı olan Çukurova Havalimanı'nın açılışı 10 Ağustos günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşirken ADA koduna sahip olan Adana Havalimanı kapanıyor. Vatandaşlar ise Adana Havalimanı kapandı mı, kapanıyor mu araştırmaya başladı.
Aktüel - Aktüel
09 Ağustos 2024 - 14:12

Ankara Altındağ Belediyesi 2024 seçimlerinde eski Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki başkan seçildi

31 Mart yerel seçimlerinin ardından belediyelerde çalışmalar sürerken gündemde Altındağ Belediyesinin hangi partiden olduğu ve başkanının kim olduğu yer aldı.
Başa Dön Sona Git