Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
09 Ağustos 2024 - 13:46

Muğla'nın Marmaris ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor

9 Ağustos Cuma günü Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan ormanlık bir alanda yangın çıktı. Son dakika gelişmesine göre ihbar üzerine bölgeye gönderilen ekipler tarafından havadan ve karadan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.
Aktüel - Aktüel
09 Ağustos 2024 - 13:32

Bakanın "Aktif olarak sürdürdüğümüz bir çalışma yok" sözü TikTok kapanacak mı sorusuna cevap oldu

Geçtiğimiz günlerde Roblox ve Instagram'a getirilen erişim engeli sonrasında TikTok kapanacak mı 2024 gündeme gelirken Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu konuyla ilişkin açıklamalarda bulundu.
Aktüel - Aktüel
09 Ağustos 2024 - 13:23

Fenerbahçe Adana Demirspor maçında Fred kadroda yer almayacak

Süper Lig'in ilk haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Adana Demirspor karşılaşmasında Fred'in sakatlığı nedeniyle oynamayacağı açıklandı. Yıldız oyuncunun 2-3 hafta sonra sahalara dönmesi bekleniyor.
Aktüel - Aktüel
09 Ağustos 2024 - 11:51

Ölümcül hastalıkla doğan İlke Özyüksel, pentatlon dalında Paris Olimpiyatları’nda Türkiye’yi temsil etti

Doğumundan kısa bir süre sonra Hemanjiom (damar çoğalması) teşhisi konulan İlke Özyüksel Mihrioğlu, 2024 Paris Olimpiyatları’nda 16 tuş ve 205 puanla 24. sırada eskrim sıralama bölümünü bitirdi.
Aktüel - Aktüel
09 Ağustos 2024 - 11:49

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nın kapanış töreninde sahne alacak sanatçılar beli oldu

26 Temmuz tarihinde başlayan 2024 Paris Olimpiyat Oyunları 11 Ağustos'ta düzenlenen kapanış etkinliğinin ardından sona erecek. Kapanış etkinliğinde sahne alacak olan ünlü sanatçılar belli oldu.
 - İşte ünlü oyuncunun son hali...
09 Ağustos 2024 - 11:44

Peker Açıkalın'ın sağlık durumu hakkında eşinden açıklama geldi! İşte Avrupa Yakası'nın Gaffur'unun son hali

ATV ekranlarının efsane dizilerinden biri olan Avrupa Yakası'nın sevilen karakterlerinden Gaffur'u canlandıran oyuncu Peker Açıkalın'ın beyin kanaması geçirdiğine dair iddialar ortaya atıldı. Sevenleri Peker Açıkalın sağlık durumunun nasıl olduğuna dair araştırma yapıyor.
Aktüel - Aktüel
09 Ağustos 2024 - 11:38

Ligin ilk haftasına oynanacak Beşiktaş Samsunspor maçının hakemi Ali Şansalan'ın karnesi

TFF tarafından Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında oynanacak olan maçların hakemleri açıklandı. Beşiktaş ve Samsunspor arasında gerçekleşecek olan karşılaşmanın hakemi Ali Şansalan oldu.
Aktüel - Aktüel
09 Ağustos 2024 - 11:35

61 yaşındaki Şarkıcı Ankaralı Turgut hastaneye kaldırıldı

Müzik piyasasının sevilen isimlerinden biri olan Ankaralı Turgut'un hastaneye kaldırılmasının ardından kızı, sevenlerinden dua istedi. Tedavi altına alınan sanatçının hayranları ise Ankaralı Turgut hasta mı, neyi var merak edilirken sağlık durumuna dair bilgi bekleniyor.
Aktüel - Aktüel
09 Ağustos 2024 - 11:07

Google Doodle'da bugün Olimpiyatlarda ilk defa olan Break Dans yer aldı

Bu yıl Paris'te yapılan Olimpiyat Oyunları'nda break dans ilk defa yer alırken heyecan sürüyor. 9 Ağustos günü ise Google Doodle'da yer verilirken olimpiyatlarda break dans var mı, hangi ülkeler var gündeme geldi. İşte break dans kategorisi programı...
Aktüel - Aktüel
09 Ağustos 2024 - 10:40

Van Gölü'ne giren çocukların saçları suyun sodalı yapısından dolayı sarıya dönüyor

Birkaç gündür sosyal medyada dolaşan "Van Gölü'ne giren çocukların saçları sarıya döndü" haberlerinin ardından Van Gölü suyunun yapısı, içerdiği mineraller merak edilmeye başlandı. Van Gölü saçları sarartıyor, peki nasıl?
Aktüel - Aktüel
09 Ağustos 2024 - 10:18

“Yarısı Bizden” kampanyasında süresiz başvuru dönemi başladı! Şartları ve detayları belli oldu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Türkiye’de kentsel dönüşümü hızlandırmak ve deprem riski taşıyan yapıların yenilenmesini teşvik etmek amacıyla hayata geçirilen Yarısı Bizden kampanyasında süresiz başvuru dönemi başlıyor.
Aktüel - Aktüel
09 Ağustos 2024 - 09:55

Buse Naz Çakıroğlu, Paris Olimpiyatları'nda bu akşam altın madalya için finale çıkacak

Bu yıl Paris'te düzenlenen Yaz Olimpiyatları'nda heyecan devam ederken Buse Naz Çakıroğlu Çinli rakibi ile bu akşam karşılaşacak. Buse Naz Çakıroğlu final maçı ne zaman, saat kaçta merak edilirken madalya aldı mı da gündeme geldi. Çeyrek ve yarı finalde rakibini mağlup eden sporcumuz altın madalya için mücadele edecek.
Aktüel - Aktüel
09 Ağustos 2024 - 09:46

Olimpiyat maçının ardından Türkiye'nin dünya voleybol sıralaması netleşti

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda Filenin Sultanları 8 Ağustos tarihinde oynadığı yarı final karşılaşmasında İtalya'ya 3-0 yenildi. Karşılaşmanın ardından Türkiye'nin dünya voleybol sıralamasında kaçıncı sırada yer aldığı gündem oldu.
Aktüel - Aktüel
09 Ağustos 2024 - 09:42

18 ülkeden gelen balonların olduğu Nevşehir Kültür Yolu Balon Festivali, 11 Ağustos'a kadar devam sürecek

Türkiye'nin en güzel yerlerinden biri olan Kapadokya'da görsel şölen yaşanıyor. 18 farklı ülkeden gelen çeşitli balonların gökyüzünde süzüldüğü Nevşehir Kültür Yolu Festivali 8 Ağustos itibarıyla başladı. Gündeme gelen festival dikkat çekerken ne zamana kadar sürecek merak konusu oldu.
Aktüel - Aktüel
09 Ağustos 2024 - 09:33

Tarım Kredi Kooperatif marketlerde 9 Ağustos katalog fırsatları! Pirinç, nohut, tuvalet kağıdı ve havlu kağıtta büyük indirim

Tarım Kredi Kooperatif Marketler 9 Ağustos Cuma günü için her bütçeye uygun indirimli ürünlerini yayınladı. Kar amaçlı kurulmayan bu marketler reyonlarında bulunan Türk Malı ürünlerle üreticiye destek sağlıyor.
Aktüel - Aktüel
09 Ağustos 2024 - 09:20

Kripto para borsalarında ne zaman listeleneceği merak edilen Hamster Kombat'ın günlük şifresi belli oldu

Kısa sürede popüler hala gelen Hamster Kombat'ın 9 Ağustos Cuma günü günlük şifresi belli oldu. Günlük şifrenin çözülmesinin ardından ne zaman listeleneceği gündem oldu.
Aktüel - Aktüel
09 Ağustos 2024 - 09:16

Discord kapanacak iddiaları DC çöktü haberleri sonrası arttı! BTK'dan açıklama gelmedi

Dünyanın en popüler sesli mesajlaşma platformu Discord'da 8 Ağustos akşamı bazı teknik problemler yaşandı. Platformun çökmesinin ardından bugün BTK tarafından kapatılması gündeme geldi. Discord kapanacak mı?
Aktüel - Aktüel
09 Ağustos 2024 - 09:13

Bilsem mülakat sonuçlarının 9 Ağustos bugün erişime açılması bekleniyorken saati paylaşılmadı

Bilim Sanat Merkezleri bireysel değerlendirme sonuçlarını bekleyen adaylar Bilsem mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak, neden açıklanmadı araştırmaya başladı. Sonuçların 2024 yılında 31 Temmuz'da erişime açılması bekleniyorken sonuçların saat kaçta açıklanacağı gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
09 Ağustos 2024 - 08:49

10 yaş üstü olan Roblox çocuklar için uygun mu? Dijital oyunlardaki sesli konuşma ve chat riskleri

Geçtiğimiz günlerde erişime kapatılan Roblox gibi dijital oyunlar, çocuk istismarı, cinsel saldırı ve özel hayat gizliliği ihlali gibi birçok riski de beraberinde getiriyor. Her yaş kitlesinden oyuncusu olan Roblox kaç yaş üstü, çocuklar için uygun mu?
Aktüel - Aktüel
09 Ağustos 2024 - 08:46

Ankara Eskişehir yolunda olan trafik kazasında 11 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi

9 Ağustos günü Ankara Polatlı'da meydana gelen yolcu otobüsü trafik kazasında çok sayıda yaralı olurken son dakika Ankara yolcu otobüsü kazası son durum araştırılıyor. Ölü, yaralı var mı merak edilirken olay yerine ekipler sevk edildi.
Başa Dön Sona Git