Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
09 Ağustos 2024 - 09:13

Bilsem mülakat sonuçlarının 9 Ağustos bugün erişime açılması bekleniyorken saati paylaşılmadı

Bilim Sanat Merkezleri bireysel değerlendirme sonuçlarını bekleyen adaylar Bilsem mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak, neden açıklanmadı araştırmaya başladı. Sonuçların 2024 yılında 31 Temmuz'da erişime açılması bekleniyorken sonuçların saat kaçta açıklanacağı gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
09 Ağustos 2024 - 08:49

10 yaş üstü olan Roblox çocuklar için uygun mu? Dijital oyunlardaki sesli konuşma ve chat riskleri

Geçtiğimiz günlerde erişime kapatılan Roblox gibi dijital oyunlar, çocuk istismarı, cinsel saldırı ve özel hayat gizliliği ihlali gibi birçok riski de beraberinde getiriyor. Her yaş kitlesinden oyuncusu olan Roblox kaç yaş üstü, çocuklar için uygun mu?
Aktüel - Aktüel
09 Ağustos 2024 - 08:46

Ankara Eskişehir yolunda olan trafik kazasında 11 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi

9 Ağustos günü Ankara Polatlı'da meydana gelen yolcu otobüsü trafik kazasında çok sayıda yaralı olurken son dakika Ankara yolcu otobüsü kazası son durum araştırılıyor. Ölü, yaralı var mı merak edilirken olay yerine ekipler sevk edildi.
Aktüel - Aktüel
08 Ağustos 2024 - 17:26

Roblox tarafından erişim engelinin ne zaman kaldırılacağıyla ilgili açıklama yapıldı

7 Ağustos Perşembe günü dünyanın en popüler oyun platformlarından biri olan Roblox'a erişim engeli getirildi. Roblox yetkilileri tarafından erişim engelinin ne zaman kaldırılacağı ile ilgili açıklama yapıldı.
Aktüel - Aktüel
08 Ağustos 2024 - 17:12

Sahası yapılan Hatayspor'un teknik direktörlüğünü 3 Mayıs'tan beri Özhan Pulat yapıyor

6 Şubat Kahramanmaraş depreminin ardından büyük yıkım yaşayan Hatay'da stadyum da hasar aldı. Yeni sezonun başlamasıyla beraber Hatayspor Genel Sekreteri Ahmet Atıç, Hatayspor Stadyumunun sahasının yapıldığını ve son haline dair bilgi verdi.
Aktüel - Aktüel
08 Ağustos 2024 - 16:51

Roblox'a gelen erişim engeli sonrası Brawl Stars'ın kapanacağına dair endişe yaşandı

Dün BTK kararı ile Roblox oyununa erişim engeli getirilmesi oyuncular tarafından çok tepki çekmişti. Son günlerde sıklıkla oynanan popüler oyunlardan bir tanesi olan Brawl Stars kullanıcıları ise kapanacak mı, erişim engeli getirildi mi son dakika aramaya başladı.
Aktüel - Aktüel
08 Ağustos 2024 - 16:43

Sen Türklerini Söyle yarışması bugün A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın maçı nedeniyle yayınlanmayacak

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Sen Türkleri Söyle yarışmasının bugün yayın akışında yer almadığı açıklandı. Programın yerine A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Olimpiyat karşılaşması yayınlanacak.
Aktüel - Aktüel
08 Ağustos 2024 - 16:32

İlk kullanımı ücretsiz olan paylaşımlı yolculuk Martı Tag sürücüleri vergi ödeyecek

Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından alınan karara göre; Martı Tag sürücüleri paylaşımlı yolculuk gelirleri üzerinden vergiye tabi tutulacak.
Aktüel - Aktüel
08 Ağustos 2024 - 16:23

Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası'nda başvuru süresi kaldırıldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye'nin gündeminde yer alan kampanyada yeni başvuru döneminin başlayacağını da süresiz olarak başvuru yapılabileceğini duyururken Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası nedir, başvurular ne zaman başlayacak merak konusu oldu.
Aktüel - Aktüel
08 Ağustos 2024 - 16:02

Gelinim Mutfakta'nın sunucusu Nursel Ergin'in yerine yeni bir isim geldi

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta programı yakından takip edilirken sunucusu olan Nursel Ergin programdan ayrıldı ve yeni isim duyuruldu. Gelin ve kayınvalidelerin yer aldığı gündüz kuşağı yarışmasında sunucu neden değişti, kim oldu gündeme gelmişti.
Aktüel - Aktüel
08 Ağustos 2024 - 15:28

Çukurova Uluslararası Havalimanı 10 Ağustos'ta hizmete açılacak

800 hektar arazi üzerine kurulan yeni havalimanının ne zaman açılacağı merakla beklenirken açılış tarihi belli oldu. Çukurova Uluslararası Havalimanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak.
Aktüel - Aktüel
08 Ağustos 2024 - 15:04

Kızıl Goncalar'ın ekranlara ne zaman geri döneceği belli oldu

NOW TV ekranlarında yayınlanan Kızıl Goncalar dizisi 19. bölümünün ardından sezon finali yapmıştı. Dizinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı ise belli oldu.
Aktüel - Aktüel
08 Ağustos 2024 - 14:41

8 Ağustos Uluslararası Dünya Kedi Günü olarak 2022 yılından beri kutlanıyor

Uluslararası Hayvan Refahı Fonu (IFAW), 2022 senesinden beridir 8 Ağustos gününü Dünya Kediler Günü olarak kutlamaya devam ediyor. Sevimli evcil hayvanlarımıza özel kutlanan 8 Ağustos Dünya Kediler Günü bugün mü, ne zaman merak edilirken sosyal medyada çeşitli kedi fotoğrafları ile kutlanıyor.
Aktüel - Aktüel
08 Ağustos 2024 - 14:41

Aktif deprem ve volkan üreten Helen Yayı 1999 yılında Atina'da 6.0 büyüklüğünde deprem üretti

Afrika Levhası'nın Ege Denizi altına daldığı alanda oluşan Helen Yayı'nın deprem hazırlığı içerisinde olduğu uzmanlar tarafından belirtiliyor. Helen yayının nerelerden geçtiği ve en son kaç büyüklüğünde deprem oluşturduğu ise merak edildi.
Aktüel - Aktüel
08 Ağustos 2024 - 14:30

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde meydana gelen maden göçüğünde 1 işçiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor

8 Ağustos Perşembe günü Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde saat 12.00 sıralarında ruhsatsız olarak işletilen bir madende göçük meydana geldi. Olayda 1 işçi göçük altında kaldı.
Aktüel - Aktüel
08 Ağustos 2024 - 14:24

BİM 9 Ağustos aktüel ürünlerinde Stanley termos, dikey şarjlı elektrikli süpürge, blender seti ve hoparlör gibi birçok ürün yer alıyor

9 Ağustos Cuma günü Bim Market raflarında elektrikli bisikletler, televizyon çeşitleri, kablosuz speaker, ankastre set, derin dondurucu ve perde gibi birçok ürün yer alacak.
Aktüel - Aktüel
08 Ağustos 2024 - 14:11

Filenin Sultanları, İtalya'yı mağlup ederse finalde ABD - Brezilya maçının galibi ile yarışacak

Paris Olimpiyatları'nda heyecan devam ederken Türkiye bugün yarı finalde İtalya ile mücadele edecekken yarı finalde ABD ile Brezilya karşılaşacak. Filenin Sultanları İtalya'yı yenerse kiminle eşleşecek merak edilirken muhtemel final rakibi de gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
08 Ağustos 2024 - 13:51

Yurt dışı alışverişi için yapılan vergi düzenlemesiyle 30 Euroyu geçen ürünlerde gümrük sorunu yaşanabilir

6 Ağustos 2024 Salı günü Resmi Gazete’de yer alan kararnameye göre; yurt dışından bireysel verilen siparişlerde gümrük vergisine, yüzde 66 ila yüzde 100 oranında zam yapılarak alışveriş limiti 30 Euro olarak belirlendi.
Aktüel - Aktüel
08 Ağustos 2024 - 13:43

Şahmaran Miraç karakterini Ekin Gökgöz oynuyor

Netflix platformunda yer alan Şahraman dizisinde Miraç karakterini oynayan Ekin Gökgöz'ün hayatı gündem oldu. Vatandaşlar Ekin Gökgöz kimdir, kaç yaşında, nereli gibi soruların cevaplarını araştırdı.
Aktüel - Aktüel
08 Ağustos 2024 - 13:36

Galatasaray - Konyaspor maçı bilet fiyatları belli oldu

Süper Lig'de heyecan başlarken ikinci haftada Galatasaray ile Konyaspor karşı karşıya gelecekken futbolseverler GS - Konyaspor maçı biletleri satışa çıktı mı, kaç TL merak edildi. Lig'in ilk haftasında sarı kırmızılılar Hatayspor ile mücadele edecek.
Başa Dön Sona Git