Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
08 Ağustos 2024 - 12:02

Fenerbahçe Adana Demirspor maçının hakemi Atilla Karaoğlan'ın istatistikleri

TFF tarafından açıklanan bilgilere göre Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Adana Demirspor karşılaşmasının hakemi Atilla Karaoğlan oldu. Hakemin belli olmasının ardından Fenerbahçe karnesi gündem oldu.
Aktüel - Aktüel
08 Ağustos 2024 - 11:57

BAHKM halka arz sonuçlarının açıklanırken Bahadır Kimya'nın kaç lot verdiği netleşti

SPK tarafından başvurusu onaylanan hisselerden biri olan Bahadır Kimya, 5-6-7 Ağustos tarihlerinde talep toplamıştı. İşlemlerin sona ermesinin ardından Ana Pazar'a gelecek olan hissenin halka arz sonuçları açıklandı mı, kaç lot verir merak edilirken hangi bankalardan satın alınacağı da belirlendi.
Aktüel - Aktüel
08 Ağustos 2024 - 11:15

Galatasaray Hatayspor maçının hakemi Turgut Doman'ın karnesi

Trendyol Süper Lig'in açılış maçı Galatasaray ve Hatayspor arasında gerçekleşecek. TFF tarafından açıklanan bilgilere göre karşılaşmanın hakemi Turgut Dorman oldu.
Aktüel - Aktüel
08 Ağustos 2024 - 11:12

Japonya'da 6.9 büyüklüğündeki deprem sonrasında tsunami uyarısı geldi

Deprem ülkesi olan Japonya'nın batısında meydana gelen büyük şiddetli deprem sonrası son dakika Japonya deprem kaç şiddetinde oldu merak edilirken deprem hasar olup olmadığı da gündeme geldi. 6.9 büyüklüğündeki deprem sonrası tsunami uyarısı geldi.
Aktüel - Aktüel
08 Ağustos 2024 - 11:01

Ekrem İmamoğlu Paris'te İstanbul Evi açılışında konuştu: "Burada kalacağım"

Ekrem İmamoğlu'nun Olimpiyatlar Oyunları'nı eşi Dilek İmaoğlu ve kızı ile gitmişti. Mansur Yavaş ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile beraber katıldıkları organizasyonda "Paris'te bir anlaşma yaptık, burada kalacağım" sözleri ise sosyal medyada gündem olurken Ekrem İmamoğlu'nun Paris konuşmasında ne dediği de merak edildi.
Aktüel - Aktüel
08 Ağustos 2024 - 10:44

Trabzonspor Rapid Wien maçının muhtemel 11'leri belli oldu

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda bugün temsilcimiz Trabzonspor ve Avusturya ekibi Rapid Wien karşı karşıya gelecek. Papara Park'ta oynanacak olan maçın muhtemel kadrosu ve şifresiz olarak yayınlanacağı kanal belli oldu.
Aktüel - Aktüel
08 Ağustos 2024 - 10:39

MİT, KPSS şartsız istihbarat, mühendis, dil uzmanı dahil 6 kadroda personel alımı yapacak

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), resmi internet kariyer sayfası üzerinden açtığı ilanla 6 farklı kadroda KPSS şartı aranmadan personel alımı yapacağını duyurdu. Kpss'siz Mit personel alımı kısa sürede gündem oldu.
Aktüel - Aktüel
08 Ağustos 2024 - 10:18

Diyarbakır’da 3. Sanayi Sitesi’nde çıkan yangın kontrol altına alındı

8 Ağustos günü Diyarbakır'da çıkan yangının ardından vatandaşlar son dakika yangın söndürüldü mü, son durum nedir merak ederken ekipler olay yerine sevk edildi. Müdahalelerin sürdüğü Diyarbakır yangınının neden çıktığı ise araştırılıyor.
Aktüel - Aktüel
08 Ağustos 2024 - 09:55

Google'da Doodle olan Yaz Olimpiyat Oyunları'nda Spor Tırmanışı müsabakaları 10 Ağustos'a kadar devam edecek

8 Ağustos günü Olimpiyat Oyunları'nda Spor Tırmanış Google arama motoru üzerinde Doodle olurken Yaz Olimpiyatlarda tırmanış yarışları ne zaman başlayacak, program nedir merak konusu olurken maç takvimi ve sonuçlar belli oldu.
Aktüel - Aktüel
08 Ağustos 2024 - 09:41

AK Parti Kahramanmaraş il başkanlığına Burak Gül atandı

Adalet ve Kalkınma Partisi Teşkilat Başkanlığının yayınladığı bildiriye göre AK Parti Kahramanmaraş il başkanı Cüneyt Doğan’ın yerine Burak Gül getirildi.
Aktüel - Aktüel
08 Ağustos 2024 - 09:33

Fransa'dan gelen Masterchef Beyza Aydın, ana kadroya 16. olarak dahil oldu

Tv8 ekranlarında yayınlanan Masterchef yarışmasında mücadeleler devam ederken 23 yaşındaki genç yetenek Beyza Aydın'da gündeme geldi. İlk turda üç şeften de geçer not alan Masterchef Beyza Aydın kimdir, kaç yaşında merak edilmişti.
Aktüel - Aktüel
08 Ağustos 2024 - 09:14

8 Ağustos bugün Olimpiyat Oyunları voleybol maç takvimi: Filenin Sultanları ile İtalya karşılaşacak

2024 Paris Yaz Olimpiyatları'nda heyecan devam ederken Filenin Sultanları'nın maç programı da gündeme geldi. Çeyrek finalde Çin'i mağlup ederek yarı finale yükselen takımımız bu akşam İtalya ile karşı karşıya gelecek. Türkiye - İtalya maçı ne zaman, saat kaçta merak edilirken hangi kanaldan izleneceği de sporseverlerin gündeminde yer aldı.
Aktüel - Aktüel
08 Ağustos 2024 - 09:13

MİT örnek kriptoloji sorularının cevaplarını açıkladı

2024 Mayıs ayında MİT tarafından örnek olarak Caesar ve Route sistemleri ile hazırlanmış olan kriptoloji sorularının cevapları açıklandı. 
Aktüel - Aktüel
08 Ağustos 2024 - 09:10

Aydın Germencik'te yangın ekipler tarafından kontrol altına alınmaya çalışılıyor

7 Ağustos günü başlayan ve rüzgarın etkisi ile büyüyerek hala kontrol altına alınmayan Aydın'ın Germencik ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alma çalışmaları bugün de devam ediyor. Ekipler tarafından havadan ve karadan müdahaleler devam ediyor.
Aktüel - Aktüel
08 Ağustos 2024 - 09:06

AK Parti Mardin il başkanlığı görevine Mehmet Uncu getirildi

AK Parti Teşkilat Başkanlığı X (Twitter) sosyal medya hesabından Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Rize ve Mardin illerine yeni AK Parti il başkanlarının atandığını bildirdi.
Aktüel - Aktüel
08 Ağustos 2024 - 09:02

Erişim engeli getirilen Roblox'un açılacağı tarih beklenirken Bakan Tunç konuştu

Instagram'da getirilen erişim engelinin ardından dün akşam da Roblox'a erişim engeli getirildi. Çocukların sıklıkla oynadığı oyunun kapanmasının ardından sosyal medyada çok konuşuldu. BTK tarafından kapatılan Roblox geri açılacak mı son dakika, neden açılmıyor 2024 gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
08 Ağustos 2024 - 08:39

AK Parti Şanlıurfa il başkanlığına Mehmet İlhami Günbegi getirildi

AK Parti Teşkilat Başkanlığı Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Rize ve Mardin olmak üzere dört ilde yeni AK Parti il başkanı atandığını duyurdu.
Aktüel - Aktüel
08 Ağustos 2024 - 07:49

AK Parti Rize il başkanlığına Yılmaz Katmer atandı

AK Parti Teşkilat Başkanlığının X (Twitter) platformundan yapılan yapılan paylaşıma göre; Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Mardin ve Rize’de yeni il başkanlığı atamaları yapıldığı duyuruldu.
Aktüel - Aktüel
07 Ağustos 2024 - 18:22

Roblox Türkiye'de yasaklandı! BTK'nın Roblox erişim engeli kalkacak mı?

Roblox failed to download or apply critical settings hatasıyla birlikte oyuncular Roblox Türkiye'de yasaklandı mı, sorusuna cevap aradı. Roblox erişim engeliyle ilgili detaylar Bilgi Teknoloji Kurumu tarafından yayımlandı. Roblox'un geri açılıp açılmayacağına dair açıklama ise henüz bulunmuyor.
Aktüel - Aktüel
07 Ağustos 2024 - 17:12

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, siyasete AK Parti Niğde İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak başladı

31 Mart 2019 Yerel Seçimi'nde Niğde Belediye Başkanı olarak seçilen Emrah Özdemir 2024'te de göreve yeniden seçildi. Son zamanlarda gündemde yer alması üzerine Niğde Belediye Başkanı hangi partiden, kimdir merak edilmeye başlandı.
Başa Dön Sona Git