Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
07 Ağustos 2024 - 10:46

Olimpiyatlar'da yarışacak olan Taha Akgül, 2020 Yaz Olimpiyatlarında bronz madalya aldı

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda serbest stil 125 kiloda Türkiye'yi temsil edecek olan Taha Akgül gündeme gelirken olimpiyatlarda maçı beklenirken Taha Akgül kimdir, olimpiyatlarda var mı merak edilmişti. Sporcunun başarıları ve madalyaları...
Aktüel - Aktüel
07 Ağustos 2024 - 10:35

Türkiye'de VPN kullanmanın herhangi bir cezası bulunmazken güvenlik açısından tavsiye edilmiyor

Türkiye'de Instagram'a gelen erişim engeli sonrasında VPN kullanımı artarken VPN kullanmanın para cezası var mı, faturaya yansıyor mu gibi konular gündeme gelirken Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK), Instagram'a giriş için VPN (Sanal Özel Ağ) uygulamaları kullananlar için uyarılarda bulundu.
Aktüel - Aktüel
07 Ağustos 2024 - 10:23

MEB sözleşmeli öğretmen ataması mülakat sonuçlarının iki hafta içerisinde açıklanması bekleniyor

Milli Eğitim Bakanlığı kapsamında yapılan sözleşmeli öğretmen alımları için tüm adayların mülakat süreçlerini tamamlamasının ardından sonuçların iki hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.
Aktüel - Aktüel
07 Ağustos 2024 - 09:58

Cezayirli boksör Imane Khelif altın madalya için maça çıkıyor! Maç günü ve saati belli oldu

Fransa'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar boks 66 kiloda final aşamasına yükselen Imane Khelif'in maçının günü ve saati belli oldu. Final karşılaşması 9 Ağustos'ta oynanacak.
Aktüel - Aktüel
07 Ağustos 2024 - 09:56

Olimpiyatlarda Filenin Sultanları yarın İtalya ile yarı final maçına çıkacak

2024 yılında Paris'te gerçekleşen Olimpiyat Oyunları'nda heyecan devam ederken dün Çin ile karşılaşan A Milli Kadın Voleybol Takımımız yarı finale yükselirken maçı ne zaman, saat kaçta merak konusu oldu.
Aktüel - Aktüel
07 Ağustos 2024 - 09:53

VPN ile Instagram mı, DNS ile Instagram mı? Geçen yıl 360 milyon kullanıcı etkilenmişti

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Başkanlığı’nın 2 Ağustos sabahı "katalog suçlar" nedeniyle erişime kapattığı İnstagram’a giremeyen kullanıcılar, Android ve iPhone telefonlarına ücretli veya ücretsiz VPN uygulamaları yüklemeye başladı. Peki, VPN (sanal özel ağ) ya da DNS (alan adı sistemi) ayarları değişikliği telefona virüs bulaştırır mı? VPN ile Instagram güvenli mi? DNS değiştirmek telefona virüs bulaştırır mı? 
Aktüel - Aktüel
07 Ağustos 2024 - 09:49

Fenerbahçe mağlubiyeti pahalıya patladı! Türkiye'nin UEFA ülke sıralaması geriledi

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe'nin Lille karşısında mağlubiyet almasının ardından Türkiye'nin 2024 UEFA ülke sıralaması güncellendi.
Aktüel - Aktüel
07 Ağustos 2024 - 09:48

Buse Naz Çakıroğlu final maçına 9 Ağustos’ta çıkacak

Milli boksör Buse Naz Çakıroğlu Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen 33.Yaz Olimpiyatları yarı finalde Filipinli rakibine 5-0 galip gelerek finale yükseldi.
Aktüel - Aktüel
07 Ağustos 2024 - 09:25

Bursa Orhangazi'de yat fabrikasında çıkan yangının nedeni henüz belirlenmedi

7 Ağustos günü Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bir yat fabrikasında meydana gelen yangınla beraber dumanlar gökyüzüne yükselirken vatandaşlar endişelendi. Orhangazi yangını sonrası son dakika olayına dair son durum bilgisi paylaşılırken ekipler olay yerine sevk edildi.
Aktüel - Aktüel
07 Ağustos 2024 - 09:04

Fenerbahçe - Adana Demirspor maçı biletleri satışa çıkıyor

2024-25 sezonunda heyecan devam ederken Fenerbahçe ile Adana Demirspor karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı stadyumdan takip etmek isteyenler ise FB maç biletleri satışa çıktı mı, ne zaman çıkacak merak ederken kulüpten açıklama geldi.
Aktüel - Aktüel
07 Ağustos 2024 - 08:59

Tüm Türkiye’yi koruyacak Çelik Kubbe hava savunma sistemi hayata geçirilecek! Katmanlı sistemin özellikleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplanan Savunma Sanayii İcra Komitesi (SSİK) görüşmelerinde; Çelik Kubbe, Kaan, Aksungur, Akıncı ve Bayraktar TB3 başta olmak üzere yerli ve milli teknoloji ile üretilen yatırımlar yer aldı.
Aktüel - Aktüel
07 Ağustos 2024 - 08:49

Olimpiyatlarda milli tekvandocu Merve Kavurat son 16 turuna kaldı! Bugün madalya kazanabilir

2024 Paris Olimpiyatları'nda Türkiye'nin 7 Ağustos programı belli oldu. Milli tekvandocu Merve Kavurat bugün kadınlar 49 kiloda son 16 turuna çıkacak. Temsilcimizin bugün madalya alma şansı bulunuyor.
Aktüel - Aktüel
07 Ağustos 2024 - 08:42

Hamas'ın yeni lideri Yahya Sinvar, 1982 yılında İsrail tarafından tutuklanmıştı

İsmail Haniye'nin ölümünün ardından Hamas'ın yeni lideri kim oldu merak edilmeye başlanmıştı. İran'ın başkenti Tahran'da 31 Temmuz'da günü suikaste uğrayan Haniye'nin ardından yeni lider belli oldu. Hamas’ın yeni Siyasi Büro Başkanı Yahya Sinvar'ı olurken kimdir, nereli gibi sorular gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
06 Ağustos 2024 - 22:07

İstanbul'da serinlemenin adresi Eminönü sahili oldu!

İstanbul'da sıcak hava ve nemden bunalanlar tarihi ve turistik yerlere akın etti. Stres atan İstanbullular, serinlemek için zamanlarını sahil kenarlarında geçirdi. Kimileri piknik yapmayı tercih ederken, kimileri de geleneksel lezzetlerin tadını çıkardı.
 - 12 yıl sonra belde oldu
06 Ağustos 2024 - 20:59

Amasya'da bir köy mahkeme kararıyla 12 yıl sonra belde oldu: Kayyum atandı!

Amasya'nın Taşova ilçesine bağlı Esençay köyü, 12 yıllık bir bekleyişin ardından yeniden belde statüsüne kavuştu. 2012'de alınan bir karar ile köy statüsüne düşürülen belde halkının açtığı davada haklı bulunması, bölgede büyük sevinçle karşılandı.
Aktüel - Aktüel
06 Ağustos 2024 - 17:37

Yurt dışı siparişleri vergi oranlarında değişiklik sonrası Temu'da minimum sepet sipariş tutarı değişti

Son zamanlarda popüler olan Temu'dan alışveriş yapanlar değişen minimum sipariş tutarının kaç TL olduğunu merak ederken sevindiren haber geldi. Sipariş tutarı ne kadar oldu, kaç TL'lik sipariş vermemiz gerekiyor konusu ise gündeme taşındı.
Aktüel - Aktüel
06 Ağustos 2024 - 17:17

Paris Olimpiyat sporcusu Berke Akçam'ın yarı final maçı yarın oynanacak

2024 Paris Olimpiyatları'nda heyecan sürerken 400 metre engellide mücadele eden Berke Akçam'ın yarı final maçı ne zaman, saat kaçta merak edilirken madalya alıp almayacağı yarınki maçın sonucunda belli olacak.
Aktüel - Aktüel
06 Ağustos 2024 - 16:43

Ankara Çankaya'da patlama sebebi doğalgaz olurken 1 kişi hayatını kaybetti

6 Ağustos günü Ankara'da meydana gelen patlama sesi sonrasında son dakika Ankara'da patlama mı oldu, nerede araması yapılırken ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti. Çankaya'da Aziziye Mahallesi'nde bir binada olan patlamada ölü ve yaralı var mı sorusunun bilgisi paylaşıldı.
Aktüel - Aktüel
06 Ağustos 2024 - 16:24

Buse Naz Çakıroğlu, yarı finalde Filipinli Aira Villagas ile yarışacak

Paris Olimpiyatları'nda yer alan Buse Naz Çakıroğlu çeyrek finalde rakibini yenerek yarı finale yükseldi. Yarı final maçı ne zaman, saat kaçta merak edilirken rakibi Filipinli Aira Villagas oldu.
Aktüel - Aktüel
06 Ağustos 2024 - 15:53

Mumcular Barajı'nda seviyenin düşmesi sebebiyle Bodrum'da 16 saatlik su kesintisi yaşanacak

Çarşı, Türkkuyusu, Yeniköy, Eskiçeşme Mahalleleri'nde yaşanacak olan 16 saatlik su kesintisinin ardından vatandaşlar Bodrum'da sular ne zaman gelecek merak ederken kesintisin nedeni Mumcular Barajı'nda seviyenin düşmesi oldu.
Başa Dön Sona Git