Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
06 Ağustos 2024 - 16:24

Buse Naz Çakıroğlu, yarı finalde Filipinli Aira Villagas ile yarışacak

Paris Olimpiyatları'nda yer alan Buse Naz Çakıroğlu çeyrek finalde rakibini yenerek yarı finale yükseldi. Yarı final maçı ne zaman, saat kaçta merak edilirken rakibi Filipinli Aira Villagas oldu.
Aktüel - Aktüel
06 Ağustos 2024 - 15:53

Mumcular Barajı'nda seviyenin düşmesi sebebiyle Bodrum'da 16 saatlik su kesintisi yaşanacak

Çarşı, Türkkuyusu, Yeniköy, Eskiçeşme Mahalleleri'nde yaşanacak olan 16 saatlik su kesintisinin ardından vatandaşlar Bodrum'da sular ne zaman gelecek merak ederken kesintisin nedeni Mumcular Barajı'nda seviyenin düşmesi oldu.
Aktüel - Aktüel
06 Ağustos 2024 - 15:35

Olimpiyatlarda ülkelerin madalya sıralaması 2024 son durum! Paris Olimpiyatları Türkiye kaç madalya kazandı?

Fransa'da düzenlenen Olimpiyat Oyunları'nda heyecan devam ederken olimpiyatlarda ülkelerin madalya sıralaması 2024 her gün değişiyor. Türkiye'yi temsil eden sporcularımızın kaç madalya aldığı, Türkiye'nin kaç madalya kazandığı ve genel olimpiyat madalya sıralaması da gündemde yer aldı. 2024 madalya durumu...
Aktüel - Aktüel
06 Ağustos 2024 - 15:08

2024 Yaz Olimpiyatları'nda artistik yüzme yarışı 5-10 Ağustos aralığında olacak

Bu yıl Paris'te gerçekleşen Olimpiyat Oyunları'nda maçlar devam ederken artistik yüzme karşılaşmalarının ne zaman olacağı merak edilirken Türkiye yarışıyor mu araştırıldı. Artistik yüzme mücadeleleri Paris Su Sporları Merkezi'nde gerçekleşecek.
Aktüel - Aktüel
06 Ağustos 2024 - 14:48

Türkiye - Çin maçında sakatlanan Hande Baladın'ın yarı finalde oynaması bekleniyor

6 Ağustos günü oynanan çeyrek final maçında sakatlık yaşayan Hande Baladın'ın gözyaşları içerisinde oyundan çıkması çok konuşulurken 8 Ağustos'ta oynanacak olan yarı final maçında oynayıp oynamayacağına dair açıklama bekleniyorken forma giymesinin muhtemel olduğu düşünülüyor.
Aktüel - Aktüel
06 Ağustos 2024 - 14:36

Olimpiyatlarda Çin maçında sakatlanan Cansu Özbay'ın yarı finalde oynayacak

Bugün Türkiye ile Çin karşı karşıya gelirken milli takımımız rakibini mağlup etti. Heyecanla takip edilen çeyrek final karşılaşmasının yarı finale yükseldik. İkinci sette sakatlanarak oyundan çıkan Cansu Özbay'ın yarı final maçında oynayıp oynamayacağı merak edilirken sakatlık durumu hakkında açıklama bekleniyor.
Aktüel - Aktüel
06 Ağustos 2024 - 14:18

2036 Yaz Olimpiyatları için 7-8 Ağustos tarihlerinde Palais Galliera’da Türkiye’nin tanıtımı yapılacak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2036 Olimpiyatlarına Türkiye’nin ev sahipliği yapması için Fransa’nın başkenti Paris’te tanıtım faaliyetlerinde bulunacak.
Aktüel - Aktüel
06 Ağustos 2024 - 14:17

Filenin Sultanları Olimpiyatlarda ilk kez yarı finale çıkıyor

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen 33.Yaz Olimpiyat Oyunları’nın çeyrek finalinde Çin’e 3-2 galip gelmesiyle olimpiyatlarda ilk kez yarı final görecek.
Aktüel - Aktüel
06 Ağustos 2024 - 14:10

Olimpiyatlarda Türkiye'nin yarı final rakibi İtalya - Sırbistan voleybol maçı ile netleşecek

2024 Paris Olimpiyatları'nda Çin'i mağlup eden Filenin Sultanları yarı finale çıktı. Organizasyonda yarı finale çıkmasının ardından rakibi kim olacak merak edilirken İtalya - Sırbistan voleybol maçının ne zaman ve saat kaçta olacağı da gündemde yer aldı.
Aktüel - Aktüel
06 Ağustos 2024 - 13:53

Exxen platformunda tek maç satın alma bulunmuyor

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda bugün temsilcimiz Fenerbahçe, Lille takımı ile karşı karşıya gelirken maçı takip etmek isteyenler Exxen'de tek maç satın alma var mı araştırmaya başladı. Mücadele 6 Ağustos günü 21.45'te başlarken Exxen platformunda spor üyelik fiyatları da gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
06 Ağustos 2024 - 13:37

Milli takım antrenörü Daniele Santarelli, rakibimizin İtalya olması halinde eşi ile yeniden karşı karşıya gelecek

Paris Olimpiyatları'nda Çin'i mağlup ederek yarı finale yükselen Filenin Sultanları başarısı ile göz doldururken takım antrenörü olan Daniele Santarelli, İtalya maçında eşi ile rakip olmuştu. Yarı finalde rakibimiz İtalya - Sırbistan karşılaşmasının galibi olurken Santarelli yeniden eşi ile rakip olabilir. Evli mi, eşi kimdir gibi sorular da gündeme taşındı.
Aktüel - Aktüel
06 Ağustos 2024 - 12:21

Filenin Sultanları Çin maçı sonucu belli oldu! Türkiye, Çin'i 3-2 mağlup ederek yarı finale yükseldi

Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye ile Çin karşı karşıya gelirken maçta eşitlik olmasından dolayı 5. final setine gidilirken karşılaşma sonlandı. Filenin Sultanları'nın voleybol maçı biterken kaç kaç bitti, kim kazandı merak edilirken Türkiye - Çin voleybol maçının sonucu belli oldu.
Aktüel - Aktüel
06 Ağustos 2024 - 12:13

Filenin Sultanları, Olimpiyat Oyunları'nda Çin'i yenerek yarı finale yükseldi

Filenin Sultanları, Olimpiyat Oyunları'nda 6 Ağustos günü Çin ile karşılaştı. Organizasyonda C Grubu'nda yer alan A Milli Voleybol Takımımız çeyrek finalde maçı kazanırken yarı finale çıktı mı, rakibi kim oldu merak konusu oldu.
Aktüel - Aktüel
06 Ağustos 2024 - 11:59

Sivas Hafik'te dozer operatörü Yusuf Mengeş, yangına müdahale esnasında hayatını kaybetti

Yaz aylarıyla beraber ülkemizde artan orman yangınlarından bir tanesi de Sivas'ta meydana gelirken müdahale ederken dozerin devrilmesi sonucu operatörü ağır yaralanmıştı. Sivas'ta dozer devrilmesiyle yaralanan kim, yaşıyor mu merak edilirken son durum bilgisi paylaşıldı.
Aktüel - Aktüel
06 Ağustos 2024 - 11:54

Orman ve Milli parklarda yasaklar devam ederken mangal ve tüp denetimi de sıklaştı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bulunan Dilek Yarımadası Milli Parkı’nda orman yangını tedbirleri uygulanmaya devam ederken orman ve milli parklarda tüp kullanımı yasaklandı.
Aktüel - Aktüel
06 Ağustos 2024 - 11:54

VPN'siz Instagram'a girişin üzerinden 4 gün geçti! Katalog suçlar nedeniyle kapatılan Instagram'da son durum

Türkiye’de, Youtube’den sonra en çok kullanıcıya sahip olan İnstagram’a mobil ve masaüstü uygulamalarından giriş yapamayan kullanıcılar, İnstagram ne zaman kapatıldı? İnstagram kaç gündür kapalı? gibi soruların cevaplarını arıyor. Bu haberimizde İnstagram hakkında merak edilen tüm bilgileri sizler için cevapladık… 
Aktüel - Aktüel
06 Ağustos 2024 - 11:49

Voleybol maçlarında 3 set alan kazanan takım oluyor

Olimpiyat Oyunları'nda Filenin Sultanları ülkemizi temsil ederken bugün Çin ile karşı karşıya geldi. Maçları yakından takip edenler ise voleybol maçı kaçta biter, setler kaç dakika sürer gibi soruları araştırmaya başlarken voleybolda bir takım en az 2 sayı farkla 25 sayıya ulaşması halinde kazanmış oluyor.
Aktüel - Aktüel
06 Ağustos 2024 - 11:37

A Milli Kadın Voleybol Takımının antrenörü Daniele Santarelli, Sırbistan kadın milli takımını da çalıştırdı

İtalyan voleybol antrenörü olan Daniele Santarelli, Kadın Voleybol Takımının antrenörlüğünü yaparken başarıları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Olimpiyat Oyunları'nda Filenin Sultanları mücadele ederken voleybol milli takım antrenörü kim olduğu da gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
06 Ağustos 2024 - 11:23

Türkiye - Çin voleybol maçında Cansu Özbay'ın sakatlanmasının ardından Elif Şahin oyuna girdi

Olimpiyat Oyunları'nda heyecan sürerken 6 Ağustos günü Filenin Sultanları, Çin ile mücadele ediyor. Karşılaşmanın ikinci setinde Cansu Özbay'ın yer almaması üzerine sakatlandı mı, neden yok merak edilirken yerine Elif Şahin dahil oldu.
Aktüel - Aktüel
06 Ağustos 2024 - 11:13

Aile destek ödemesi 2024 yılının sonuna kadar uzatıldı! Ödemeler için yapmanız gerekenler

2022 yılında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından maddi durumu yetersiz olan ailelerin temel ihtiyaçlarını karşılayabilmesi amacıyla başlatılan Aile Destek Programı ödemeleri 2024’ün sonuna kadar uzatıldı.
Başa Dön Sona Git