Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
06 Ağustos 2024 - 10:33

Tüpraş 2024 ikinci çeyrek bilançosunu KAP'ta paylaştı

TÜPRAŞ için beklentilerin açıklayan 4 kurumun yaklaşık çeyreklik net kâr beklentisi 3.587.500.000 TL olurken Tüpraş temmettü dağıttı mı, ne zaman verecek merak edilirken TUPRS bilançosu da yatırımcıların gündeminde yer aldı. Borsa şirketlerinin çeyrek bilançoları belli oluyor.
Aktüel - Aktüel
06 Ağustos 2024 - 10:13

AYM kararı ile Türkiye Gençlik Partisi kapandı

Resmi Gazete'de yer alan Anayasa Mahkemesi kararına göre bir parti kapatıldı. Kongresini zamanında yapmaması ve zorunlu organlarını oluşturmaması nedenleriyle hukuki varlığının sona ermesine karar verilen Türkiye Gençlik Partisi kapandı mı, neden merak edilirken genel başkanı da gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
06 Ağustos 2024 - 10:12

TÜİK enflasyonunun ardından kira artışı ve zam oranı netlik kazandı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından Temmuz ayı enflasyonunun açıklamasıyla Ağustos ayında ev veya işyeri kira zammında üst sınır 65,93 olarak belirlendi. TÜİK enflasyonuna göre kira artışı ve zam oranı detayları belli oldu.
Aktüel - Aktüel
06 Ağustos 2024 - 10:05

9 Ağustos Galatasaray- Hatayspor maçının biletlerinin bugün satışa çıkması bekleniyor

Süper Lig'de heyecan başlıyor. Galatasaray, ilk maçına Hatayspor ile çıkıyorken karşılaşmayı stadyumdan takip etmek isteyen taraftarlar Hatayspor - Galatasaray maçı biletleri satışa çıktı mı, ne zaman çıkacak merak ederken henüz duyuru gelmedi.
Aktüel - Aktüel
06 Ağustos 2024 - 09:33

Depremden etkilenen Hatay Stadyumu'nun açılacağı ve taraftarıyla buluşacağı sezon belli oldu

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde büyük hasar alan illerden bir tanesi Hatay olurken zor günler sonucunda Hatayspor, Süper Lig'den çekilmişti. Yürekleri yakan deprem sonrasında Hatay Stadyumu'nun hasar almasının ardından Hatayspor maçları nerede oynanıyor merak konusu olmuştu.
Aktüel - Aktüel
06 Ağustos 2024 - 09:31

2024 Paris Olimpiyatları bitiş tarihine az süre kaldı, Ağustos’un ikinci haftası son bulacak

26 Temmuz Cuma günü Fransa’nın başkenti Paris’te bulunan Seine Nehri’nde yapılan törenle başlayan 2024 Paris Olimpiyatları 17 gün sürerek 11 Ağustos Pazar günü sona erecek.
Aktüel - Aktüel
06 Ağustos 2024 - 09:30

Oyuncuları heyecanla beklediği Valorant Gece Pazarı Ağustos 2024 tarihi yaklaşıyor

Dünyanın her yerinde sevilerek oynanan Valorant'ta beklenen an geldi. Riot Games tarafından geliştirilmiş olan ve birçok oyuncu kitlesine sahip olan oyunda Valorant Gece Pazarı tarihi ne zaman 2024 merak edilirken gece pazarı genelde 2 ayda bir geliyordu.
Aktüel - Aktüel
06 Ağustos 2024 - 09:09

Olimpiyat Oyunları 6 Ağustos voleybol takvimine göre Filenin Sultanları, Çin ile çeyrek finale çıkıyor

Türkiye - Çin voleybol maçı bugün oynanıyor. Paris Olimpiyatları'nda Hollanda'yı 3-2, ikinci maçında ise Dominik Cumhuriyeti'ni 3-1 skorla mağlup eden Filenin Sultanları'nın beklenen karşılaşmasına dakikalar kala hangi kanalda ve Türkiye - Çin voleybol maçı ne zaman araştırmaya başladı. Maç, South Arena’da oynanacak.
Aktüel - Aktüel
06 Ağustos 2024 - 08:56

Olimpiyat sporcusu Yasmani Copello Escobar, Temmuz 2015'te 400 m engelli Türkiye rekorunu kırdı

Bu yıl Paris'te düzenlenen Olimpiyat Oyunları'nda heyecan devam ederken 6 Ağustos günü mücadele edecek sporcular da belli oldu. Berke Akçam ile Atletizm - 400m Engel alanında yarışacak olan Yasmani Copello Escobar kimdir, nereli merak konusu olurken adından dolayı Türk mü sorusu da gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
06 Ağustos 2024 - 08:05

Çin’den ve Amazon ile Amerika’dan gelen kargoların gümrük vergisi arttı! Temu Aliexpress vergi ücretlerine zam

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre; yurt dışından bireysel olarak verilen siparişlerde gümrük vergisi yüzde 66 ila yüzde 100 oranında zam yapıldı.
Aktüel - Aktüel
05 Ağustos 2024 - 17:23

Cups&Clouds kahve posasından sabun üretti

Kahve tutkunlarının yeni buluşma noktası haline gelen ve üstün lezzetleriyle ziyaretçilerine benzersiz bir deneyim sunan Cups&Clouds, kahve yapımından sonra elde ettiği posalardan sabun üreterek sürdürülebilir gelecek için yeni bir perspektif çiziyor.
Aktüel - Aktüel
05 Ağustos 2024 - 17:17

Bahadır Kimya halka arzı BAHKM kodu ile talep toplamaya başlıyor

Sermaye Piyasa Kurulu tarafından başvurusu onaylanan hisseler arasında yer alan Bahadır Kimya halka arzının ne zaman işlem göreceği ve kaç lot vereceği merak konusu olurken talep toplama tarihler 5-6-7 Ağustos olarak açıklandı.
Aktüel - Aktüel
05 Ağustos 2024 - 17:12

Mete Gazoz'u olimpiyatlarda eleyen Kim Woo-Jin altın madalya aldı

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda klasik yay çeyrek finalinde milli okçumuz Mete Gazoz'u yenen Kim Woo-Jin finalde ABD'li rakibini 6-5 yenerek altın madalyanın sahibi oldu.
Aktüel - Aktüel
05 Ağustos 2024 - 16:50

1 Litre benzinin fiyatına indirim geliyor! Akaryakıt indirimi gece yarısından itibaren geçerli olacak

Araç sahiplerinin merakla beklediği akaryakıt indirimi haberi geldi. Petrol ve döviz fiyatlarında meydana gelen değişiklerle beraber benzine indirim var mı, ne zaman gelecek araştırılırken otomobil sahiplerini sevindiren indirim bu gece geliyor.
Aktüel - Aktüel
05 Ağustos 2024 - 16:17

Ersu Şaşma, Olimpiyat Oyunları'nda sırıkla atlamada final maçına çıkıyor

Paris Olimpiyatları'nda heyecan devam ederken Ersu Şaşma'nın final maçı ne zaman, saat kaçta merak konusu oldu. Başarılı atlayışı ile sosyal medyada da çok konuşulan Şaşma, Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'nda da erkekler sırıkla atlamada finale kalmıştı.
Aktüel - Aktüel
05 Ağustos 2024 - 15:26

RAMS Başakşehir, Iberia Tiflis'i elerse Konferans Ligi play-off turunda St. Patricks-Sabah galibiyle karşılaşacak

UEFA Konferans Ligi'nde heyecan devam ederken bugün 15.00'te Başakşehir'in muhtemel rakibi belli oldu. Taraftarların merakla beklediği kura çekimi sonucunun ardından Başakşehir rakibi kim, kiminle eşleşti merak konusu olurken kura sonucu gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
05 Ağustos 2024 - 15:25

Başakşehir'in muhtemel rakipleri Sabah ve St. Patricks'in ligleri, ülkeleri ve değerleri

UEFA Konferans Ligi temsilcimiz RAMS Başakşehir'in çekilen kura sonrası muhtemel rakibi belli oldu. St. Patricks Sabah karşılaşmasının galibiyle maça çıkacak olan Başakşehir'in önce Gürcistan takımı FC Iberia'yı elemesi gerekiyor. Maçın tarihi ne zaman, hangi gün, nerede?
Aktüel - Aktüel
05 Ağustos 2024 - 15:15

Üsküdar'da denize düşen genç kadını arama çalışmaları devam ediyor

Üsküdar'da meydana gelen olayla ilgili çalışmalar devam ederken üzücü olayın ardından Üsküdar’da denize düşen genç kadın öldü mü, ne oldu araştırılırken sahil şeridinde olduğu esnada denize düşmesi ile gündeme gelen 26 yaşındaki kadının sağlık durumu da merak edildi.
Aktüel - Aktüel
05 Ağustos 2024 - 15:13

DNS ile Instagram'a girenler dikkat! Güvenlik sorunları nedeniyle bilgilerinizin çalınma riski bulunuyor

Dünyanın en popüler sosyal medya uygulaması Instagram'a BTK tarafından 2 Ağustos Cuma günü erişim engeli getirildi. Erişim engelinin ardından kullanıcılar DNS değiştirerek platforma erişim sağlamaya başladı. DNS kullanımının yaygınlaşmasının ardından güvenilir olup olmadığı gündem oldu. DNS değiştirmek güvenli mi?
Aktüel - Aktüel
05 Ağustos 2024 - 15:10

Milli atletimiz Buse Savaşkan, Olimpiyat Oyunları finallerinde 10. oldu

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar yüksek atlama finalinde Türkiye'yi temsil eden ve gururlandıran Buse Savaşkan'ın mücadelelerini yakından takip edenler madalya aldı mı, kaçıncı oldu merak ederken başarılarını ve istatistiklerini araştırdı.
Başa Dön Sona Git