Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
02 Ağustos 2024 - 23:20

Türkiye'de Instagram'a gelen erişim engeli sonrası birçok kullanıcı sorunsuz olarak uygulamaya girebiliyor

2 Ağustos günü BTK tarafından Instagram'a getirilen erişim engeli ile beraber kullanıcılar uygulamaya giriş yapamadı. Uzun süre devam eden erişim engeli sonrası Instagram'da sorun mu var, düzeldi mi son dakika araması yapılırken bazı kullanıcılar sorunsuz giriş yapabiliyor.
Aktüel - Aktüel
02 Ağustos 2024 - 22:49

İran Ordusu, İran Devrim Muhafızları Ordusu ve İran Kolluk Kuvvetleri'nden oluşuyor

İran televizyon kanallarında yer alan haberlerde "Dünya önümüzdeki saatlerde çok önemli gelişmelere tanıklık edecek" ifadeleri konuşulurken tüm dünyayı endişe sardı. İran ve İsrail'in askeri gücü karşılaştırması da yapılıyor.
Aktüel - Aktüel
02 Ağustos 2024 - 22:37

İsrail'in Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözlerine İmamoğlu'ndan cevap geldi

Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ifadeler kullanarak sosyal medya hesabından paylaşan İsrail'in Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'a Fahrettin Altun'dan sonra İmamoğlu'ndan da sert tepki gelirken Ekrem İmamoğlu ne dedi, İsrail Dışişleri Bakanı Cumhurbaşkanı Erdoğan için ne dedi merak konusu oldu.
Aktüel - Aktüel
02 Ağustos 2024 - 21:10

İran, Irak ve Ürdün'e yapılacak İstanbul çıkışlı uçuşlar iptal edildi

Orta Doğu'da İran ve İsrail arasında yaşanan gerilim ve hava sahasının kapanması nedeniyle uçuşlar iptal edildi. Vatandaşlar tarafından İstanbul'dan Irak, İran ve Ürdün'e yapılacak uçuşların iptal edilip edilmediği merak ediliyor.
Aktüel - Aktüel
02 Ağustos 2024 - 20:40

Hamster Kombat 2 Ağustos günlük şifresi belli oldu

Son günlerde popülerleşen Hamster Kombat oyununda verilen günlük şifreler merakla beklenirken 1-2 Ağustos şifresi belli oldu. 1 Ağustos şifresi VAULT olmuştu. Oyunu oynayanlar ise bugünün günlük şifresi nedir merak ediyor.
Aktüel - Aktüel
02 Ağustos 2024 - 20:04

Eğitim verdiği esnada gaz tüfeği kapsülü sonucu yaralanan Halil İbrahim Kuzgun şehit oldu

POMEM eğitimi verirken gaz tüfeğinden çıkan kapsülün yüzüne gelmesi sonucu yaralanarak hastaneye kaldırılan Polis Memuru Halil İbrahim Kuzgun, bir süredir hastanede tedavi altındaydı. Bugün acı haber geldi. Gaziantep'te şehit olan polis memuru kim merak edildi.
Aktüel - Aktüel
02 Ağustos 2024 - 19:39

Bugün sabah saatlerinde başlayan Gaziantep su kesintisi yarın 13.00’e kadar devam edecek

2 Ağustos günü 13.00'te başlayan su kesintisi Gaziantep'in birkaç ilçesinde meydana gelirken yarına kadar süreceği belirtildi. Vatandaşlar ise Gaziantep'te sular ne zaman gelecek merak ederken su kesintisi saatleri paylaşıldı.
Aktüel - Aktüel
02 Ağustos 2024 - 18:41

Çankırı Ilgaz’daki deprem çevre illerde de hissedildi

2 Ağustos günü akşama doğru Çankırı'da sarsıntı hissedilmesinin ardından az önce deprem mi oldu, nerede araştırılırken Kandilli Rasathanesi son depremler listesi ile anlık olarak verilere ulaşabiliyoruz.
Aktüel - Aktüel
02 Ağustos 2024 - 18:21

Busenaz Sürmeneli, çeyrek finali geçmesi halinde 6 Ağustos'ta yarı finale çıkacak

Paris Olimpiyatlar'ında ülkemizi temsil eden Busenaz Sürmeneli, rakibini eleyerek çeyrek finale yükseldi. Heyecanla beklenen karşılaşmaya kısa süre kala Busenaz Sürmeneli çeyrek final maçı ne zaman, saat kaçta gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
02 Ağustos 2024 - 17:50

Çeyrek finale yükselen Esra Yıldız Kahraman’ın maçı 4 Ağustos’ta oynanacak

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda boks branşında Türkiye'yi temsil eden Esra Yıldız Kahraman’ın çeyrek finale yükselmesinin ardından maçı ne zaman, saat kaçta gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
02 Ağustos 2024 - 17:34

Adana’da orman yangınına müdahale ederken düşen helikopterdeki 5 kişi kurtarıldı

Bugün Adana'da Kozan ilçesi Kızlarsekisi mevkiindeki orman yangınına müdahale ettiği esnada kaza kırıma uğrayarak helikopter düştü. Vatandaşları endişelendiren olayın ardından son dakika olayında son durum bilgisi araştırıldı.
Aktüel - Aktüel
02 Ağustos 2024 - 17:12

Masterchef Sevim Canikoğlu 1976 yılında doğdu

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri koltuğunda oturduğu Masterchef yarışmasının grup aşaması devam ediyor. Ana kadroya çıkmak için yarışan yarışmacılardan biri olan Sevim Canikoğlu kimdir, kaç yaşında gibi soruların cevapları vatandaşlar tarafından araştırıldı.
Aktüel - Aktüel
02 Ağustos 2024 - 17:12

Katalog suçlar arasında çocuk istismarı yer alıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bugün Instagram'a gelen erişime engeli hakkında konuşurken katalog suçlardan bahsetti. Erişim engeline neden olan katalog suçlar nedir, ne demek merak edilirken Instagram'ın ne zaman düzeleceğiyle ilgili bilgi de verildi.
Aktüel - Aktüel
02 Ağustos 2024 - 16:58

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı açıklama yaptı! Instagram'ın engelinin ne zaman açılacağı belli oldu

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olan Instagram'a 2 Ağustos Cuma günü erişim engeli getirildi. Konuyla ilgili konuşan yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Instagram erişim engelinin ne zaman kalkacağını açıkladı.
Aktüel - Aktüel
02 Ağustos 2024 - 16:37

3 Ağustos 2024 Cumartesi maç programı: Beşiktaş ile Galatasaray karşılaşacak

Süper Kupa'da final heyecanı başladı. Futbolseverlerin heyecanla beklediği final maçına kısa süre kala 3 Ağustos günü maç var mı, kimin merak edildi. Merakla beklenen Süper Kupa finali cumartesi günü oynanacak.
Aktüel - Aktüel
02 Ağustos 2024 - 16:26

YKS tercih işlemleri 4 Ağustos’a kadar devam edecek

Milyonlarca öğrencinin katıldığı YKS sınavında tercih heyecanı devam ederken sürenin uzatıldığı duyuruldu. 2 Temmuz Cuma günü sona ermesi beklenen tercih işlemlerinin süresi uzatıldı mı, ne zaman bitecek araştırılırken ÖSYM'den açıklama geldi.
Aktüel - Aktüel
02 Ağustos 2024 - 16:19

Henüz Olimpiyat Oyunları yapılmayan Türkiye daha önce 5 defa aday oldu

Bu sene Paris'te düzenlenen Yaz Olimpiyat Oyunları'nda heyecan devam ederken Türkiye'de olimpiyat yapıldı mı merak konusu oldu. Daha önce 5 kez adaylıkta bulunan Türkiye, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları için de aday olmuştu fakat seçilmedi.
Aktüel - Aktüel
02 Ağustos 2024 - 15:59

SGK, vergi borcu ödeme sorgulama gibi işlemlerin yapıldığı E-Devlet kullanıcı sayısı, 66 milyonu buldu

Vatandaşların devlet dairelerinde yapabildiği işlemleri internet üzerinden hızlı ve güvenli yapmalarına imkan tanıyan E-Devlet’in kullanıcı sayısı 66 milyon oldu.
Aktüel - Aktüel
02 Ağustos 2024 - 15:43

Masterchef Kerem Bilginer ABD'nin New York şehrinde yaşıyor

TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef programının grup aşaması devam ediyor. Ana kadroda yer almak için çabalayan yarışmacılardan biri olan Kerem Bilginer yaptığı tabaklar ile izleyiciler ve şeflerin dikkatini çekti.
Aktüel - Aktüel
02 Ağustos 2024 - 15:15

WhatsApp ve Facebook 10 günden fazla bir süredir Bangladeş'te kapalıydı! Erişimler kısıtlı olarak açıldı

ABD merkezli teknoloji şirketi META'nın sahip olduğu WhatsApp ve Facebook, Bangladeş'te 10 gündür erişime kapalıydı. Bangladeş Telekomünikasyon Düzenleme Komisyonu tarafından açıklanan bilgilere göre platformlar erişime kısıtlı olarak açıldı.
Başa Dön Sona Git