Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
02 Ağustos 2024 - 09:27

Instagram'ı yasaklayan ülkeler artıyor! Sosyal medya devine erişim engeli getiren bütün ülkelerin listesi

ABD merkezli sosyal medya platformu Instagram'a BTK tarafından 2 Ağustos 2024 tarihinde erişim engeli getirildi. Erişim engelinin ardından Instagram'ı yasaklayan ülkeler gündem oldu.
Aktüel - Aktüel
02 Ağustos 2024 - 09:18

Hamas Siyasi Büro Başkanı Haniye’nin şehadeti sebebiyle 1 günlük milli yas ilan edildi

Filistin davasına olan desteğimizi göstermek amacıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2 Ağustos Cuma günü 1 günlük yas ilan edildi.
Aktüel - Aktüel
02 Ağustos 2024 - 09:02

Instagram'ın engellenmesinin ardından Facebook ve Messenger'ın çöküp çökmediği gündeme geldi

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından biri olan Instagram'a bugün erişim BTK tarafından engellendi. Instagram'ın engellenmesinin ardından Facebook ve Messenger'ın çöküp çökmediği gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
02 Ağustos 2024 - 08:55

Instagram için ücretsiz VPN uygulaması giriş mümkün! Bedava VPN çözümleri ve bedava uygulamalar

Bilişim Teknolojileri Kurulu tarafından sosyal medya platformu Instagram’a erişim engelinin getirilmesiyle uygulamaya giriş için alternatif yollar araştırılmaya başlandı. Instagram'a VPN ile nasıl girilir, hangi uygulamalar ücretsiz, Opera ile nasıl girilir? Instagram için ücretsiz VPN uygulaması örnekleri.
Aktüel - Aktüel
02 Ağustos 2024 - 08:44

Instagram hangi ülkenin? Instagram'da hikaye izleme sorunu devam ederken ne zaman düzeleceği BTK engelinin kalkacağı zamana bağlı

Bugün sabah saatlerinden itibaren Instagram'a girişte sorun yaşayan kullanıcılar Instagram çöktü mü, sorusuna cevap aramaya başladı. Ne zaman düzeleceği ve engelin ne zaman kalkacağı ise BTK kararına bağlı.
Aktüel - Aktüel
02 Ağustos 2024 - 07:51

Instagram çalışmama ve donma sorunu devam ediyor! Hikayeler neden yüklenmiyor, çöktü mü?

Dünyanın en geniş kullanıcı kitlesine sahip Instagram’a, Bilgi Teknolojileri Kurumu tarafından Türkiye’de erişim engeli getirilmesiyle bazı kullanıcılar uygulamada çalışmama ve donma sorunu yaşadı.
Aktüel - Aktüel
02 Ağustos 2024 - 07:27

Instagram erişim engeli devam ediyor! Neden açılmıyor sorusuna Meta’dan açıklama gelmezken BTK sitesinde paylaştı

Sosyal medyada fotoğraf ve video paylaşma uygulaması olan Instagram platformuna Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu kararıyla erişim engeli getirildi
Aktüel - Aktüel
02 Ağustos 2024 - 00:24

2 Ağustos Resmi Gazete kararlarına göre sahipsiz hayvanlara yönelik düzenleme kanunu yürürlüğe girdi

Bu gece yayımlanan Resmi Gazete kararlarına göre sahipsiz sokak hayvanları ile ilgili olan kanun yürürlüğe girerken Meclis'ten geçti mi, kabul edildi mi araştırılıyor. Sokak Hayvanları Koruma Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Resmi Gazete'de yayımlandı.
Aktüel - Aktüel
01 Ağustos 2024 - 23:55

İstanbul Beylikdüzü Haramidere’de çıkan yangında söndürme çalışmaları devam ediyor

1 Ağustos günü akşam saatlerinde İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde bir iş yerinde çıkan yangında çalışmalar devam ederken son dakika Beylikdüzü yangın nerede, neden çıktı araştırılırken ekipler olay yerine sevk edildi.
Aktüel - Aktüel
01 Ağustos 2024 - 23:23

UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor’un rakibi Rapid Wien oldu

Bu akşam mücadele eden Trabzonspor, Avrupa Ligi 2. Ön Eleme turunda Ruzombero'u mağlup ederken Trabzonspor'un rakibi kim oldu merak konusu oldu. Rakibi Wisla Krakow-Rapid Wien eşleşmesinin galibi olacaktı.
Aktüel - Aktüel
01 Ağustos 2024 - 23:00

Paris Olimpiyatları’nda yarın erkeklerde çeyrek final maçları oynanacak

Tüm dünyanın yakından takip ettiği Paris Olimpiyatları'nda heyecan devam ederken Yaz Olimpiyatları'nda sörf maçları ne zaman oynanacak merak ediliyorken maç takvimi belli oldu.
Aktüel - Aktüel
01 Ağustos 2024 - 22:27

6 Şubat Kahramanmaraş depreminde Türkiye’de milli yas ilan edilmişti

Bugün Heniyye'nin öldürülmesi nedeniyle Türkiye'de 1 günlük yas ilan edilirken vatandaşların gündeminde 6 Şubat'ta Türkiye'de milli yas ilan edildi mi, kaç gün araması yapıldı. Kahramanmaraş depreminde birçok vatandaşımız hayatını kaybetmişti.
 - İşte ilk 10'a giren isimler
01 Ağustos 2024 - 21:32

"Çözen Kazanır" sonuçları (1 Ağustos 2024) açıklandı! İşte ilk 10'a giren isimler

TGRT Haber, izleyicilerin yarıştığı, farklı ve interaktif formattaki yarışma "Çözen Kazanır" ile ekranlara damga vurmaya devam ediyor. ''Çözen Kazanır'' yarışma programı hafta içi her akşam saat 21.00’da Alper Altun’un sunumuyla ekranlara geliyor. İşte son yarışmada ilk 10'a giren isimler.
Aktüel - Aktüel
01 Ağustos 2024 - 21:23

Türkiye'de Haniye'nin ölümünden dolayı 1 günlük yas ilan edildi

1 Ağustos günü ülkemizde yas ilan edilmesinin ardından yas mı ilan edildi, kaç günlük merak edilirken açıklama geldi. Hamas lideri İsmail Heniyye'nin dün öldürülmesinin ardından karar geldi.
Aktüel - Aktüel
01 Ağustos 2024 - 20:42

Olimpiyatlar’da yer alan Simone Biles, 16 yaşında iki Dünya şampiyonası altın madalyası kazandı

2024 Paris Olimpiyatları'nda başarıları ile adından söz ettiren Simone Biles, Tokyo 2020'de sağlık sorunları nedeniyle finallere katılamazken bu yıl olimpiyatlarda yer aldı. Kimdir, kaç yaşında gibi sorular ise gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
01 Ağustos 2024 - 20:23

Aşk-ı Memnu, 1 Ağustos yayın akışında bugün yer almazken ekranlara gelmeyecek

Kanal D ekranlarının başarılı dizilerinden biri olan Aşkı-ı Memnu yeniden ilk bölümleri ile Perşembe günü ekranlara geliyordu. 1 Ağustos Perşembe günü yayın akışında yer almaması üzerine Aşkı-ı Memnu bugün yok mu, neden yok merak edilmişti.
Aktüel - Aktüel
01 Ağustos 2024 - 19:56

Milli boksör Hatice Akbaş, Yaz Olimpiyatları'nda rakibini 5-0 yenerek yarı finale yükseldi

Fransa'd düzenlenen Paris Olimpiyatları'nda mücadeleler son hızıyla devam ederken milli boksör Hatice Akbaş yarı finale yükseldi. Yarı final maçı ne zaman, rakibi kim merak konusu olurken çeyrek finalde rakibini 5-0 olarak yendi.
Aktüel - Aktüel
01 Ağustos 2024 - 19:26

Çorum’da gelen zam sonrası ekmek fiyatı 10 TL oldu

Bugün Çorum'da ekmek fiyatlarına zam uygulanırken 200 gram ekmeğin fiyatı 10 TL'ye çıktı. Halk ekmek için de zam uygulanırken vatandaşlar Çorum'da ekmek ne kadar oldu, kaç TL araştırmaya başladı.
Aktüel - Aktüel
01 Ağustos 2024 - 19:02

Yaz Olimpiyatları’nda voleybol maç takvimine göre Filenin Sultanları, 4 Ağustos’ta İtalya ila karşılaşacak

2024 Paris Olimpiyatları'nda mücadeleler devam ederken A Milli Kadın Voleybol Takımımız, bugün Dominik Cumhuriyeti ile karşılaştı. Yaz Olimpiyatları'nda voleybol maç programı ve takvimi ise gündemde yerini alıyor.
Aktüel - Aktüel
01 Ağustos 2024 - 18:36

Balıkesir'in Erdek ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangında müdahale sürüyor

1 Ağustos günü Balıkesir'in Erdek ilçesinde çıkan orman yangınında dumanlar gökyüzüne yükselirken ekipler olay yerine sevk edildi. 100 personel ile beraber karadan ve havadan çalışma sürerken Erdek yangın son dakika söndürüldü mü merak konusu oldu.
Başa Dön Sona Git