Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
01 Ağustos 2024 - 17:48

Busenaz Sürmeneli, Olimpiyatlarda 66 kiloda mücadele ediyor

2024 Paris Olimpiyatlar'nda ülkemizi temsil eden Busenaz Sürmeneli, Polonyalı Aneta Rygielska'yı 4-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Başarıları ile gururlandıran milli sporcumuz hakkında kaç kilo, kimdir merak konusu oldu.
Aktüel - Aktüel
01 Ağustos 2024 - 17:19

Buse Naz Çakıroğlu, Olimpiyat Oyunları’nda çeyrek final maçına 3 Ağustos günü çıkacak

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda adından söz ettiren milli boksör Buse Naz Çakıroğlu, rakibini yenerek çeyrek finale yükseldi. Heyecanla takip edilen karşılaşmalarla ilgili Buse Naz Çakıroğlu çeyrek final maçı ne zaman, rakibi kim araştırılıyor.
Aktüel - Aktüel
01 Ağustos 2024 - 17:14

Busenaz Sürmeneli olimpiyatlarda çeyrek final karşılaşmasına 3 Ağustos Cumartesi günü çıkacak

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda heyecan devam ederken Busenaz Sürmeneli'nin çeyrek final maçı ne zaman, saat kaçta araştırılırken rakibi rakibi Taylandlı Janjaem Suwannapheng oldu. İşte Busenaz Sürmeneli'nin maç programı ve takvimi...
Aktüel - Aktüel
01 Ağustos 2024 - 17:01

YAŞ toplantısında Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'ndan emekliliğe sevk edilen Tuğamiraller belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında YAŞ toplantısı 1 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirildi. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda emekliliğe sevk edilen Tuğamiraller belli oldu.
Aktüel - Aktüel
01 Ağustos 2024 - 17:01

YAŞ toplantısının ardından emekliliğe sevk edilen Tuğgeneraller belli oldu

1 Ağustos Perşembe günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında YAŞ toplantısı yapıldı. Toplantının ardından emekliliğe sevk edilen Tuğgeneraller belli oldu. Tuğgeneraller Mustafa Cüneyt Arıkan, Berat Acar, Halil Ünver, Ahmet Atilla Dündar, Emin Mehmet Terzioğlu ve Serdar Gümüşhan emekliliğe sevk edildi.
Aktüel - Aktüel
01 Ağustos 2024 - 17:00

2024 Yaş kararlarına göre 47 albay, Tuğgeneralliğe terfi etti

1 Ağustos günü gerçekleşen Yüksek Askeri Şura toplantısıyla beraber terfi eden albaylar belli oldu. Terfi eden albaylar listesi gündemde yer alırken emekliye ayrılan albay ve generaller de netleşti.
Aktüel - Aktüel
01 Ağustos 2024 - 16:36

YAŞ toplantısı sonrasında Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda Tuğgeneral Mete Kuş ve Sadık Uygur Tümgeneralliğe terfi etti

1 Ağustos 2024 günü yapılan YAŞ kararlarıyla beraber Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda olan terfiler duyuruldu. Hangi Tuğgeneral Tümgeneralliğe terfi etti, kimin rütbesi değişti merak edilirken karar sonrası açıklama geldi.
Aktüel - Aktüel
01 Ağustos 2024 - 16:35

2024 YAŞ kararları sonrası Tümgenerallik rütbesine yükseltilen tuğgenerallerin isimleri belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Yüksek Askeri Şura'nın kararları belli oldu ve açıklandı. Kararın ardından YAŞ Kararları 2024 çerçevesinde Tümgeneralliğe yükseltilen isimler merak edildi. Deniz ve Karar Kuvvetleri'nde Tümamirallik ve Tümgenerallik rütbesine yükseltilen komutanların isimleri ve hayatlarına dair bilgileri derledik.
Aktüel - Aktüel
01 Ağustos 2024 - 16:28

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda Tümamiralliğe yükseltilen Tuğamiraller YAŞ kararları sonrasında duyuruldu

1 Ağustos 2024 tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla belli olan YAŞ kararları sonrasındaTümamiralliğe yükseltilen Tuğamiraller belli olurken kimler terfi etti merak ediliyor. Karara göre 23 general ve amiral bir üst rütbeye, 77 albay ise general ve amiralliğe yükseltildi.
Aktüel - Aktüel
01 Ağustos 2024 - 16:12

İlker Görgülü'nün rütbesi 1 Ağustos YAŞ kararlarının ardından Tümgeneralliğe yükseltildi

Yüksek Askeri Şura'da gerçekleşen toplantı sonrası Tuğgeneral İlker Görgülü'nün rütbesi, tümgeneralliğe yükseltildi. Tümgeneral İlker Görgülü kimdir?
Aktüel - Aktüel
01 Ağustos 2024 - 16:06

YAŞ toplantısının ardından Tümgeneral Sıtkı Varlı ve Faruk Metin emekliliğe sevk edildi

1 Ağustos Perşembe günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında YAŞ toplantısı yapıldı. Toplantının ardından Tümgeneraller Sıtkı Varlı ve Faruk Metin, yaş haddi nedeniyle emekliliğe sevk edildi.
Aktüel - Aktüel
01 Ağustos 2024 - 16:05

2024 YAŞ kararlarına göre görev süresi 1 yıl daha uzatılan general ve amirallerin listesi yayımlandı

Bugün belli olan YAŞ kararları sonrasında 30 Ağustos itibarıyla geçerli olarak 1 yıl daha görev süresi uzatılan isimler belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleşen toplantı sonrasında terfi edenler, emekli olanlar ve görev süresi uzatılan general ve amiraller açıklandı.
Aktüel - Aktüel
01 Ağustos 2024 - 16:04

2024 YAŞ kararlarına göre emekliye ayrılan generaller belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Yüksek Askeri Şura toplantısının sona ermesiyle beraber karara göre yaş haddi nedeniyle emekliye sevk edilen generallerin listesi de yayımlandı. 1 Ağustos YAŞ kararlarına göre hangi generaller ve albaylar emekliye ayrıldı netleşti.
Aktüel - Aktüel
01 Ağustos 2024 - 16:04

Kara Kuvvetleri Komutanlığı'ndan Tümgeneral Tevfik Algan, Korgeneralliğe yükseltildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında 1 Ağustos tarihinde düzenlenen YAŞ kararlarının ardından atamalar belli oldu. Tevfik Algan Korgeneralliğe yükseltildi.
Aktüel - Aktüel
01 Ağustos 2024 - 15:51

BİM 2 Ağustos Aktüel kataloğunda Arzum Sürahi Blender, 4’lü çeyiz seti, Philips Buharlı Ütü ve evcil hayvan ürünleri yer alıyor

Bim internet sitesinde yayınlanan aktüel ürün kataloğunda toz torbasız süpürge, Arzum doğrayıcı, Philips Buharlı Ütü, Arzum Sürahi Blender ve çeşitli mutfak ürünleri yer alıyor.
Aktüel - Aktüel
01 Ağustos 2024 - 15:48

Kara Kuvvetleri Komutanlığı'ndan Gültekin Yaralı'nın rütbesi, YAŞ kararları sonrası Korgeneralliğe yükseldi

1 Ağustos 2024 tarihinde toplanan Yüksek Askeri Şura'nın ardından YAŞ kararları açıklandı ve bu rütbesi değişen askerler de belli oldu. Bu isimlerden biri de Gültekin Yaralı oldu. Gültekin Yaralı kimdir, nereli, kaç yaşında?
Aktüel - Aktüel
01 Ağustos 2024 - 15:48

2024 YAŞ kararları sonucunda Mustafa Kaya, yeni göreve terfi etti

1 Ağustos günü açıklanan YAŞ kararları sonucuyla beraber terfi edilen isimler netleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen toplantının sona ermesiyle beraber Dz.K.K.lığından Tümamiral, Mustafa Kaya kimdir, kaç yaşında araştırılırken rütbesi de gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
01 Ağustos 2024 - 15:46

YAŞ kararlarına göre Korgeneral Levent Ergün Orgeneralliğe yükseltildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen YAŞ toplantısında kararlar açıklandı. Alınan kararlara göre Kara Kuvvetleri Komutanlığı'ndan Korgeneral Levent Ergün, Orgeneralliğe yükseltildi.
Aktüel - Aktüel
01 Ağustos 2024 - 15:44

1 Ağustos 2024 YAŞ Kararları'na göre Metin Tokel'in rütbesi yükseldi

1 Ağustos 2024 tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da olduğu Yüksek Askeri Şura toplantısının ardından atamalar belli oldu. Metin Tokel orgeneralliğe getirildi.
Aktüel - Aktüel
01 Ağustos 2024 - 15:43

Bugün açıklanan YAŞ kararlarına göre Kadir Yıldız, Oramiralliğe terfi etti

Yüksek Askeri Şura bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşirken görev süreleri ve terfiler belli oldu. Dz.K.K.lığından Koramiral Kadir YILDIZ Oramiralliğe atanırken Kadir Yıldız kimdir, hangi görevlerde bulundu merak konusu oldu.
Başa Dön Sona Git