Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
14 Ekim 2024 - 11:35

14 Ekim Lokman Hekim Anma Günü olarak geçiyor

Tıp ve şifa konusunda büyük bir üne sahip olan ve hekimliğin atası olarak bilinen Lokman Hekim, her yıl 14 Ekim günü Lokman Hekim'i Anma Günü’nde hatırlanıyor.
Aktüel - Aktüel
14 Ekim 2024 - 11:33

Kızılay Haftası kutlamalarının yapılacağı tarih belli oldu

Her yıl Türkiye genelinde ekim ayının son haftasında kutlanan Kızılay Haftası kapsamında, Türkiye genelinde tanıtım, şiir, kompozisyon ve yarışma gibi etkinlikler düzenleniyor.
Aktüel - Aktüel
14 Ekim 2024 - 11:23

Güzel Aşklar Diyarı dizisinden Hakim Alaca ayrılıyor

Kanal D ekranlarında yayınlanan Güzel Aşklar Diyarı dizisinde yer alan Hakim Alaca karakterinin diziden ayrılacağına dair iddiaların ardından seyirciler Halil Ergün diziden ayrıldı mı, neden araştırmaya başladı.
Aktüel - Aktüel
14 Ekim 2024 - 11:08

Kamuda memurlar için servis hizmetinin devam edip etmeyeceği belli oldu

Tasarruf Tedbirleri Genelgesi kapsamında yer alan bilgilere göre kamuda memurlara servis hizmetinin kaldırılmasına karar verilmişti. Konuyla ilgili yeni bir açıklama yapıldı. Açıklamanın ardından kamuda memur servis hizmeti kaldırıldı mı, devam edecek mi sorusu gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
14 Ekim 2024 - 10:39

TTRAK temettü kararı aldı! Nakit kar payı hak kullanım ve ödeme tarihi belli oldu

Türk Traktör temettü dağıtma kararı aldığını duyurdu. Yatırımcıyı sevindiren haber sonrası TTRAK 2024 temettü ne zaman merak edildi. Yapılan teklife göre pay başına net temettü tutarı 24,28 TL oldu.
Aktüel - Aktüel
14 Ekim 2024 - 10:37

İzlanda-Türkiye maçının salı gününe erteleneceği iddia edildi

A Milli Takım bugün UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup mücadeleleri kapsamında İzlanda karşısında deplasman maçına çıkıyor. Karşılaşmanın düzenleneceği saatte hava durumu nedeniyle maçın ertelenebileceği iddia edildi. Ortaya atılan iddiaların ardından İzlanda-Türkiye maçı ertelenecek mi, neden soruları gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
14 Ekim 2024 - 10:12

Neler Oluyor Hayatta Nur Tuğba'nın neden ayrıldığı izleyicinin gündeminde

Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı’nın uzun süre beraber sunduğu Neler Oluyor Hayatta programında Nur Tuba'nın yer almaması üzerine seyirciler neden ayrıldı araştırmaya başladı. 19 Temmuz tarihinden beri ekranlarda yer almayan ismin yerine Ferda Yıldırım katıldı.
Aktüel - Aktüel
14 Ekim 2024 - 10:06

Recep ayıyla başlayacak olan 2025 üç aylar tarihi belli oldu

Üç ayların başlayacağı tarih Müslüman alemi tarafından merak edilmeye başlandı. İlk önce Recep sonra Şaban aylarıyla buluşturacak olan üç aylar, vatandaşları adım adım Ramazan ayına yaklaştıracak.
Aktüel - Aktüel
14 Ekim 2024 - 09:47

İzlanda-Türkiye maçının muhtemel 11'leri belli oldu! Takımda iki eksik bulunuyor

A Milli Takımımız bugün UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup mücadeleleri kapsamında dördüncü maçına İzlanda deplasmanında çıkıyor. Karşılaşmanın başlamasına saatler kala İzlanda-Türkiye muhtemel 11'leri gündem oldu. Barış Alper Yılmaz ve Kaan Ayhan kadroda yok.
Aktüel - Aktüel
14 Ekim 2024 - 09:39

İzmir'de 8 ilçede su kesintisi! 14 Ekim'de çalışmanın biteceği saat duyuruldu

İZSU bugün İzmir'de hangi ilçelerde su kesintisi yaşanacağını duyurdu. Erken saatlerde başlayan kesintinin saat kaçta sona ereceğini araştıranlar İZSU sitesini kontrol ediyor. Bugün Kiraz, Karabağlar, Menderes ve Ödemiş'te su kesintisi yaşanacak.
Aktüel - Aktüel
14 Ekim 2024 - 09:26

Reddit'te 14 Ekim Pazartesi günü erişim sorunları yaşanıyor

Dünyanın en popüler platformlarından biri olan Reddit'e 14 Ekim 2024 tarihinde kullanıcılar erişim problemleri yaşıyor. Kullanıcılar tarafından Reddit çöktü mü, neden açılmıyor gibi soruların cevapları araştırılıyor.
Aktüel - Aktüel
14 Ekim 2024 - 09:19

Samsunspor-Fenerbahçe maçının biletlerinin ne zaman satışa çıkacağı henüz açıklanmadı

Trendyol Süper Lig'in dokuzuncu haftası kapsamında Fenerbahçe, Samsunspor deplasmanına çıkacak. Karşılaşmanın başlamasına sayılı günler kala stadyumdan maçı izlemek isteyen taraftarlar biletlerin ne zaman satışa çıkacağını ve fiyatlarını araştırmaya başladı.
Aktüel - Aktüel
14 Ekim 2024 - 09:17

Yeni kararlar gündemde: Kabine toplantısının yapılacağı tarih açıklandı

Kabine toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında bugün yapılacak. Ülke ve dünya gündemine dair önemli konuların görüşüldüğü Kabine son olarak 30 Eylül'de bir araya gelmişti.
Aktüel - Aktüel
14 Ekim 2024 - 09:09

Kabine değişikliği olacak mı? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi iki haftalık ara sonrasında bugün yeniden toplanıyor. Türkiye'nin gündeminde yer alan konuların konuşulduğu ve birçok kararın alındığı Kabine Toplantısı saat kaçta belli olurken yeni kabine değişikliği olacak mı gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
14 Ekim 2024 - 08:51

KYK burs başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarih bekleniyor

GSB tarafından öğrencilere verilen KYK bursunun başvuruları 8-13 Ekim tarihinde alınmıştı. Binlerce öğrencinin heyecanla beklediği burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak henüz belli olmadı.
Aktüel - Aktüel
14 Ekim 2024 - 08:36

AK Parti'de önemli görevler üstlenen Betül Önderoğlu 27 yaşındaydı

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Betül Önderoğlu, Ankara’nın Çankaya ilçesinde meydana gelen trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Bu olayın ardından Betül Önderoğlu’nun hayatı ve kariyeri merak edildi.
Aktüel - Aktüel
14 Ekim 2024 - 08:31

MasterChef’te elenen isim belli oldu

MasterChef’te dokuzuncu haftanın elenen ismi belli oldu. 13 Ekim Pazar günü yayınlanan yayınlanan MasterChef’in iki aşamalı eleme oyununda kıyasıya mücadele eden yarışmacılardan başarısız tabağı yaparak elenen isim merak konusu oldu.
Aktüel - Aktüel
13 Ekim 2024 - 21:06

2023'te en çok konulan kız isminin Asel olduğu açıklanmıştı

TÜİK tarafından 2023 yılına dair açıklanan verilere göre en çok konulan kız isminin ne olduğu tekrardan gündeme geldi. Türkiye'de 2023 yılında doğan kız çocuklarına en çok Asel ismi verilmişti.
Aktüel - Aktüel
13 Ekim 2024 - 20:36

İnci Taneleri Nehir karakterini Sera Kutlubey oynuyor

Kanal D ekranlarında yayınlanan İnci Taneleri dizisinde yer alan Nehir karakterinin kim tarafından oynandığı gündem oldu. Seyirciler Sera Kutlubey'in hayatı ve kariyerini merak ediyor.
Aktüel - Aktüel
13 Ekim 2024 - 20:04

Bursaspor'un teknik direktörlüğünü eski oyuncusu Pablo Batalla yapıyor

TFF 3. Lig'de mücadele eden Bursaspor'un teknik direktörünün kim olduğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Ayrıca Pablo Batalla'nın kariyeri ve hayatı da gündemde yer alan konular arasında yer alıyor.
Başa Dön Sona Git