Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
14 Ekim 2024 - 09:09

Kabine değişikliği olacak mı? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi iki haftalık ara sonrasında bugün yeniden toplanıyor. Türkiye'nin gündeminde yer alan konuların konuşulduğu ve birçok kararın alındığı Kabine Toplantısı saat kaçta belli olurken yeni kabine değişikliği olacak mı gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
14 Ekim 2024 - 08:51

KYK burs başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarih bekleniyor

GSB tarafından öğrencilere verilen KYK bursunun başvuruları 8-13 Ekim tarihinde alınmıştı. Binlerce öğrencinin heyecanla beklediği burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak henüz belli olmadı.
Aktüel - Aktüel
14 Ekim 2024 - 08:36

AK Parti'de önemli görevler üstlenen Betül Önderoğlu 27 yaşındaydı

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Betül Önderoğlu, Ankara’nın Çankaya ilçesinde meydana gelen trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Bu olayın ardından Betül Önderoğlu’nun hayatı ve kariyeri merak edildi.
Aktüel - Aktüel
14 Ekim 2024 - 08:31

MasterChef’te elenen isim belli oldu

MasterChef’te dokuzuncu haftanın elenen ismi belli oldu. 13 Ekim Pazar günü yayınlanan yayınlanan MasterChef’in iki aşamalı eleme oyununda kıyasıya mücadele eden yarışmacılardan başarısız tabağı yaparak elenen isim merak konusu oldu.
Aktüel - Aktüel
13 Ekim 2024 - 21:06

2023'te en çok konulan kız isminin Asel olduğu açıklanmıştı

TÜİK tarafından 2023 yılına dair açıklanan verilere göre en çok konulan kız isminin ne olduğu tekrardan gündeme geldi. Türkiye'de 2023 yılında doğan kız çocuklarına en çok Asel ismi verilmişti.
Aktüel - Aktüel
13 Ekim 2024 - 20:36

İnci Taneleri Nehir karakterini Sera Kutlubey oynuyor

Kanal D ekranlarında yayınlanan İnci Taneleri dizisinde yer alan Nehir karakterinin kim tarafından oynandığı gündem oldu. Seyirciler Sera Kutlubey'in hayatı ve kariyerini merak ediyor.
Aktüel - Aktüel
13 Ekim 2024 - 20:04

Bursaspor'un teknik direktörlüğünü eski oyuncusu Pablo Batalla yapıyor

TFF 3. Lig'de mücadele eden Bursaspor'un teknik direktörünün kim olduğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Ayrıca Pablo Batalla'nın kariyeri ve hayatı da gündemde yer alan konular arasında yer alıyor.
Aktüel - Aktüel
13 Ekim 2024 - 19:28

Gizli Bahçe dizisinde Nazlı karakterini Ebru Şahin oynuyor

NOW TV ekranlarında yayınlanacak olan Gizli Bahçe dizisi bu hafta başlıyor. İzleyiciler tarafından Gizli Bahçe Nazlı kim sorusunun cevabı merak edildi. Ayrıca Ebru Şahin'in hayatı ve kariyeri gündem oldu.
Aktüel - Aktüel
13 Ekim 2024 - 19:01

Helal sertifikası HAK tarafından akredite edilen kuruluşlar tarafından veriliyor

Köfteci Yusuf'un sattığı ürünlerde domuz eti çıkmasının ardından "helal sertifika" konusu gündeme geldi. Vatandaşlar tarafından helal sertifika nasıl, nereden alınır ve kim tarafından verilir sorusunun cevabı araştırılıyor.
Aktüel - Aktüel
13 Ekim 2024 - 19:01

Antalyaspor Galatasaray maç biletlerinin önümüzdeki günlerde satışa çıkması bekleniyor

Trendyol Süper Lig'in dokuzuncu haftasında Antalyaspor-Galatasaray maçı oynanacak. Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmayı izlemek isteyenler maç biletleri satışa çıktı mı, ne zaman çıkacağını merak etmeye başladı.
Aktüel - Aktüel
13 Ekim 2024 - 16:36

GTA 6'nın ne zaman çıkacağı belli oldu! PC versiyonu 2027 yılında gelebilir

Dünyanın en çok beklenen oyunları arasında yer alan Grand Theft Auto serisinin yeni oyunu GTA 6'nın ne zaman çıkacağı gündem oldu. Rockstar Games tarafından çıkış tarihi 2025 olarak açıklanmıştı. GTA 6'nın PC versiyonunun ne zaman çıkacağı ise merak ediliyor.
Aktüel - Aktüel
13 Ekim 2024 - 16:03

Mauro Icardi'nin Galatasaray'dan ayrılıp River Plate'e gideceği iddia edildi

Yıldız futbolcu Mauro Icardi'nin kuş transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılacağı iddia ediliyor. Taraftarlar tarafından Icardi Galatasaray'dan ayrılıyor mu, hangi takıma gidecek sorularının cevapları araştırılıyor.
Aktüel - Aktüel
13 Ekim 2024 - 15:33

İzlanda-Türkiye maçı başkent Reykjavik'te oynanacak

A Milli Takım, UEFA Uluslar B Ligi mücadeleleri kapsamında İzlanda karşısında deplasman maçına çıkacak. Vatandaşlar İzlanda Türkiye maçı nerede, ne zaman, saat kaçta sorularının cevaplarını merak ediliyor.
Aktüel - Aktüel
13 Ekim 2024 - 15:01

İzmir'in Konak, Çiğli ve Bayraklı ilçelerinde su kesintisi yaşanıyor! İZSU suların ne zaman geleceğini duyurdu

13 Ekim 2024 Pazar günü İzmir'in Konak, Çiğli, Bayraklı, Bayındır, Dikili, Kiraz ve Ödemiş ilçelerinde su kesintisi yaşanıyor. İZSU tarafından açıklanan bilgilere göre suların ne zaman geleceği açıklandı. 2 saat içerisinde Kiraz ilçesi hariç bütün bölgelerdeki kesintilerin bitmesi bekleniyor.
Aktüel - Aktüel
13 Ekim 2024 - 14:27

Beşiktaş-Konyaspor maçının biletlerinin bu hafta satışa çıkması bekleniyor

Milli aranın ardından Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş-Konyaspor maçı oynanacak. Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmayı sahadan izlemek isteyenler maç biletleri satışa çıktı mı, ne zaman çıkacağını beklemeye başladı.
Aktüel - Aktüel
13 Ekim 2024 - 13:46

Kaan Ayhan İzlanda maçında oynamayacak! A Milli Takım'ın kadrosundan çıkarıldı

TFF tarafından açıklanan bilgilere göre A Milli Takım'ın İzlanda maçının kadrosundan Kaan Ayhan çıkarıldı. Alınan kararın ardından Kaan Ayhan, İzlanda-Türkiye maçında neden yok, oynamıyor sorusu gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
13 Ekim 2024 - 13:10

Barış Alper Yılmaz'ın A Milli Takım'dan neden çıkarıldığı belli oldu

A Milli Takım'ın İzlanda maçının kadrosunda değişiklik yapıldı. TFF tarafından açıklanan bilgilere göre Barış Alper Yılmaz kadrodan çıkarıldığı açıklandı. Yapılan açıklamanın ardından Barış Alper Yılmaz İzlanda-Türkiye maçında neden yok sorusu gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
13 Ekim 2024 - 12:52

Atlas Okyanusunun kuzeyinde yer alan İzlanda'nın nüfusunun yüzde 95'ini Hıristiyanlar oluşturuyor

Türkiye ile İzlanda UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup maçları kapsamında karşı karşıya gelecek. Maçın başlamasına saatler kala vatandaşlar tarafından İzlanda nerede, Müslüman mı, haritadaki yeri sorularının cevapları araştırılıyor.
Aktüel - Aktüel
13 Ekim 2024 - 12:29

Türkiye, İzlanda ile toplam 14 kez karşılaştı! Bütün maçların istatistikleri

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup mücadeleleri kapsamında Türkiye ile İzlanda 14 Ekim Pazartesi günü karşılaşacak. Maçın başlamasına sayılı saatler kala Türkiye'nin İzlanda istatistikleri ve bütün karşılaşmaları gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
12 Ekim 2024 - 17:42

2028 Yaz Olimpiyatları’nın nerede olacağı belli oldu

2024 Yaz Olimpiyatları Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleşmişti. Milyonlarca kişinin yakından takip ettiği organizasyonun bir sonraki olanı nerede olacak merak ediliyordu. 2028 Yaz Olimpiyatları’nın gerçekleşeceği ülke netleşti.
Başa Dön Sona Git