Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
11 Ekim 2024 - 17:31

İzlanda-Türkiye maçı 14 Ekim Pazartesi saat 21:45'te oynanacak

Türkiye bugün oynanacak olan Karadağ karşılaşmasının ardından UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup maçları kapsamında İzlanda ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İzlanda-Türkiye maçının ne zaman, saat kaçta oynanacağı taraftarlar tarafından merak ediliyor.
Aktüel - Aktüel
11 Ekim 2024 - 16:52

Kredi kartlarında limit düşürme bankaların uygulamaları üzerinden yapılabiliyor

Vatandaşların kredi kartı limitleri bankalar tarafından kredi notlarına ve gelirlerine göre düzenlenebiliyor. Vatandaşlar tarafından kredi kartı limitlerinin düşürülüp düşürülmediği ve nasıl yapılacağı merak ediliyor.
Aktüel - Aktüel
11 Ekim 2024 - 16:51

TBMM'ye sunulan teklife göre MTV kapsamında olan motosiklet cc değeri değişti

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, bugün TBMM'ye sunulan yeni teklif ile ilgili maddeleri duyurdu. Motor sahiplerinin dikkatini çeken değişiklik gündem oldu. Kaç cc motor MTV kapsamına giriyor netleşti.
Aktüel - Aktüel
11 Ekim 2024 - 16:37

750 TL ücret alınacak olan kredi kartlarının limiti kaç? Yeni düzenleme geldi

Savunma Sanayii Fonu gelirinin artmasına yönelik yapılan yeni düzenleme taslağı TBMM'ye sunuldu. Sunulan teklifin içerisinde bulunan kredi kartlarından 750 TL ücret alınacağı maddesi ise vatandaşın dikkatini çekti. Limiti kaç olan kredi kartlarından ücret alınacak belli oldu.
Aktüel - Aktüel
11 Ekim 2024 - 16:19

Gelin Evi programını bu hafta 23 puanla Havva kazandı

Show TV ekranlarında yayınlanan Gelin Evi programında haftanın kazananı belli oldu. İzleyiciler tarafından Gelin Evi bugünün (10 Ekim) kazananı kim oldu sorusunun cevabı merak ediliyor.
Aktüel - Aktüel
11 Ekim 2024 - 16:14

Bugün Gelinim Mutfakta'da bir gelin ve kayınvalide elendi

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta programında bugün bir gelin ve kayınvalide yarışmaya veda etti. Hafta içi her gün yayınlanan yarışmada gelinlerin tabakları puanlanıyor ve en yüksek puanı alan haftanın sonunda 10 altın bileziğin sahibi oluyor.
Aktüel - Aktüel
11 Ekim 2024 - 16:09

Çerkezköy'de su kesintisinin ne zaman biteceği duyuruldu

Bugün Çerkezköy'de meydana gelen su kesintisinin biteceği saat TESKİ internet sitesinde yer aldı. Erken saatlerde birkaç mahallede geçerli olan kesinti vatandaşa zor anlar yaşattı.
Aktüel - Aktüel
11 Ekim 2024 - 15:49

9 yaşındaki kağıt toplayıcısı çocuğun uçma hayali gerçek oldu

Türkiye Eğitim Federasyonu Başkanı Şener, kağıt toplayıcısı çocuğun hayalini gerçekleştirdi.
Aktüel - Aktüel
11 Ekim 2024 - 15:31

Galatasaray'ın eski yıldızı Felipe Melo ne zaman futbolu bırakacağını açıkladı

Uzun yıllar boyunca Galatasaray'da forma giyen eski yıldız Felipe Melo, futbolu bırakacağı tarihi açıkladı. Yapılan açıklamanın ardından Felipe Melo futbolu bıraktı mı, nerede oynuyor, ne zaman bırakacak soruları gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
11 Ekim 2024 - 15:19

İzlanda-Türkiye maçının hakemi Damian Sylwestrzak'ın istatistikleri

A Milli Takım'ın UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup mücadeleleri kapsamında İzlanda ile karşılaşacak. UEFA tarafından İzlanda-Türkiye maçının hakeminin kim olduğu açıklandı. Hakemin açıklanmasının ardından Türkiye istatistikleri gündem oldu.
Aktüel - Aktüel
11 Ekim 2024 - 15:08

Dünya Erkek Çocuk Günü'nün tarihi çok duyulmasa da kutlanıyor

11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü kutlanmaya devam ederken erkek çocuklarının gündeminde Dünya Erkek Çocuk Günü var mı, ne zaman soruları yer aldı. Resmi olarak bir tarih belirlenmese de kutlanıyor.
Aktüel - Aktüel
11 Ekim 2024 - 14:57

Emire Cansu Kurtaran Miss Turkey 2017’de finale kalmıştı

Emire Cansu Kurtaran, ünlü YouTuber ve şarkıcı Reynmen yani gerçek adıyla Yusuf Aktaş ile evleniyor. Bu gelişmeyle beraber Emire Cansu Kurtaran’a dair bilgiler araştırılmaya başlandı.
Aktüel - Aktüel
11 Ekim 2024 - 14:38

Karadağ'ın nüfusunun yüzde 19,11'ini Müslümanlar oluşturuyor

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup maçları kapsamında bugün Türkiye ile Karadağ karşı karşıya gelecek. Maçın başlamasına saatler kala vatandaşlar tarafından tarafından Karadağ nerede, Müslüman mı, haritadaki yeri nere sorularının cevapları araştırılmaya başlandı.
Aktüel - Aktüel
11 Ekim 2024 - 14:38

Köfteci Yusuf'un şube sayıları ve nerede oldukları gündeme geldi

Türkiye'de birçok yerde şubesi bulunan Köfteci Yusuf'un köfte ve dönerinde domuz eti tespit edilmesi konuşulmaya devam ediyor. Yaşanan skandal sonucunda kaç tane şubesi var merak edildi.
Aktüel - Aktüel
11 Ekim 2024 - 14:15

Nobel Barış Ödülünü kazanan Nihon Hidankyo nükleer silah karşıtı çalışmaları ile tanınıyor

Nobel Barış Ödülünün bu yıl Japon kuruluş Nihon Hidankyo'ya verilmesinin ardından bu topluluğun ne olduğu ve kimlerden oluştuğu merak edilmeye başlandı.
Aktüel - Aktüel
11 Ekim 2024 - 14:13

Erişim engeli getirilen Roblox'un 12 Ekim'de açılıp açılmayacağı BTK kararına bağlı

Dünyanın en popüler oyunlarından biri olan Roblox'a 7 Ağustos tarihinde mahkeme kararı ile erişim engeli getirilmişti. Uzun süredir erişim engeli bulunan oyunun Türkiye'de tekrar açılıp açılmayacağı gündem oldu. Oyunun yetkilileri en son çalışmaları devam ettirdiklerini açıklamıştı.
Aktüel - Aktüel
11 Ekim 2024 - 13:48

Gözler Android 15 güncellemesinin geleceği tarihte! Güncelleme alacak olan telefon modelleri

Milyonlarca Android kullanıcısının heyecanla beklediği Android 15 güncellemesinin ne zaman geleceği bekleniyor. Yeni gelecek olan güncelleme ile gelecek olan yenilikler kullanıcılar tarafından merakla beklenirken tahmini bir tarih paylaşıldı. Anroid 15 güncellemesi alacak olan cihazlar belli oldu.
Aktüel - Aktüel
11 Ekim 2024 - 13:21

Tsuchinshan kuyruklu yıldız Türkiye'den görülecek mi? Tarih belli oldu

C/2023 A3 kuyruklu yıldızı, Tsuchinshan Atlas gökyüzünde görülecek. 80 sene sonra ilk defa çıplak gözle görülebilecek olan kuyruklu yıldız Türkiye'den görülecek mi, ne zaman belli oldu. Eşsiz yıldızlara eşlik edecek olan kuyruklu yıldız bu haftadan itibaren karşınıza çıkabilir.
Aktüel - Aktüel
11 Ekim 2024 - 13:16

Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş, ilk dükkanını 1996 yılında açtı

Köfteci Yusuf’un ürünlerinde domuz eti kullandığına yönelik iddiaların ardından ünlü köftecinin sahibi Yusuf Akkaş ile ilgili aramalar hız kazandı. İşletmenin sahibi Yusuf Akkaş’ın kim olduğu merak ediliyor.
Aktüel - Aktüel
11 Ekim 2024 - 12:56

Platonik aşkına kavuşamayınca hiç evlenmedi! 83 yaşında damatsız düğün yaptı

Adana'da yaşayan 83 yaşındaki Sümbül Topbaş, platonik aşkı ile evlenemeyince kimseyle evlenmemeye karar vermişti. Düğün yapma hayalini kafasından atamayan yaşlı kadın, damatsız düğün yapıp doyasıya eğlendi.
Başa Dön Sona Git