Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
09 Ekim 2024 - 08:32

Vitor Melo Pereira, Dünya Kupası'nda 4 maçta görev yaptı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Vitor Melo Pereira’nın Hakem Gelişim Direktörü olarak tam zamanlı ve iki yıllık sözleşmeyle göreve başladığını duyurdu. Açıklama sonrasında Vitor Melo Pereira’nın kariyeri ve kim olduğu merak edilmeye başlandı.
Aktüel - Aktüel
09 Ekim 2024 - 07:56

32.dönem POMEM başvurularının 2025 Nisan ayında başlaması öngörülüyor

32.dönem POMEM başvuru tarihleri polis olmak isteyen adaylar tarafından ilgi görüyor. Polis Akademisi Başkanlığı’nın internet sitesinde yayımlanan kılavuz ile başvuru şartları ve başvuru tarihi netlik kazanacak.
Aktüel - Aktüel
08 Ekim 2024 - 17:25

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası maç tarihleri belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası'nın ikinci ön eleme turu maçları bugün başladı. Eleme maçlarının başlamasının ardından taraftarlar tarafından Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası maçlarının ne zaman olduğu merak edildi.
Aktüel - Aktüel
08 Ekim 2024 - 16:52

Gizli Bahçe oyuncuları arasında Murat Yıldırım ve Ebru Şahin bulunuyor

NOW TV ekranlarında yayınlanacak olan Gizli Bahçe dizisinin ne zaman çıkacağı belli oldu. Yayın tarihinin netleşmesinin ardından Gizli Bahçe oyuncularının kimler olduğu gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
08 Ekim 2024 - 16:25

KPSS 65 puanla Ankara Büyükşehir Belediyesi 133 zabıta memuru alacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi 133 zabıta memuru almak için yeni bir ilan yayımladı. İlanın yayımlanmasının ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi zabıta alımı başvuruları ne zaman, şartlar neler, nasıl yapılır soruları gündeme geldi. Adayların 2024 KPSS'den en düşük 65 almış olmaları gerekiyor.
Aktüel - Aktüel
08 Ekim 2024 - 15:52

Fenomen Ecrin Su Çoban 17 yaşında

Fenomen ve oyuncu Ecrin Su Çoban, son yaşanan olaylardan sonra gündeme geldi. Birçok kişi Ecrin Su Çoban’ın kaç yaşında ve kim olduğunu merak etmeye başladı.
Aktüel - Aktüel
08 Ekim 2024 - 15:28

Fenerbahçe-Manchester United biletlerinin iki hafta sonra satışa çıkması bekleniyor

UEFA Avrupa Ligi üçüncü maçlarında Fenerbahçe-Manchester United maçı oynanacak. Şükrü Saraçoğlu'nda oynanacak olan karşılaşmayı stadyumdan izlemek isteyenler maç biletleri satışa çıktı mı, ne zaman çıkacağını beklemeye başladı.
Aktüel - Aktüel
08 Ekim 2024 - 15:27

Renginden tadına tek bakışta köftede domuz etini ayırt etmenin 4 yolu

Bir köftenin domuz etinden mi yoksa dana etinden mi yapıldığını öğrenebilmenin oldukça kolay 4 yöntemi bulunuyor. Bu yöntemler sayesinde köftenin domuz etinden mi yoksa dana etinden mi yapıldığını tek bakışta anlayabileceksiniz. Domuz eti ve dana etinin en belirgin farklarını derledik.
Aktüel - Aktüel
08 Ekim 2024 - 14:26

Hac ön kayıt ve kayıt yenileme başvuruları tekrar erişime açıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2025 hac ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri yeniden erişime açıldı. Bir önceki başvuru döneminde hac kayıtlarını yenilemeyen adaylar, e-Devlet üzerinden 11 Ekim'e kadar hac kayıtlarını yenileyebilecek.
Aktüel - Aktüel
08 Ekim 2024 - 13:49

KYK kredilerinde geri ödemede uygulanan faiz yıllara göre değişiklik gösteriyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından üniversite öğrencilerine sağlanan KYK kredi başvuruları bugün başladı. Başvuruların başlamasının ardından KYK kredilerinin faizli olup olmadığı ve ödemelerin ne zaman yapıldığı gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
08 Ekim 2024 - 13:43

Hadım yasası cinsel suçlar işleyen kişilere yönelik yasal bir düzenlemedir

Hadım Yasasının ne demek olduğu ve nasıl uygulandığı, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un açıklamaları sonrasında gündeme geldi. Bakan Tunç, Toplumda cezasızlık algısının ortadan kaldırılmasına yönelik önemli çalışmaların devam ettiğini aktardı.
Aktüel - Aktüel
08 Ekim 2024 - 12:23

Lübnan’daki Türk vatandaşlar yarın tahliye edilecek

Dışişleri Bakanlığı, İsrail’in Beyrut’a yaptığı saldırılar sebebiyle Lübnan’dan ayrılmak üzere başvuran vatandaşların deniz yoluyla tahliyesinin 9 Ekim Çarşamba günü yapılacağını açıkladı.
Aktüel - Aktüel
08 Ekim 2024 - 12:17

Karadağ maçının hakemi Daniele Chiffi'nin Türkiye istatistikleri

UEFA tarafından 11 Ekim'de Samsun'da oynanacak olan Türkiye-Karadağ maçının hakeminin kim olacağı açıklandı. UEFA'nın yaptığı açıklamaya göre karşılaşmada Daniele Chiffi görev alacak. Vatandaşlar tarafından karşılaşmanın hakemi Daniele Chiffi kimdir, nereli ve yönettiği Türkiye maçları merak ediliyor.
Aktüel - Aktüel
08 Ekim 2024 - 12:11

Efe Aydan Türkiye Milli Basketbol Takımı'nda 259 kez forma giydi! En çok kaptanlık yapan oyuncu

Türkiye Basketbol Federasyonu başkan adayı olan Efe Aydan gündem oldu. Vatandaşlar tarafından Efe Aydan kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı sorularının cevapları araştırılıyor.
Aktüel - Aktüel
08 Ekim 2024 - 11:49

Mert Günok'un neden A Milli Takım'dan çıkarıldığı belli oldu

A Milli Takım'ın Karadağ ve İzlanda maçının aday kadrosunda değişiklik yapıldı. Mert Günok ve İsmail Yüksek kadrodan çıkarıldı. Vatandaşlar tarafından Mert Günok Türkiye-Karadağ maçında neden yok sorusunun cevabı araştırılıyor. Ayrıca A Milli Takım'ın kalecisinin kim olacağı da gündem oldu.
Aktüel - Aktüel
08 Ekim 2024 - 11:37

KYK burs başvurularında öncelikli olan öğrenciler, başvuru ve değerlendirme kriterleri

KYK burs ve kredi başvurularının 8 Ekim Salı (bugün) itibarıyla başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından öğrencilerin eğitim hayatına katkı sağlamak amacıyla verilen burslar için değerlendirme süreci merak konusu oldu.
Aktüel - Aktüel
08 Ekim 2024 - 10:42

Açık öğretim öğrencileri KYK burs ve kredisine başvuramıyor

Binlerce öğrencinin merakla beklediği KYK burs ve kredi başvurularının başladığı duyuruldu. Yapılan duyurunun ardından açık öğretimde okuyan öğrencilerin burs ve kredi başvurusu yapıp yapamayacağı gündem oldu.
Aktüel - Aktüel
08 Ekim 2024 - 10:17

KYK kredisi çıkarsa alma zorunluluğu bulunmuyor

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak sosyal medya yaptığı açıklamayla KYK burs ve kredilerinin başvurularının başladığını duyurdu. Başvuruların başlamasının ardından öğrenciler KYK kredi çıkarsa almak zorunlu mu sorusunu merak etmeye başladı.
Aktüel - Aktüel
08 Ekim 2024 - 10:01

KYK burs ve kredi başvurularının başladığı duyuruldu! 2024 yılında yatacak miktar belli oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere verilen KYK burs ve kredi başvurularının başladığı açıklandı. Yapılan açıklamanın ardından 2024 KYK burs ve kredi ne kadar, nasıl başvuru yapılır soruları gündem oldu.
Aktüel - Aktüel
08 Ekim 2024 - 09:53

Asgari ücrette ilk toplantının Aralık ayında yapılması öngörülüyor

2025 asgari ücret zammı milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Ocak ayında yapılacak zam öncesinde asgari ücrette ilk toplantının ne zaman yapılacağı vatandaşların gündeminde yer alıyor.
Başa Dön Sona Git