Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
08 Ekim 2024 - 09:06

Türkiye-Karadağ karşılaşması: Milli Takım 11 Ekim’de zafer peşinde

UEFA Uluslar B Ligi 4.Grup maçında A Milli Futbol Takımı, Karadağ ile karşı karşıya gelecek. Oynanan 2 maçta 1 galibiyet bir beraberlik alan ay-yıldızlılar üçüncü maçını kazanarak gruplarda avantajı elde tutmak istiyor.
Aktüel - Aktüel
08 Ekim 2024 - 08:47

Türkiye'nin Karadağ ile olan tüm karşılaşmaları! 4 kez karşı karşıya geldiler

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup mücadeleleri kapsamında Türkiye, 11 Ekim tarihinde Karadağ ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın başlamasına sayılı günler kala Türkiye'nin Karadağ istatistikleri ve kaç kez karşılaştıkları merak edildi.
Aktüel - Aktüel
08 Ekim 2024 - 08:33

KYK ek yurt başvuru sonuçlarının 12 Ekim’de açıklanması bekleniyor

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) ek yurt başvurularının 7 Ekim Pazartesi günü sona ermesiyle beraber gözler sonuç ekranına çevrildi.
Aktüel - Aktüel
07 Ekim 2024 - 22:04

MasterChef'te pide gecesi! 400 yıllık tarihi pide fırını gündem oldu: Tarihi handaki fırın nerede?

MasterChef bu akşam da milyonları ekrana kitledi. Çıtır çıtır kenarları, içlerindeki bol malzemeleriyle hepimizin favorisi olan pide ekranları süsledi. Tarihi handaki Osmanlı fırınının da anıldığı bölümde izleyenler 400 yıllık tarihi pide fırınının nerede olduğunu merak ediyor. İşte tarihi handaki Osmanlı fırınının adresi.
Aktüel - Aktüel
07 Ekim 2024 - 17:39

Toprak Razgatlıoğlu'nun Portekiz Superbike yarışı bu hafta yapılacak! Dünya şampiyonluğunu ilan edebilir

2024 Dünya Superbike şampiyonasının 11. yarışı bu hafta Portekiz'de düzenlenecek. Vatandaşlar tarafından milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu'nun yarışının ne zaman, saat kaçta olduğu merak ediliyor. 11-13 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan yarışlarda Toprak Razgatlıoğlu'nun şampiyonluğu ilan etme ihtimali bulunuyor.
Aktüel - Aktüel
07 Ekim 2024 - 17:20

Bu hafta bay geçen Fenerbahçe'nin maç tarihi TFF tarafından duyuruldu

Trendyol Süper Lig'de bu akşam kimin maçı var merak edilirken takvimde karşılaşma yer almadı. Milli aradan dolayı 7 - 18 Ekim aralığında lig müsabakası oynanmayacak. Fenerbahçe'nin bu hafta kiminle maçı olduğu da gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
07 Ekim 2024 - 16:48

Türkiye Kupası 2. eleme turu maç tarihleri açıklandı

Ziraat Türkiye Kupası 2. eleme turu kapsamında oynanacak olan karşılaşmaların tarihleri ve saatleri belli oldu. Fikstüre göre ilk maçlar Kilis Belediyespor-Balıkesirspor, Fetihespor-Düzce Cam Düzcespor ve Zonguldak Komürspor-Kırıkkale Futbol arasında gerçekleşecek.
Aktüel - Aktüel
07 Ekim 2024 - 16:26

My Hero Academia: You're Next'in Türkiye'de vizyona gireceği tarih açıklandı

Dünyanın en popüler manga serilerinden olan My Hero Academia (Kahramanlık Akademim) serisinin yeni filminin Türkiye'de ne zaman vizyona gireceği belli oldu. Açıklanan bilgilere göre My Hero Academia: You're Next filmi 11 Ekim 2024 tarihinde çıkacak.
Aktüel - Aktüel
07 Ekim 2024 - 16:23

Binbin halka arz sonuçları açıklandı, kaç lot verdiği de belli oldu

Sermaye Piyasa Kurulu tarafından başvurusu onaylanan binbin yatırımcıları KAP tarafından açıklanan halka arz sonuçlarını bekliyordu. Kaç lot verdiği ve büyüklük oranı da sonuçlarla beraber netleşti.
Aktüel - Aktüel
07 Ekim 2024 - 15:34

Yenikapı'da etkinlik takvimi belli oldu! 10 Ekim'de başlayacak

İstanbul Yenikapı Meydanı'ndan düzenlenen etkinliklere yoğun ilgi gösteriliyor. Her ay çeşit çeşit etkinliğin yapıldığı alana gitmek isteyenler bugün Yenikapı'da etkinlik var mı merak ediyordu. Paylaşılan takvime göre 10- 13 Ekim'de bir etkinlik düzenleniyor.
Aktüel - Aktüel
07 Ekim 2024 - 15:32

Öğretmen-veli randevu sistemi devreye girdi! Görüşmeler 15 dakikayı geçmeyecek

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geçtiğimiz dönemlerde başlatılan Öğretmen-Veli randevu sistemi okulların açılmasının ardından tekrardan gündeme geldi. Veliler tarafından öğretmen-veli randevu sistemi nedir, randevu nasıl alınır sorularının cevapları araştırılıyor. İşlemler okulun resmi internet sitesinden e-Devlet aracılığıyla gerçekleştiriliyor.
Aktüel - Aktüel
07 Ekim 2024 - 14:56

Recai Kutan'ın cenaze programı Saadet Partisi tarafından açıklandı

Saadet Partisi Kurucu Genel Başkanı Recai Kutan 94 yaşında bugün hayatını kaybetti. Recai Kutan'ın vefat haberinin ardından cenaze töreninin ne zaman yapılacağı gündeme geldi. Recai Kutan'ın cenaze namazı yarın kılınacak.
Aktüel - Aktüel
07 Ekim 2024 - 14:46

Taylor Rousseau Grigg 25 yaşında hayatını kaybetti

Amerikalı TikTok fenomeni Taylor Rousseau Grigg, sağlık sorunları sebebiyle ani bir şekilde 25 yaşında hayatını kaybetti.
Aktüel - Aktüel
07 Ekim 2024 - 14:30

Türkiye Basketbol Federasyonu başkanlık seçimlerinin ne zaman yapılacağı netleşti

Türkiye Basketbol Federasyonu Olağan Genel Kurul toplantısını yarın gerçekleştirilecek. Ankara'da gerçekleştirilecek olan olağan genel kurulda Basketbol Federasyonu'nun yeni başkanı belli olacak. Seçimlerde İki eski milli basketbolcu karşı karşıya geliyor.
Aktüel - Aktüel
07 Ekim 2024 - 14:29

Marburg Virüsü belirtileri ve bulaşma yolu endişelendirdi

Tüm dünyada etkili olan koronavirüs ve maymun çiçeği sonrasında yeni bir virüs gündeme geldi. İlk olarak 1967 yılında Almanya'nın Marburg şehrinde denk gelinen Marburg Virüsü belirtileri nedir, nasıl bulaşır merak edildi. Ruanda’dan Almanya’ya sıçradığı iddia ediliyor.
Aktüel - Aktüel
07 Ekim 2024 - 13:57

Gazze'yi Görüyorum belgeseli izleyici ile buluşacak

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Gazze'yi Görüyorum belgeselinin izleyici ile buluşmasına kısa süre kaldı. İsrail'in Filistin'e yaşattıklarını konu ele alan ve yaşananlara dikkat çekmek isteyen Gazze'yi Görüyorum belgeseli ne zaman, saat kaçta yayınlanacak belli oldu. TRT 1 7 Ekim yayın akışında yer aldı.
Aktüel - Aktüel
07 Ekim 2024 - 13:32

İncel teriminin ne demek olduğu gündeme geldi

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da gerçekleşen acı olay sonrası sosyal medyada gündeme gelen "İncel" kelimesinin ne anlama geldiği ve nedir, ne demek merak konusu oldu. İngilizce anlamının "istemsiz bekârlar" olduğu İncel teriminde kadın düşmanlığı yer alırken bazı sosyal medya platformlarında incel erkek grupları oluşturuluyor.
Aktüel - Aktüel
07 Ekim 2024 - 13:28

AÖF kayıt yenileme işlemleri 18 Ekim'e kadar devam edecek

Anadolu Üniversitesi AÖF programında yüksek öğrenim hayatına başlayacak ve öğrenimi devam eden öğrenciler kayıt yenileme işlemleri 7 Ekim Pazartesi (bugün) itibarıyla başladı.
Aktüel - Aktüel
07 Ekim 2024 - 12:33

İzmir Aliağa, Çiğli, Dikili, Konak, Urla'da elektrik kesintisinin biteceği saat belli oldu

Gediz Elektrik tarafından açıklanan bilgilere göre 7 Ekim 2024 Pazartesi günü İzmir'in ilçelerinde yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Açıklanan bilgilere göre Aliağa ve Çiğli'de elektrikler saat 15.00'de gelecek.
Aktüel - Aktüel
07 Ekim 2024 - 12:17

Recai Kutan Saadet Partisi ve Fazilet Partisi'nin genel başkanlığını yaptı

Saadet Partisi'nin Kurucu Genel Başkanı Recai Kutan 94 yaşında hayatını kaybetti. Vatandaşlar tarafından Recai Kutan kimdir, kaç yaşında sorularının cevapları merak ediliyor.
Başa Dön Sona Git