Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
07 Ekim 2024 - 11:40

Discord'a herhangi bir erişim engeli bulunmuyor

Discord uygulaması istismar iddialarıyla gündem oldu. Bir iletişim uygulaması olan Discord'da küçük kızları şantaj, cinsel istismar ve tehdit yoluyla tuzağa düşüren birçok grup olduğu iddia edilmesinin ardından “Discord uygulamasına erişim engeli getirilecek mi?” sorusu akıllarda yer etti.
Aktüel - Aktüel
07 Ekim 2024 - 11:40

Holding dizisinin oyuncu kadrosu netleşiyor

ATV ekranlarında yeni yayınlanacak olan Holding dizisinde çekimler devam ediyor. Dalış sahneleri ile tanıtım fragmanın ses getiren dizinin oyuncu kadrosu da netleşmeye başlıyor. Konusu ilgi çeken dizide Erdal Özyağcılar yer alacak.
Aktüel - Aktüel
07 Ekim 2024 - 11:30

Yasin Hacıoğlu, Afrika’da altın madenciliğine öncülük etmeye devam ediyor 

Afrika’da gerçekleştirdiği madencilik projeleriyle adını duyuran Yasin Hacıoğlu, Türk iş dünyasının dikkat çeken yatırımlara devam ediyor. 
Aktüel - Aktüel
07 Ekim 2024 - 11:27

Murat Yakupoğlu'nun ölüm sebebinin Selçuk A.'nın eski eşiyle evleneceği dedikodularının olduğu iddia edildi

Balıkesir'in Marmara ilçesinde İlçe Tarım Müdür Vekili Murat Yakupoğlu'nun öldürüldüğü haberleri vatandaşları üzerken neden öldüğü de gündeme geldi. Makamında 5 mermi ile vurulan Murat Yakupoğlu kimdir, nerelidir merak konusu oldu.
Aktüel - Aktüel
07 Ekim 2024 - 11:15

Jandarma sözleşmeli uzman erbaş alımı için KPSS şartı aranıyor! En az kaç puan gerektiği belli oldu

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan son duyuruya göre Jandarma Genel Komutanlığına 9 bin 690 sözleşmeli uzman erbaş alınacak. Duyurunun ardından Jandarma KPSS şart mı, kaç puan istiyor soruları gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
07 Ekim 2024 - 10:52

2024 Rusya güzeli Valentina Alekseyeva'nın okuduğu bölüm ve yaşı gündem oldu

Bale ile ilgisi ve duru güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken 2024 Rusya güzeli Valentina Alekseyeva'nın kaç yaşında olduğu ve Instagram hesabı gündeme geldi. Moskova'da düzenlenen "Miss Russia 2024" yarışmasını kimin kazandığı belli oldu.
Aktüel - Aktüel
07 Ekim 2024 - 10:42

Nacional-Benfica maçı 9. dakikada durdu! Neden ertelendiği gündem oldu

Portekiz Premier Lig'inde 6 Ekim 2024 Pazar günü düzenlenen Nacional-Benfica maçı 9. dakikada yoğun sis sebebiyle durduruldu. Karşılaşmayı yöneten hakem Gustavo Correia mücadeleyi ileri bir tarihe erteledi.
Aktüel - Aktüel
07 Ekim 2024 - 10:38

Binlerce yatırımcı Binbin halka arzının işlem göreceği tarihi bekliyor

3-4 Ekim tarihlerinde talep toplayan Binbin, kısa sürede birçok yatırımcı kazandı. Katılım endeksine uygun olarak işlem görecek olan hisseyi alanlar ne zaman işlem göreceğini bekliyor. Kısa sürede KAP üzerinden sonuçları açıklanacak.
Aktüel - Aktüel
07 Ekim 2024 - 10:33

THY tecrübeli-tecrübesiz personel alımı yapacak

Türk Hava Yolları tarafından yapılan duyuruya göre THY bünyesinde görevlendirilmek üzere tecrübeli ve tecrübesiz lisanslı dispeçer personel alımı yapılacak.
Aktüel - Aktüel
07 Ekim 2024 - 10:17

Marmaray'da arıza mı var? Seferlerde aksama yaşandı

7 Ekim günü Marmaray'da teknik bir arıza meydana geldi. Sabahın erken saatlerinde işe ve okula giderken Marmaray arızası ile karşılaşanlar ne zaman düzelecek bekliyor. X platformu üzerinden yapılan açıklama ile arızanın sebebi de belli oldu.
Aktüel - Aktüel
07 Ekim 2024 - 10:01

Milli ara başladı, Süper Lig maçlarının tarihi belli oldu

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Futbolseverlerin yakından takip ettiği ligde bu akşam maç var mı araştırılırken takvimde karşılaşma yer almaması dikkatleri çekti. Bugün neden Süper Lig maçı yok belli oldu.
Aktüel - Aktüel
07 Ekim 2024 - 09:56

Aradığınız Mutluluk Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülklerde!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya; Torosların eteğindeki bol oksijenli Orman havası, Spa & Wellness'ı, Aquaparkları, Kumsallı Yüzme Havuzu, Kadınlara Özel Yüzme Havuzları, Tematik Yüzme Havuzları, Özel Plajı ve restoranlarıyla otel konforunda ömür boyu sahip olacağınız Devre Mülkünüzde dört mevsim tatil fırsatı sizleri bekliyor. Akdeniz’in incisi Antalya'nın 7/24 yaşayan şehir hayatında dünyaca ünlü tarihi ve turistik yerleri gezme fırsatı yakalayacaksınız.
Aktüel - Aktüel
07 Ekim 2024 - 09:41

Başvurular bugün başlıyor! Jandarma Genel Komutanlığına 9 bin 690 sözleşmeli uzman erbaş alınacak

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı tarafından, Jandarma Genel Komutanlığına 9 bin 690 sözleşmeli uzman erbaş alınacak.
Aktüel - Aktüel
07 Ekim 2024 - 09:32

Adana Lezzet Festivali'nin tarihi ve programı belli oldu! 2024 yılında katılacak şefler açıklandı

2024 yılında sekizincisi düzenlenecek olan Uluslararası Adana Lezzet Festivali'nin başlayacağı tarih açıklandı. Festival bu yıl 17-20 Ekim tarihleri arasında Merkez Park'ta düzenlenecek. Festival programı kapsamında katılacak ünlü şeflerde belli oldu.
Aktüel - Aktüel
07 Ekim 2024 - 09:03

Afganistan'da 10 büyüklüğünde deprem iddiasının aslı ortaya çıktı

Afganistan'da 10 büyüklüğünde deprem oldu iddiaları sosyal medya platformlarında konuşuldu. Kalafgan'da meydana gelen depremin şiddeti araştırılırken sarsıntı Tacikistan, Özbekistan gibi yakın ülkelerde de hissedildi.
Aktüel - Aktüel
07 Ekim 2024 - 08:55

Osimhen'in ne zaman sahalara geri döneceği netleşti

Galatasaray'ın yıldızı Osimhen, Kasımpaşa maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle RFS ve Alanyaspor karşılaşmalarını kaçırmıştı. Osimhen yaptığı açıklamada milli ara sonrasında sahalara tekrardan döneceğini açıkladı.
Aktüel - Aktüel
07 Ekim 2024 - 08:52

MasterChef'te elenen Ayşe Ekiz’in asıl mesleği tarım ve hayvancılıktır

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef yarışmasında 6 Ekim Pazar günü elenen ismi Ayşe Ekiz vatandaşlar tarafından merak konusu oldu.
Aktüel - Aktüel
07 Ekim 2024 - 08:04

MasterChef’te elenen isim belli oldu! Buraya kadar demişti

MasterChef’te sekizinci haftanın elenen ismi belli oldu. 6 Ekim Pazar günü yayınlanan MasterChef programının iki aşamalı eleme oyununda kıyasıya mücadele eden yarışmacılardan başarısız tabağı yaparak elenen isim merak konusu oldu.
Aktüel - Aktüel
06 Ekim 2024 - 20:45

Galatasaray'ın 2024-2025 sezonunda kaçıncı haftayı bay geçeceği belli oldu

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray'ın kaçıncı hafta bay geçeceği taraftarlar tarafından merak ediliyor. TFF'nin açıkladığı bilgilere göre sarı-kırmızılar kritik derbinin ardından 11. haftayı bay geçecek.
Aktüel - Aktüel
06 Ekim 2024 - 20:23

Teşkilat Kate karakterini Tuvana Türkay oynuyor

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde Kate karakterinin kim olduğu izleyiciler tarafından merak edildi. Ayrıca karakteri oynayan Tuvana Türkay kimdir, kaç yaşında soruları da gündeme geldi.
Başa Dön Sona Git