Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
05 Ekim 2024 - 14:32

Bosna Hersek vize istiyor mu? Vize istemeyen ülkeler

Başkenti Saraybosna olan Bosna Hersek'e gitmek isteyenler vize muafiyet kapsamında olan ülkeleri araştırmaya başladı. Her yıl dünyanın her yerinden binlerce ziyaretçinin geldiği Bosna'ya Türkiye'den gitmek için vize gerekmiyor.
Aktüel - Aktüel
05 Ekim 2024 - 14:05

Şener Şen Muş'ta öğretmenlik yaptı mı?

26 Aralık 1941 tarihinde dünyaya gelen Şener Şen'in eski yıllarda Muş'ta öğretmenlik yaptığına dair paylaşılan fotoğrafları günümüzde halen konuşuluyor. Başarılı oyunculuğu ile adından söz ettiren Şen'in, bir dönem Muş'ta öğretmenlik yaptığı iddia edildi.
Aktüel - Aktüel
05 Ekim 2024 - 13:42

Sağlık Ocakları hafta sonu açık mı?

Hafta sonu sağlık ocaklarından hizmet almak isteyen vatandaşlar çalışma saatlerini araştırmaya başladı. Hastalık teşhisi ve tedavisi için başvurduğumuz sağlık ocaklar hafta içi mesai saatleri içerisinde hizmet veriyor.
Aktüel - Aktüel
05 Ekim 2024 - 13:28

Hafta sonu kargolar açık mı? Yurtiçi, MGN, Aras, Sürat Kargo çalışma saatleri

Hafta sonu kargo bekleyen ve göndermek isteyenler açık olan kargo şirketlerini ve çalışma saatlerini araştırdı. Kargolar genellikle hafta sonu kapalı olurken bazı şirketlerde cumartesi günü de dağıtım işlemleri devam ediyor. Pazar günleri ise tamamen kapalı oluyor.
Aktüel - Aktüel
05 Ekim 2024 - 12:43

Adana Teknofest nerede, nasıl gidilir? Adana Şakirpaşa Havalimanı ulaşım yolları

Bu yıl Adana'da 2-6 Ekim aralığında gerçekleşen Teknofest'e yoğun ilgi gösteriliyor. Her gün binlerce kişinin ziyaret ettiği Teknofest'e gitmek isteyenler Adana Şakirpaşa Havalimanı'na nasıl gidileceğini araştırmaya başladı. Festival alanına Real AVM'den ringler kaldırılıyor.
Aktüel - Aktüel
05 Ekim 2024 - 12:31

Ancelotti'den Arda Güler kararı! Real Madrid - Villareal maçı ne zaman, saat kaçta?

Bir dönem Türkiye'nin gündemine yerleşen Arda Güler transferinin ardından her Real Madrid maçı öncesi Arda Güler'in oynayıp oynamayacağı futbolseverler tarafından merak ediliyor. Bu akşam Real Madrid Villareal karşılaşmadı oynanacak.
 - "Çözen Kazanır" sonuçları açıklandı!
04 Ekim 2024 - 21:22

"Çözen Kazanır" sonuçları (4 Ekim 2024) açıklandı! İşte ilk 10'a giren isimler

TGRT Haber, izleyicilerin yarıştığı, farklı ve interaktif formattaki yarışma "Çözen Kazanır" ile ekranlara damga vurmaya devam ediyor. ''Çözen Kazanır'' yarışma programı hafta içi her akşam saat 21.00’da Alper Altun’un sunumuyla ekranlara geliyor. İşte son yarışmada ilk 10'a giren isimler...
Aktüel - Aktüel
04 Ekim 2024 - 17:16

İnci Taneleri'nin 2. sezonunun ne zaman, saat kaçta başlayacağı açıklandı

Kanal D ekranlarında yayınlanan İnci Taneleri dizisinin ne zaman başlayacağı son yayınlanan fragmanın ardından beli oldu. Fragmanda yer alan bilgilere göre dizinin ikinci sezonu 10 Ekim Perşembe günü saat 20.00'de yayınlanacak.
Aktüel - Aktüel
04 Ekim 2024 - 16:42

MSB muvazzaf subay adayı temini başvurularının biteceği tarihi ve sınav ücretini duyurdu

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan duyuruya göre 2024 yılı muvazzaf subay adayı temini başvuruları başlıyor. İlgilileri sevindiren açıklamayla beraber şartlar ve tarihler de gündeme geldi. Sınav ücreti 300 TL olarak belirlendi ve 20 Ekim'e kadar işlemler yapılabilecek.
Aktüel - Aktüel
04 Ekim 2024 - 16:31

TEKNOFEST Adana 6 Ekim'de bitecek, hafta sonu ziyaret saatleri belli oldu

Bu yıl Adana'da düzenlenen TEKNOFEST kapılarını ziyaretçilere 2 Ekim tarihinde açtı. Uçuş gösterileri gibi birçok etkinliğin düzenlendiği festivalin hafta sonu ziyaret saatlerinin kaçta biteceği gündem oldu.
Aktüel - Aktüel
04 Ekim 2024 - 16:17

Arılar yavrularını bu besinle besliyor! Günlük bir avuç yemek diş eti kanamalarını bitiriyor

Türkiye'de değeri çok fazla bilinmeyen ancak yurt dışında yaşayan insanların tükettikleri takviye besinlerinin başında gelen arı ekmeğinin diş eti rahatsızlığından, tansiyona kadar birçok faydası bulunuyor. Günlük 5-6 tane yenmesi diş eti kanamalarına son veriyor.
Aktüel - Aktüel
04 Ekim 2024 - 15:59

Bugün oynanacak olan maçların saati ve kanalı netleşti

UEFA Avrupa Ligi, Süper Lig ve Trendyol 1. Lig'de oynanacak olan karşılaşmalar yoğun ilgi görüyor. 4 Ekim Cuma akşamı hangi maçların oynanacağı da TFF tarafından açıklanan takvime göre belli oldu.
Aktüel - Aktüel
04 Ekim 2024 - 15:11

Roblox ne zaman açılacak 5 Ekim? BTK tarafından iki ay önce kapatılmıştı

Roblox'a 7 Ağustos tarihinde mahkeme kararı ile erişin engeli getirilmişti. Oyunun tekrardan ne zaman erişime açılacağıyla ilgili bir duyuru yapılmadı. Platform tarafından erişim engelinin kaldırılması için çalışmalar başlatıldığı belirtilmişti.
Aktüel - Aktüel
04 Ekim 2024 - 14:52

Dispeçer nedir, nasıl olunur? THY tecrübeli - tecrübesiz dispeçer alımı yapıyor

Türk Hava Yolları yeni pozisyon işe alımını duyurdu. THY işe alım duyurusu ilgilileri sevindirdi. Şirket, tecrübeli - tecrübesiz dispeçer alımı için başvuru şartlarını da resmi sitesinden yayınladı.
Aktüel - Aktüel
04 Ekim 2024 - 14:13

Green Card çıkarsa gitmek zorunlu mu?

Green Card çekilişi başvurularının başlamasının ardından kazanan adayların gitmeme durumlarında hiçbir yasal işlem uygulanmıyor. Başvuruların ne zaman açıklanacağı ise araştırılan konular arasında yer alıyor.
Aktüel - Aktüel
04 Ekim 2024 - 14:12

Meteoroloji'ye göre bu hafta sonu (5 - 6 Ekim) İstanbul, Ankara ve İzmir'de sıcaklıklar artıyor

MGM tarafından paylaşılan verilere göre bu hafta sonu havanın nasıl olacağını öğrenebiliyoruz. 5 - 6 Ekim Cumartesi ve Pazar günlerinin hava durumu bilgilerine Meteoroloji üzerinden erişiyoruz. İstanbul, Ankara ve İzmir'de hafta sonu plan yapacak olanlar ise haritadaki dereceleri kontrol ediyor.
Aktüel - Aktüel
04 Ekim 2024 - 13:42

KPSS ortaöğretim tercihlerinin ne zaman başlayacağı bekleniyor

15 Eylül'de gerçekleşen KPSS ortaöğretim sınavında bugün sonuçlar açıklandı. Türkiye'nin her yerinden binlerce kişinin katıldığı sınavla beraber tercih işlemlerinin başlayacağı tarih bekleniyor.
Aktüel - Aktüel
04 Ekim 2024 - 13:38

Brawl Stars bakım molası ne zaman bitecek?

2017 yılında beta sürümü ile oyun severler ile buluşan Brawl Stars'da sıklıkla bakım molası veriliyor. Her gün oyunu oynayan kullanıcılar ise bakım molasının ne zaman biteceğini bekliyor.
Aktüel - Aktüel
04 Ekim 2024 - 13:31

A Milli Takım'ın kadrosuna alınan Ahmed Kutucu kimdir, hangi takımda oynuyor?

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup mücadelelerinde A Milli Takım'ın karşılaşacağı Karadağ ve İzlanda maçının aday kadrosu açıklandı. Süper Lig takımlarından Eyüpspor'da oynayan Ahmed Kutucu'da kadroda yer aldı. Ahmet Kutucu'nun geçen sezonki istatistikleri merak konusu oldu.
Aktüel - Aktüel
04 Ekim 2024 - 13:05

Kalpazan dizisinin ne zaman başlayacağı netleşti, Timuçin Esen başrolde olacak

Uğur Karaaslan’ın yönetmenliğini yaptığı Kalpazan dizisi başlıyor. Heyecanla beklenen yeni projenin ne zaman başlayacağı da belli oldu. Timuçin Esen ve Deniz Baysal'ın başrolünde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosu da beğeni topladı.
Başa Dön Sona Git