Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
03 Ekim 2024 - 14:49

Galatasaray-Alanyaspor maçının hakemi Mehmet Türkmen istatistikleri

Süper Lig'in sekizinci haftası kapsamında oynanacak olan Galatasaray-Alanyaspor maçının hakemi kim olduğu TFF tarafından açıklandı. Karşılaşmayı yönetecek olan Metin Türkmen'in Galatasaray istatistikleri gündem oldu.
Aktüel - Aktüel
03 Ekim 2024 - 14:34

Marburg virüsü ilk kez 1967 yılında Belgrad ve Almanya'da tespit edildi

Almanya'nın Hamburg şehrinde bulunan ana tren istasyonunda ölümcül Marburg virüsü görüldü. Vatandaşlar tarafından Marburg virüsü nedir, belirtileri neler, ilk ne zaman, nerede görüldü sorular araştırılıyor.
Aktüel - Aktüel
03 Ekim 2024 - 14:15

KPSS P94 puan türüne göre alım yapan kurumlar ve memur meslekleri belli oldu

KPSS ortaöğretim sınavına giren adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. ÖSYM tarafından duyurulacak olan sonuçlar sonrasında KPSS P94 puan türü nedir, hangi kurumlar alım yapar gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
03 Ekim 2024 - 13:53

Serenay Sarıkaya'nın evinin fotoğrafları sosyal medyada çok konuşuldu

Birçok projede yer alan ve adından söz ettiren başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya'nın evinin fotoğrafları sosyal medyada gündem oldu. X platformunda paylaşılan fotoğraflarla beraber Serenay Sarıkaya'nın evi nerede merak konusu oldu.
Aktüel - Aktüel
03 Ekim 2024 - 12:33

Savaş 2 saat uzaklıkta: Hmeymim Hava Üssü Türkiye’ye oldukça yakın bir konumda bulunuyor

Suriye'deki en büyük Rus hava tesisi olan Hmeymim Hava Üssü yakınında bulunan bir mühimmat deposunu vuran İsrail savaş uçaklarının, depoyu imha ettiği bildirildi. Bunun üzerine Hmeymim Hava Üssü Türkiye’ye ne kadar yakın merak konusu oldu.
Aktüel - Aktüel
03 Ekim 2024 - 12:24

Günay Güvenç, Galatasaray'a Gaziantep FK'dan transfer oldu

Galatasaray bugün UEFA Avrupa Ligi kapsamında RFS ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Muslera cezalı olduğu için karşılaşmanın kalecisinin Günay Güvenç olması bekleniyor. Taraftarların gündeminde Günay Güvenç kimdir, kaç yaşında soruları yer alıyor.
Aktüel - Aktüel
03 Ekim 2024 - 12:20

Manisa Turgutlu Subaşı'da elektrikler 15.00'te gelecek

Bugün erken saatlerde başlayan elektrik arızası Manisa Subaşı'da birkaç sokakta geçerliliğini koruyor. Ekiplerin arıza bakım çalışmaları henüz sonlanmazken Turgutlu elektrik kesintisi ne zaman bitecek belli oldu.
Aktüel - Aktüel
03 Ekim 2024 - 12:05

Muslera 3 maç ceza aldığı için RFS ve Elfsborg maçlarında oynamayacak

Galatasaray'ın deneyimli file bekçisi Muslera'nın kaç maç ceza aldığı RFS karşılaşması öncesinde gündem oldu. UEFA Avrupa Ligi'nde Muslera'nın RFS ve Elfsborg maçlarında neden oynamayacağı taraftarlar tarafından araştırılıyor.
Aktüel - Aktüel
03 Ekim 2024 - 11:44

Cem Garipoğlu'nun amcası Hayyam Garipoğlu, 1954 yılında Adana'da doğdu

Tüm Türkiye'nin gündeminde yer alan Cem Garipoğlu'nun mezarının açılması yakından takip ediliyor. Münevver Karabulut'un katili olan Garipoğlu'nun babası, ailesi ve amcası Hayyam Garipoğlu da gündeme geldi. Kim olduğuna dair araştırmalar başladı.
Aktüel - Aktüel
03 Ekim 2024 - 11:35

Adana Lezzet Festivali 17-20 Ekim tarihlerinde Merkez Park'ta düzenlenecek

Adana Valiliği tarafından organize edilen 8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali'nin ne zaman, nerede düzenleneceği gündem oldu. Ayrıca festivalin 2024 programı da merak ediliyor.
Aktüel - Aktüel
03 Ekim 2024 - 11:34

MGK gündeminde neler var, toplantı saat kaçta başlayacak?

Milli Güvenlik Kurulu (MGK), 3 Ekim Perşembe günü (bugün) Beştepe'de bulunan Külliye’de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak.
Aktüel - Aktüel
03 Ekim 2024 - 11:11

KYK ek yurt tercihleri 7 Ekim'e kadar devam edecek

YKS ek kontenjanla yerleşen adaylar için KYK yurt başvuruları bugün itibarıyla başladı. Binlerce öğrencinin heyecanla beklediği başvuru süreci ne zaman bitiyor belli oldu.
Aktüel - Aktüel
03 Ekim 2024 - 11:03

Osayi Samuel Twente-Fenerbahçe maçında cezalı olduğu için oynamıyor

UEFA Avrupa Ligi kapsamında temsilcimiz Fenerbahçe bugün Twente ile karşı karşıya gelecek. Taraftarlar tarafından Osayi Samuel neden yok sorusunun cevabı araştırılıyor.
Aktüel - Aktüel
03 Ekim 2024 - 10:49

İnci Taneleri dizisinin ekim ayı içerisinde başlaması bekleniyor

İlk sezonu ile birçok izleyicinin dikkatini çeken İnci Taneleri dizisinin yeni sezonun ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Dizinin ikinci sezonuna dair fragman yayınlandı.
Aktüel - Aktüel
03 Ekim 2024 - 10:46

Ankara'nın Beypazarı ve Çubuk ilçesinde su kesintisi yaşanacak

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) internet sitesinde Ankara'da yaşanacak su kesintisi programı paylaşıldı. Ankara’nın Beypazarı ve Çubuk ilçelerine su verilemeyecek.
Aktüel - Aktüel
03 Ekim 2024 - 10:45

Beşiktaş - Eintracht Frankfurt maçı bugün TRT 1'den yayınlanacak

UEFA Avrupa Ligi'nde müsabakalar oynanmaya devam ediyor. Siyah beyazlı ekip 3 Ekim bu akşam Eintracht Frankfurt ile mücadele edecek. Maçı canlı olarak izlemek isteyen taraftarlar ise Beşiktaş maçı hangi kanalda, nereden izlenir araştırmaya başladı.
Aktüel - Aktüel
03 Ekim 2024 - 10:18

Avukatlık asgari ücret tarifesi belli oldu

Türkiye Barolar Birliği (TBB) tarafından hazırlanan yeni avukatlık asgari ücret tarifesi, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tarafından onaylandı. En düşük avukat maaşı 25 bin TL olarak belirlendi.
Aktüel - Aktüel
03 Ekim 2024 - 10:08

Enflasyon verisinin ardından ekim ayı kira artış oranı 63,47 oldu

Eylül ayı enflasyon rakamları TÜİK tarafından açıklandı. Rakamların açıklanmasının ardından ekim ayı kira zam oranının ne kadar olduğu belli oldu.
Aktüel - Aktüel
03 Ekim 2024 - 09:56

Leyla dizisinde Fidan karakterini Lilya İrem Salman oynayacak

NOW TV'nin sevilen projelerinden biri olan Leyla, ilk bölümleri ile beğeni topladı. Seyircilerin oyuncu kadrosu ve konusunu beğendiği diziye bir oyuncu katılacak. Genç yetenek oyuncuların dahil olduğu diziye Fidan karakteri geliyor.
Aktüel - Aktüel
03 Ekim 2024 - 09:47

Pastırma sıcakları nedir, ne zaman başlar?

Pastırma sıcakları, Türkiye’de genellikle onuncu ayın ortalarına doğru görülüyor. Ekim ayının gelmesiyle beraber birkaç gün süren pastırma sıcaklarının ne zaman başlayacağı merak konusu oldu.
Başa Dön Sona Git