Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
17 Eylül 2024 - 09:40

İBB burs başvuru tarihinin bu ay açıklanması bekleniyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere verilecek olan Genç Üniversiteli Eğitim Desteği başvuruları bekleniyor. Öğrenciler İBB burs başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak merak ederken henüz tarih duyurulmadı.
Aktüel - Aktüel
17 Eylül 2024 - 09:33

Almanya Eberswalde yangınında Türk anne ve 5 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti

Berlin'in kuzeyindeki Eberswalde kentinde dün çıkan yangının sonuçları yürekleri yaktı. Kentin merkezinde olan 3 katlı bina hem iş yeri hem de ev olarak kullanılıyordu. Almanya'da çıkan yangın sonucunda vefat eden Türk annenin kim olduğu netleşti.
Aktüel - Aktüel
17 Eylül 2024 - 08:55

Süper Lig'de ertelenen Galatasaray maçı bu akşam oynanacak

Trendyol Süper Lig'de 3. haftanın karşılaşmaları UEFA Avrupa mücadeleleri nedeniyle başka bir tarihe ertelenmişti. Futbolseverlerin heyecanla beklediği Galatasaray erteleme maçının ne zaman ve saat kaçta oynanacağı da TFF tarafından duyurulmuştu.
Aktüel - Aktüel
17 Eylül 2024 - 08:27

MasterChef’te mavi takım kaptanı Alper oldu

Masterchef programının haftanın ilk günü yayınlanan bölümünde kaptanlar ve yeni takımlar için araştırmalar hız kazandı. Yarışmacılar mavi takım kaptanı olmak için en iyi lahmacunu yapmak için kıyasıya mücadele etti.
Aktüel - Aktüel
16 Eylül 2024 - 17:37

2025 yılında üç aylar ve Regaib Kandili iki kere idrak edilecek

Müslüman aleminin büyük bir heyecanla beklediği üç ayların başlamasına sayılı günler kaldı. Regaib Kandili, Berat Kandili ve Miraç Kandili'nin de içinde bulunduğu mübarek ayların yaklaşmasıyla birlikte gözler takvimlere çevrildi. 2025 yılında üç ayların ne zaman başlayacağı ve Regaib Kandili'nin ne zaman sorusu gündem oldu.
Aktüel - Aktüel
16 Eylül 2024 - 17:19

YKS ek tercih sonuçlarının 2 hafta içerisinde açıklanması bekleniyor

6 Eylül günü başlayan ek tercih sürecinin ardından yerleşemeye adaylar sonuçların erişime açılması bekleniyor. Süreç 11 Eylül'de sona ermişti. Öğrenciler ise ek tercih sonuçlarının açıklanacağı tarihi araştırmaya başladı.
Aktüel - Aktüel
16 Eylül 2024 - 16:31

Gelinim Mutfakta’da bugün Rabia 22 puanla birinci oldu

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta programında bugün bir gelin en yüksek puanı alarak çeyrek altını kazandı. İzleyiciler bugün çeyrek altını kimin kazandığını araştırıyordu. Puan durumu da netleşti.
Aktüel - Aktüel
16 Eylül 2024 - 16:26

Yalı Çapkını Sinan karakterini Cem Söküt oynuyor

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin yeni sezonunda senaryoya dahil olan Sinan karakterinin kim tarafından oynandığı ilk bölümün yayınlanmasının ardından gündem oldu. Karakteri oynayan Cem Söküt kimdir, kaç yaşında, hangi dizi ve filmlerde oynadı konuları merak edildi.
Aktüel - Aktüel
16 Eylül 2024 - 15:57

Kullanıcılar Discord uygulamasınında sunucu hatası olduğunu bildirdi

Çeşitli kanallar ve odalar kurularak sesli ve yazılı mesajlaşma uygulaması olan Discord'a girmek isteyenler hata ile karşılaştı. Sunucu hatası ile karşılaşanlar çöktü mü, neden açılmıyor araştırmaya başladı.
Aktüel - Aktüel
16 Eylül 2024 - 15:43

Ehliyetlerini 31 Aralık 2024 tarihine kadar yenilemeyenler 12.978 TL ceza ödeyecek

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada eski tip ehliyetlerin yenileme için son tarihi açıklandı. Ayrıca bakanlık eski tip ehliyetlerini yenilemeyenlerin ne kadar ceza ödeyeceğini de açıkladı.
Aktüel - Aktüel
16 Eylül 2024 - 15:33

İzmir Bergama’da su kesintisi 16.45’e kadar sürecek

Bugün İzmir'in birkaç ilçesinde arıza bakım çalışmalarından dolayı su kesintisi yaşanıyor. Erken saatlerden itibaren geçeli olan çalışmalar devam ederken Bergama ve Bornova'da sular ne zaman gelecek bekleniyor.
Aktüel - Aktüel
16 Eylül 2024 - 15:07

Uçaklarda havayolu şirketleri tarafından belirlenen kurallara uymayanlar kara listeye alınıyor

Havayolu seyahatlerinde yolcuların ve mürettebatın güvenliği için belirlenen bazı kurallar bulunuyor. Bu kurallar geçtiğimiz günlerde THY'nin İstanbul-Londra seferinde yaşanan olaylardan sonra tekrardan gündeme geldi. Uçuşlarda kara listeye alınmanın ne demek olduğu ve nasıl alındığı araştırılırken THY olayla ilgili açıklama yaptı.
Aktüel - Aktüel
16 Eylül 2024 - 14:45

Hakem Atilla Karaoğlan Galatasaray ve Fenerbahçe karnesi

Trendyol Süper Lig'in 6. haftası kapsamında oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin hakeminin kim olduğu açıklandı. TFF'nin açıkladığı bilgilere göre karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetecek. Taraftarlar tarafından Atilla Karaoğlan Fenerbahçe ve Galatasaray karnesi merak edildi.
Aktüel - Aktüel
16 Eylül 2024 - 14:37

Kızıl Goncalar dizisi 30 Eylül Pazartesi günü izleyiciyle buluşacak

Kızıl Goncalar dizisinin yeni sezon tarihi merak ediliyor. Özgü Namal, Özcan Deniz ve Mert Yazıcıoğlu’nun başrolde yer aldığı Gold Film imzalı dizi, 30 Eylül Pazartesi günü televizyon ekranlarında izleyiciyle buluşacak.
Aktüel - Aktüel
16 Eylül 2024 - 14:23

Spor yazarı Ahmet Çakır 72 yaşında hayatını kaybetti! Beyin tümörü nedeniyle ameliyat olmuştu

Ünlü gazeteci ve spor yazarı Ahmet Çakır hayatını kaybetti. Geçtiğimiz yıllarda beyin tümörü nedeniyle ameliyat olan köşe yazarı Ahmet Çakır kimdir, neden öldü gibi soruların cevapları araştırılmaya başlandı.
Aktüel - Aktüel
16 Eylül 2024 - 14:07

Oba Makarna fabrikasında patlama sonrasında borsada işlemleri durduruldu

15 Eylül günü öğlen saatlerinde Oba Makarna fabrikasında patlama meydana geldi. Olay yerine birçok ekip sevk edildi ve yaralanan kişiler çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yatırımcılar halka arz fiyatını kontrol ederken işlemlerin durmasıyla karşılaştı.
Aktüel - Aktüel
16 Eylül 2024 - 13:48

Arka Sokaklar dizisine Orço karakteri ile tanınan Burak Alkaş dahil oluyor

Kanal D ekranlarında uzun yıllardır yayın hayatına devam eden Arka Sokaklar dizisine yeni bir isim katılıyor. Pis Yedili dizisinde Orço karakteri ile tanınan Burak Alkaş, Komiser Fikri Yeniceli karakterini oynayacak.
Aktüel - Aktüel
16 Eylül 2024 - 13:38

MSÜ Astsubay meslek yüksekokulları tercih sonuçları açıklandı

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) astsubay meslek yüksekokulları tercih sonuçlarının açıklandığı Milli Savunma Bakanlığı internet sitesinde yapılan paylaşım ile duyuruldu.
Aktüel - Aktüel
16 Eylül 2024 - 13:17

Bu akşamın Süper Lig takviminde Antalyaspor - Adana Demirspor maçı bulunuyor

Trendyol Süper Lig'de 5. hafta maçlarının başlamasıyla beraber milli ara sona erdi. Dün akşam ligde Beşiktaş ile Trabzonspor karşılaşması oynandı. Yakından takip edilen ligde 16 Eylül bu akşam maç var mı belli oldu.
Aktüel - Aktüel
16 Eylül 2024 - 13:06

Adalet Bakanlığı 300 icra müdürü ve müdür yardımcısı alımı yapacak

Adalet Bakanlığı bünyesinde görev yapmak üzere 300 icra müdürü ve müdür yardımcısı alımı yapılacağı Resmi Gazete’de yayımlandı.
Başa Dön Sona Git