Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
14 Eylül 2024 - 16:10

KPSS ortaöğretim sınavı 10.15'te başlayacak ve 120 soru sorulacak

Milyonlarca öğrencinin katılım sağlayacağı KPSS ortaöğretim sınavına kısa süre kaldı. Yarın uygulanacak olan sınavın kaç dakika süreceği merak edildi. Kaç soru sorulacak ve saat kaçta bitecek netleşti.
Aktüel - Aktüel
14 Eylül 2024 - 15:43

Arda Güler, Real Madrid - Real Sociedad maçında ilk 11'de başlayabilir

Bu akşam İspanya La Liga'da futbol heyecanı başlıyor. Arda Güler'in transferi büyük ses getirirken bu akşamki maçta oynayacak mı merak edilmişti. Carlo Ancelotti sistemin değişebileceğini ifade ederken net bir açıklamada bulunmadı.
Aktüel - Aktüel
14 Eylül 2024 - 13:38

Bugün Galatasaray’ın Rizespor ile maçı var

Trendyol Süper Lig'de milli ara sona erdi. A Milli Takımımızın Uluslar Ligi'nde mücadeleleri sona ererken bugün Galatasaray'ın maçı var mı, kiminle merak edilmişti. Süper Lig'de 5. hafta bugün başlıyor.
Aktüel - Aktüel
14 Eylül 2024 - 13:12

Siyah Kalp dizisi Kapadokya’da çekiliyor

Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Siyah Kalp dizisi sahneleri ile dikkatleri üzerine çekti. Ece Uslu, Burak Sergen ve Aras Aydın gibi isimlerin başrolünde yer aldığı dizi nerede çekiliyor gündeme gelmişti.
Aktüel - Aktüel
14 Eylül 2024 - 12:38

Leyla dizisinde Cemre Baysel’in küçüklüğünü Melisa Duru Ünal oynuyor

Daha önce Ben Bu Cihana Sığmazam, Ne Gemiler Yaktım gibi projelerde yer alan küçük oyuncu oldukça konuşuldu. NOW TV ekranlarında yayınlanan Leyla dizisinin ana karakteri Leyla'nın küçük yaşta annesini kaybetmesini konu ele alıyor.
Aktüel - Aktüel
14 Eylül 2024 - 12:05

Bahar dizisi 24 Eylül’de yeni sezonuyla başlayacak

Show TV ekranlarında yayınlanan Bahar dizisi sezon arası vermişti. Sevilerek izlenen dizinin oyuncu kadrosu beğeni toplarken ne zaman başlıyor merak edilmişti. Yayınlanan tanıtım fragmanıyla beraber yayın tarihi belli oldu.
Aktüel - Aktüel
14 Eylül 2024 - 11:32

Avcılar Gümüşpala’da su kesintisi 14.30’da sonlanacak

Bugün su kesintisi olan yerler belli oldu. 14 Eylül Cumartesi günü sabahın erken saatlerinden itibaren devam eden Avcılar'da su kesintisi ne zaman bitecek bekleniyor. İstanbul'da Esenyurt ilçesinde de çalışmalar sürüyor.
Aktüel - Aktüel
14 Eylül 2024 - 11:01

Mevlid Kandili’nde oruç tutulabilir, sure ve dualar okunabilir

Bu yıl 14 Eylül Cumartesi gününe denk gelen Mevlid Kandili'nde ibadet edilir. Müslüman aleminin en önemli günlerinden biri olan kandil günlerinde oruç tutulur mu, hangi sureler okunur merak ediliyordu.
Aktüel - Aktüel
14 Eylül 2024 - 10:42

Süper Lig’de 5. hafta maçları milli ara sonrasında başlıyor

Trendyol Süper Lig'de milli ara nedeniyle maçlar oynanmıyordu. Futbolseverler ise bu akşam oynanacak olan maçları heyecanla bekliyor. Bugün GS, Başakşehir ve Samsunspor karşılaşmaları oynanacak.
Aktüel - Aktüel
14 Eylül 2024 - 09:34

FashFed.com’dan yeni sezona özel reklam filmi

Kendini stiliyle ifade edenlerin uğrak durağı FashFed.com, şehre dönüş sezonunu yeni reklam filmiyle taçlandırdı.
Aktüel - Aktüel
13 Eylül 2024 - 17:17

Kapodokya'da çekilen Siyah Kalp dizisinin senaristliğini Yıldız Tunç yapıyor

Show TV ekranlarında dün Siyah Kalp dizisinin ilk bölümü yayınlandı. Bölümün yayınlanmasının ardından Siyah Kalp nerede çekildi ve senaristinin kim olduğu gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
13 Eylül 2024 - 16:24

LGS 13. fen sorusu iptal edilmesiyle puanları değişenlerin kayıt işlemlerinin nasıl yapılacağı belli oldu

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2024 LGS sınavındaki fen bilimleri sorusunun mahkeme kararıyla iptal edilmesinin ardından nasıl bir yol izleneceği açıklandı. Bakanlık, LGS puanlarının yeniden hesaplanıp hesaplanmayacağı ve sürecin nasıl işleyeceğini açıkladı.
Aktüel - Aktüel
13 Eylül 2024 - 15:44

PMYO mülakat yerleri ve tarihleri açıklandı

Binlerce polis adayı için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) mülakat yerleri ve tarihleri açıklandı.
Aktüel - Aktüel
13 Eylül 2024 - 14:58

Galatasaray'ın transfer edeceği Ruben Vargas, Ausburg'da oynuyor

Transfer çalışmalarına son sürat devam eden Galatasaray'ın Ausburg forması giyen Ruben Vargas'a resmi teklif yaptığı iddia edildi. Ortaya çıkan iddiaların ardından Ruben Vargas kimdir, hangi takımlarda oynadı, istatistikleri gibi konular gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
13 Eylül 2024 - 14:55

Roland Sallai'nin uçağı bugün İstanbul'a inecek! Geçen sezon 8 gol, 4 asist yaptı

Transfer sezonunun bitmesine saatler kala Galatasaray'dan yeni bir haber geldi. Sarı-kırmızılıların Freiburg forması giyen Roland Sallai ile anlaştığı ve uçağının bugün İstanbul'a geleceği iddia edildi. Yapılan açıklamanın ardından Roland Sallai'nin hangi takımlarda oynadığı ve istatistikleri gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
13 Eylül 2024 - 14:39

Miss Turkey ikincisi Türkiye'nin bu yıl Miss Universe'e katılmayacağı için seçilmedi

Miss Turkey 2024 birincisinin İdil Bilgen olduğu açıklanmıştı. Birincinin açıklanmasının ardından Miss Turkey 2024 ikincisi kim olduğu gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
13 Eylül 2024 - 14:02

Hafta sonu ülke genelinde sıcaklıkların düşmesi bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre ülke genelinde 14-15 Eylül Cumartesi ve Pazar günlerinde sıcaklıkların düşmesi beklenirken pazar günü İstanbul’da yağışlı havanın hakim olacağı öngörülüyor.
Aktüel - Aktüel
13 Eylül 2024 - 13:53

Sociedad-Real Madrid maçında Arda Güler ilk 11'de oynanacak

Milli aranın ardından İspanya LaLiga'nın beşinci hafta maçları tekrardan başlıyor. Real Madrid ile Sociedad 14 Eylül Cumartesi günü karşı karşıya gelecek. Real Madrid-Sociedad maçında Arda Güler'in ilk 11'de oynayıp oynamayacağı ise merak edildi.
Aktüel - Aktüel
13 Eylül 2024 - 13:47

85 milyonun kimlik bilgileri çalındığı iddiasını İletişim Başkanlığı yalanladı

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun 85 milyonun kişisel verilerinin çalındığına dair bir açıklama yaptığı iddia edilmişti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi ve KVKK tarafından iddiaların tamamen asılsız olduğu açıklandı.
Aktüel - Aktüel
13 Eylül 2024 - 13:41

Cenk Ergün kulübe ve kendine daha fazla zarar gelmemesi nedeniyle istifa etti

Taraftarlar tarafından son zamanlarda eleştirilen Galatasaray futbol direktörü Cenk Ergün görevinden istifa ettiğini duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı duyurunun ardından Cenk Ergün neden istifa etti, kimdir sorularının cevapları araştırılmaya başlandı.
Başa Dön Sona Git