Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
02 Eylül 2024 - 15:34

Dezenflasyon, enflasyon oranının düşmesi anlamına geliyor

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek dezenflasyon sürecine girildi açıklaması yaptı. Bunun üzerine vatandaşlar, dezenflasyon nedir, nasıl olur araştırmaya başladı.
Aktüel - Aktüel
02 Eylül 2024 - 15:28

13 Eylül'de başlayacak olan Yalı Çapkını oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil oluyor

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi sezon arasına girerken yeni sezon ne zaman başlayacak merak edilmişti. Geçtiğimiz cuma günü sete başlayan diziye yeni isimler dahil olurken oyuncu kadrosu da güncellendi.
Aktüel - Aktüel
02 Eylül 2024 - 15:08

Başakşehir'in UEFA Konferans Ligi maç tarihleri açıklandı

2024-2025 sezonunda UEFA Konferans Ligi'nde ülkemizi temsil edecek olan Başakşehir'in rakipleri belli oldu. Rakiplerin belli olmasının ardından Başakşehir'in Konferans Ligi maçlarının ne zaman oynanacağı gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
02 Eylül 2024 - 15:06

Ankara'da Bisiklet Turu nedeniyle bugün bazı yollar trafiğe kapatıldı

2 Eylül günü Ankara'da aracı ile yola çıkan bazı sürücüler yolların kapalı olması ile karşılaşırken Anadolu Bulvarı, Ankara Bulvarı ve Yakacık yolları neden kapalı merak ederken Ankara Büyükşehir Belediyesi ne zaman trafiğe açılacağını da duyurdu.
Aktüel - Aktüel
02 Eylül 2024 - 14:47

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi maçlarının takvimi açıklandı! Tel Aviv ile 28 Kasım'da karşılaşacak

UEFA Avrupa Ligi kura çekimlerinin ardından rakipleri belli olan Beşiktaş'ın Avrupa Ligi maçlarının ne zaman oynanacağı açıklandı. Maçların tarihlerinin açıklanmasının ardından Beşiktaş ile İsrail takımı Tel Aviv maçının ne zaman olduğu da belli oldu.
Aktüel - Aktüel
02 Eylül 2024 - 14:46

UEFA Avrupa Ligi Fenerbahçe maçlarının ne zaman oynanacağı açıklandı

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde eşleştiği rakipler kura çekimlerinin ardından belli oldu. Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi maçları fikstürü ve ilk maçın ne zaman oynanacağı gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
02 Eylül 2024 - 14:45

İstanbul Beyoğlu'nda binada çıkan yangının sebebi bilinmezken 4 kişi kurtarıldı

2 Eylül günü Beyoğlu'nda 3 katlı binada çıkan yangın vatandaşları endişelendirirken son dakika olayında mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürme işlemleri sürerken son dakika Beyoğlu yangın neden, nerede çıktı merak konusu oldu.
Aktüel - Aktüel
02 Eylül 2024 - 14:41

BRICS’e üye olan ülkeler arasında Brezilya, Rusya, Hindistan yer alıyor

BRICS, Brezilya, Rusya, Hindistan, Çin ve Güney Afrika'nın ekonomilerini kastetmek amacıyla kullanılırken adı, ülkelerin baş harflerinden oluşuyor. Hangi ülkeler üye merak edilirken ne işe yaradığı ve amacı da gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
02 Eylül 2024 - 14:20

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi maçlarının ne zaman oynanacağı belli oldu

UEFA Avrupa Ligi kura çekimleri 30 Ağustos tarihinde gerçekleştirildi. Kura çekimlerinin ardından Galatasaray'ın Avrupa Ligi maçlarını ne zaman oynayacağı ise gündeme geldi. UEFA Avrupa Ligi'nin maç takvimini açıkladı.
Aktüel - Aktüel
02 Eylül 2024 - 14:11

MEB öğretmen atama sonuçları, Danıştay kararı sonrasında açıklanacak

Milyonlarca öğretmenin heyecanla beklediği MEB atama sonuçlarında henüz tarih belirtilmezken sözlü sınavlar 1 Temmuz'da yapılmıştı. Sözleşmeli öğretmen atamalarının sonuçları ne zaman açıklanacak beklenirken Bakan Yusuf Tekin açıklamalarda bulundu.
Aktüel - Aktüel
02 Eylül 2024 - 13:48

Kayseri OSB sünger fabrikasında çıkan yangında müdahaleler devam ediyor

2 Eylül günü Kayseri OSB'de bir sünger fabrikasında çıkan yangında dumanlar gökyüzüne yükselmeye devam ederken vatandaşların ihbarı sonucu ekipler sevk edildi. Son dakika OSB fabrika yangınında son durum bilgisi de paylaşıldı.
Aktüel - Aktüel
02 Eylül 2024 - 13:34

Şanlıurfa Belediye Başkanı Kasım Gülpınar, Yeniden Refah Partisi'nden aday olmuştu

2024 yerel seçimlerinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Kasım Gülpınar, partisinden istifa ettiğini açıkladı. İstifanın ardından Kasım Gülpınar'ın hangi partili olduğu merak edildi.
Aktüel - Aktüel
02 Eylül 2024 - 12:25

2 Eylül günün maç programında Süper Lig mücadelesi yer almadı

Heyecanla takip edilen Süper Lig'de heyecan sürerken bugün maç var mı, kimin araştırıldı. Paralimpik Oyunları'nda B1 futbol takımı karşılaşması yaşanacakken 2 Eylül günü futbol takvimi da gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
02 Eylül 2024 - 12:00

Prof. Dr. Naci Görür, deprem uyarısında Bingöl Karlıova'ya dikkat çekti

Naci Görür'ün deprem uyarısı ve tahminleri yakından takip edilirken Bingöl Karlıova için yaptığı açıklama çok konuşuldu. "Olursa 7'nin üzerinde deprem olur ve aynı zamanda çok yıkıcı olur" sözleri ile uyarıda bulunurken Bingöl - Erzincan'da deprem bekleniyor mu 2024 araştırıldı.
Aktüel - Aktüel
02 Eylül 2024 - 11:52

Evde bakım maaşlarının 15 Eylül’den itibaren hesaplara yatması bekleniyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bakıma muhtaç, hasta, engelli ve yaşlılara vatandaşlar ve ailelerine verilen evde bakım maaşı ödeme tarihi, eylül ayına girilmesi ile birlikte araştırılmaya başlandı.
Aktüel - Aktüel
02 Eylül 2024 - 11:45

Fenerbahçe'nin transfer edeceği iddia edilen Christian Medina, Boca Juniors'da oynuyor

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'nin Arjantinli orta saha oyuncusu Cristian Medina için teklif yaptığı iddia edildi. Ortaya çıkan iddiaların ardından Cristian Medina kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı sorularının cevabı araştırılmaya başlandı.
Aktüel - Aktüel
02 Eylül 2024 - 11:42

Trabzonspor'un yeni teknik direktörünün Şenol Güneş olacağı iddia edildi

Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Trabzonspor'un yeni teknik direktörünün kim olacağı gündem oldu. İddialara göre teknik direktör Şenol Güneş, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile görüşmeye gitti.
Aktüel - Aktüel
02 Eylül 2024 - 11:36

KYK yurt başvuru sonuçları henüz açıklanmazken geçen sene 13 Eylül'de erişime açılmıştı

Milyonlarca öğrencinin heyecanla beklediği GSB KYK yurt başvuru sonuçları henüz açıklanmazken ne zaman açıklanacağı merakla bekleniyor. YKS tercih sonuçlarının açıklanmasıyla beraber KYK yurt başvuru sonuç tarihi gündemde yer aldı.
Aktüel - Aktüel
02 Eylül 2024 - 11:22

Cem Zeytin hissesinin halka arz sonuçlarıyla beraber lot miktarı da netleşecek

Sermaye Piyasa Kurulu tarafından başvurusu onaylanan Cem Zeytin halka arzı talep toplamaya devam ederken CEMZY hisse koduyla yer alıyor. Yatırımcıların gündeminde ise kaç lot verir, sonuçları açıklandı mı soruları yer aldı. Şirket, yarına kadar talep toplama işlemlerine devam edecek.
Aktüel - Aktüel
02 Eylül 2024 - 11:20

Paralimpik Oyunları 2 Eylül Pazartesi maç programı belli oldu

Fransa’nın başkenti Paris’in ev sahipliği yaptığı 2024 Paralimpik Oyunları’nda Türkiye, 15 spor dalında 48 kadın ve 46 erkek sporcuyla mücadele edecek. 2 Eylül maç programı ise merak edilmeye başlandı.
Başa Dön Sona Git