Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
29 Ağustos 2024 - 10:42

Tokyo Büyükelçiliğine Oğuzhan Ertuğrul atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Dışişleri Bakanlığı’nın çeşitli birimlerine yapılan atama kararına göre Tokyo Büyükelçiliği görevine Güney Asya İkili İlişkiler Genel Müdürü Oğuzhan Ertuğrul atandı.
Aktüel - Aktüel
29 Ağustos 2024 - 10:33

Küçükçekmece metrobüs kazasında son durum: 1 kişi hayatını kaybetti

29 Ağustos bugün Küçükçekmece Sefaköy metrobüs hattında meydana gelen kazada birçok yaralı olduğu bildirilmişti. Ölü, yaralı var mı merak edilirken acı haber geldi. Küçükçekmece son dakika metrobüs kazasında hayatını kaybeden oldu.
Aktüel - Aktüel
29 Ağustos 2024 - 10:24

Trabzonspor UEFA maçı şifresiz olarak hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu

UEFA Konferans Ligi Play-off turu ikinci karşılaşmaları kapsamında temsilcimiz Trabzonspor, İsviçre ekibi St. Gallen ile karşı karşıya gelecek. Trabzonspor UEFA maçının hangi kanalda şifresiz olarak yayınlanacağı belli oldu.
Aktüel - Aktüel
29 Ağustos 2024 - 10:11

AÖL 1. Dönem kayıt ve yenileme işlemleri 22 Eylül'de sona erecek

Açık Öğretim Lisesi 1. dönem kayıt işlemleri yapacak olan öğrenciler yeni kayıt ve yenileme ne zaman yapılacak merak ederken beklenen açıklama geldi. 28 Ağustos'ta başlayan işlemlerin son gün tarihi belli oldu.
Aktüel - Aktüel
29 Ağustos 2024 - 10:10

Metrobüs kazasının ardından yeni yapılan beyaz yolun güvenilirliği gündeme geldi

29 Ağustos Perşembe günü gerçekleşen Sefaköy Metrobüs durağındaki kazanın ardından yeni yapılan "Beyaz Yol" uygulamasının güvenilirliği gündeme geldi. Vatandaşlar beyaz yolun asfalta göre farklarını araştırıyor.
Aktüel - Aktüel
29 Ağustos 2024 - 10:02

Türkiye, Tokyo 2020 Paralimpik Oyunları'nda 15 madalya aldı

Tokyo'da düzenlenen hem olimpiyat hem de paralimpik oyunlarında Türkiye tüm branşlarda başarılı şekilde mücadele ederken 2024 Paris Paralimpik Oyunlarınları'nda heyecan başlarken Türkiye kaç tane madalya aldı, hangi branşta merak ediliyor.
Aktüel - Aktüel
29 Ağustos 2024 - 09:54

Lübliyana Büyükelçiliğine Hayriye Kumaşçıoğlu getirildi

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın yaptığı duyuruya göre; Lübliyana (Slovenya) Büyükelçiliğine Orta ve Kuzey Avrupa İkili İlişkiler Genel Müdürü Hayriye Kumaşçıoğlu getirildi.
Aktüel - Aktüel
29 Ağustos 2024 - 09:32

Paris Paralimpik Oyunları’nda Türkiye’den 48 kadın ve 46 erkek sporcu yer alacak

2024 Paris Paralimpik Oyunları açılış töreni 28 Ağustos günü gerçekleşirken binlerce sporcunun katılım sağladığı müsabakalar oynanmaya başladı. Türkiye Paralimpik Oyunları’na kaç sporcu gönderdi merak edilirken sporcu sayımız araştırıldı. Müsabakalar hız kesmeden devam ediyor.
Aktüel - Aktüel
29 Ağustos 2024 - 09:29

UEFA Konferans Ligi kura çekimleri 30 Ağustos'ta özel yazılımla yapılacak

Temsilcimiz Başakşehir'in yer aldığı UEFA Konferans Ligi'nin kura çekimlerinin ne zaman yapılacağı gündem oldu. UEFA tarafından yeni lig sisteminde kura çekimlerinin nasıl yapılacağı açıklandı.
Aktüel - Aktüel
29 Ağustos 2024 - 09:24

Küçükçekmece Sefaköy son dakika metrobüs kazası nedeniyle seferler aksıyor

Bugün Küçükçekmece metrobüs durağında meydana gelen son dakika kazasından sonra seferler iki yönlü kapatılırken olay yerinde incelemeler sürüyor. Vatandaşlar Sefaköy metrobüs kazasının ardından zor anlar yaşarken birçok yaralı olduğu da bildirildi.
Aktüel - Aktüel
29 Ağustos 2024 - 09:23

Saat&Saat’te okula dönüş için geri sayım başladı!

Türkiye’nin saatçisi Saat&Saat’in en renkli, kullanışlı ve dayanıklı çocuk saatleri, minik bileklerde yerini almaya hazır. Saat&Saat, çocuklara zaman yönetimi ve saat alışkanlığı kazandıracak, minik bilekleri süsleyen renkli ve eğlenceli saatlerle okula dönüşü kutluyor.
Aktüel - Aktüel
29 Ağustos 2024 - 09:14

Murat Lütem Beyrut Büyükelçisi olarak atandı

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan bildiriye göre; İkili İlişkiler Kuzey Amerika Genel Müdürü Murat Lütem, Beyrut (Lübnan) Büyükelçisi olarak görevlendirildi.
Aktüel - Aktüel
29 Ağustos 2024 - 09:08

Küçükçekmece Sefaköy son dakika metrobüs kazasında birçok yaralı var

29 Ağustos günü İstanbul Küçükçekmece Sefaköy metrobüs durağında meydana gelen son dakika kazasında birçok yaralı olurken metrobüs kazasının nerede olduğu merak edildi. Bugün Küçükçekmece'de olan kaza sonrası haberleri ve gelişmeleri de anlık olarak takip edildi.
Aktüel - Aktüel
29 Ağustos 2024 - 08:47

Iraklıların Türkiye’ye vizesiz girebileceği kararı Resmi Gazete’de yayımlandı

Dün gece yayımlanan Resmi Gazete kararlarına göre Iraklılara vize muafiyeti geldi. Hangi ülkelere muafiyet geldi, kimler vizesiz girebilecek merak edilirken karar yayımlandı. Giriş için yaş sınırı da geldi.
Aktüel - Aktüel
29 Ağustos 2024 - 08:45

Şebnem İncesu Bern Büyükelçisi olarak görevlendirildi

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan 29 Ağustos Perşembe günü Bern (İsviçre) Büyükelçiliğine, Güney ve Batı Avrupa İkili İlişkiler Genel Müdürü Şebnem İncesu’nun getirildiğini duyurdu.
Aktüel - Aktüel
29 Ağustos 2024 - 08:16

İlhan Saygılı Belgrad büyükelçisi olarak görevlendirildi

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Balkanlar İkili İlişkiler Genel Müdürü İlhan Saygılı’nın Belgrad Büyükelçisi olarak görevlendirdiğini bildirdi.
Aktüel - Aktüel
28 Ağustos 2024 - 17:27

2024 EUS ve STS eczacılık başvuruları 28 Ağustos 4 Eylül tarihlerinde alınacak

ÖSYM tarafından 2024 EUS ve STS eczacılık başvurularının ne zaman yapılacağı açıklandı. Adaylar başvurularını ÖSYM'nin resmi internet sitesinden yapabilecek.
Aktüel - Aktüel
28 Ağustos 2024 - 17:09

Adana Demirspor Galatasaray maçının hakemi Kadir Sağlam karnesi

Süper Lig'in dördüncü haftasının hakemleri TFF tarafından açıklandı. Adana Demirspor-Galatasaray maçının hakemi Kadir Sağlam oldu. Taraftarlar tarafından Kadir Sağlam Galatasaray karnesi merak ediliyor.
Aktüel - Aktüel
28 Ağustos 2024 - 16:48

Balıkesir'in Edremit ilçesinde bulunan Kazdağları'nda çıkan yangına müdahale ediliyor

28 Ağustos Çarşamba günü akşam saatlerine doğru Balıkesir'in Edremit ilçesinde yer alan Kazdağları'nda yangın çıktı. Ekipler tarafından çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.
Aktüel - Aktüel
28 Ağustos 2024 - 16:26

Kemal Sunal'ın hayatını kaybettiği uçağın kafe olduğu iddia ediliyor

Türkiye'nin başarılı ve efsane ismi Kemal Sunal'ın kalp krizi geçirerek vefat ettiği uçak sosyal medyada gündem olurken kafe mi oldu, nerede araştırıldı. Bir kullanıcının sosyal medya hesabında paylaştığı videoda "Kemal Sunal'ın hayatını kaybettiği uçak, kafe oldu" notu dikkatlerden kaçmadı.
Başa Dön Sona Git