Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
28 Ağustos 2024 - 09:30

Polis Akademisi PAEM 450 öğrenci alımında KPSS P3 puanı geçerli olacak

Polis Akademisi Başkanlığı Polis Amirleri Eğitim Merkezine, KPSS P3 puan türünden 75 ve üzeri puan alan 450 öğrenci alınacak. PAEM başvurularının ne zaman yapılacağı ve başvuru ücreti merak edildi.
Aktüel - Aktüel
28 Ağustos 2024 - 09:16

İBB yurt başvuru sonuçlarının bugün açıklanması bekleniyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yurtlarında kalmak isteyen öğrenciler başvuru işlemlerini tamamlarken İBB yurt başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağını bekliyor. Adaylar merakla sonuçları beklerken yurt sonuçları bugün açıklanır mı, saat kaçta araştırdı.
Aktüel - Aktüel
28 Ağustos 2024 - 09:03

2024 Paris Paralimpik Oyunları 28 Ağustos'ta başlayıp 8 Eylül'e kadar devam edecek

Fransa'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Paris Paralimpik Oyunları'nın ne zaman başlayacağı ve Türkiye'den kaç sporcunun katıldığı gündem oldu. Sporcularımızın hangi branşlarda yarışacağı da vatandaşlar tarafından merak ediliyor.
Aktüel - Aktüel
28 Ağustos 2024 - 09:00

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Sabahattin Ertuğrul oldu

YKS tercih sonuçlarının açıklanmasıyla beraber Dicle Üniversitesini kazanan öğrenciler Tıp Fakültesi Dekanı olan Sabahattin Ertuğrul hakkında kimdir, kaç yaşında gibi soruları araştırmaya başladı.
Aktüel - Aktüel
28 Ağustos 2024 - 08:47

UEFA Avrupa Ligi kura çekimleri 29-30 Ağustos tarihlerinde yapılacak

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yer aldığı UEFA Avrupa Ligi'nin kura çekimleri ne zaman yapılacağı gündem oldu. Temsilcilerimizin rakiplerinin belli olacağı kura çekimlerinin tarihi ve maçların ne zaman oynanacağı belli oldu.
Aktüel - Aktüel
28 Ağustos 2024 - 08:42

2024 UEFA ülke puanı sıralamasında son duruma göre Türkiye, 10. sırada devam ediyor

Geçen hafta oynanan Beşiktaş, Başakşehir ve Trabzonspor maçlarının ardından dün akşam da Galatasaray sahaya çıktı. Avrupa'da ülkemizi temsil eden takımların müsabakalarının ardından ise Türkiye UEFA ülke puanı sıralaması gündeme geldi. Türkiye'nin kaçıncı sırada olduğu ise belli oldu.
Aktüel - Aktüel
28 Ağustos 2024 - 08:25

Kadın kuaförleri ve güzellik merkezleri karardan muaf tutuldu! Pazar günleri açık olacak

Pazar günleri kuaför ve berberlerin açık olup olmadığı merak edilirken Ticaret Bakanlığı tarafından güzellik merkezlerinin hangi gün kapalı olacağı yeniden değerlendirildi.
Aktüel - Aktüel
27 Ağustos 2024 - 17:28

Telegram kurucusu Durov, platformda yasa dışı içeriklere erişim sağladığı için gözaltına alındı

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından biri olan Telegram'ın kurucusu Pavel Durov, 25 Ağustos tarihinde Fransa'da gözaltına alındı. Telegram kurucusunun neden gözaltına alındığı belli oldu.
Aktüel - Aktüel
27 Ağustos 2024 - 16:44

Adana Tufanbeyli'de olan 3.4 büyüklüğündeki deprem çevre illerde de hissedildi

Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesinde yer alan veriler aracılığıyla son dakika verilerine anlık olarak erişebiliyoruz. Bugün Adana'da sarsıntı hissedilmesinin ardından deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde araması yapılırken derinliği de belirtildi.
Aktüel - Aktüel
27 Ağustos 2024 - 16:44

Pazar günleri kuaförler ve güzellik salonları açık olacak

Ticaret Bakanlığı tarafından kuaför, berber ve güzellik salonlarının haftada 1 gün kapatılmasına ilişkin karar alınmıştı. Son açıklanan bilgilere göre kuaför ve güzellik salonlarına ilişkin karar değişti. Yeni alınan kararın ardından Pazar günleri kuaförler açık mı yoksa kapalı mı olduğu gündem oldu
Aktüel - Aktüel
27 Ağustos 2024 - 16:33

Milli judocu Ecem Taşın Çavdar, Paralimpik Oyunları'nda yarışacak

Fransa'nın başkenti Paris'te yarın başlayacak olan oyunlarda mücadele edecek olan Ecem Taşın Çavdar gündemde yer alırken kimdir, kaç yaşında gibi sorular araştırıldı. Tüm dünyanın yakından takip ettiği Paralimpik Oyunları'nda ülkemizi temsil edecek olan Çavdar, altın madalyayı hedefliyor.
Aktüel - Aktüel
27 Ağustos 2024 - 15:56

Yeşil pasaport on yıl çalışan kamu personeline veriliyor

Bordo pasaport ile vize engeline takılanların sayısının artmasıyla beraber hususi damgalı (yeşil) pasaporta yönelik talepler yeniden gündeme geldi. Konuya dair yeşil pasaport nedir, kimlere verilir, avantajları nedir merak edilmeye başlandı.
Aktüel - Aktüel
27 Ağustos 2024 - 15:48

Hayatını kaybeden Sevil Üstekin, Kapıcılar Kralı filminde oynamıştı

Yeşilçam'ın usta oyuncularından biri olan Sevil Üstekin'in hayatını kaybetmesinin ardından sevenleri yasa boğulurken öldü mü, neden araması yapıldı. Kapıcılar Kralı başta olmak üzere birçok projede yer alan oyuncu Sevil Üstekin kimdir, kaç yaşında merak edilmişti.
Aktüel - Aktüel
27 Ağustos 2024 - 15:42

Bursa'nın İznik ilçesinde yangına müdahale devam ediyor

27 Ağustos günü Bursa'nın İznik ilçesinde meydana gelen ormanlık alandaki yangında dumanlar gökyüzüne yükselirken vatandaşların ihbarı üzerine ekipler olay yerine sevk edildi. Son dakika İznik yangını son durum bilgisi bekleniyor.
Aktüel - Aktüel
27 Ağustos 2024 - 15:38

AÖF yaz okulunda DC ve DD harf notlarını alan öğrenciler dersten geçiyor

AÖF yaz okulu sınav sonuçları 27 Ağustos tarihinde açıklandı. Sonuçların belli olmasının ardından DC ve DD harf notları geçer not mu sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı.
Aktüel - Aktüel
27 Ağustos 2024 - 15:23

Fenerbahçe'nin Sofyan Amrabat'a teklif götürdüğü iddia edilirken transferde henüz gelişme yaşanmadı

Manchester United'da kiralık olarak forma giymiş olan Sofyan Amrabat'ın transfer haberleri gündemde yer alırken Süper Lig ekibi Fenerbahçe ile adı anılıyor. FB orta saha için oyuncu arayışını sürdürürken Sofyan Amrabat Fenerbahçe'ye gidecek mi, hangi takımda oynuyor merak konusu oldu.
Aktüel - Aktüel
27 Ağustos 2024 - 14:55

TEKNOFEST Akdeniz Teknoloji Yarışmaları için online ziyaretçi kayıtları başladı

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, 7.yılında teknoloji tutkunlarını Antalya’da bir araya getiriyor.  
Aktüel - Aktüel
27 Ağustos 2024 - 14:44

27 Ağustos bugünün maç takvimi: Galatasaray - Young Boys karşılaşması 22.00'de oynanacak

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı son hızıyla devam ederken futbolseverler bugün maç var mı, kimin araştırmaya başladı. Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda GS, bugün rakibi ile karşılaşıyor. 27 Ağustos günün maç takvimini haberimizde derledik.
Aktüel - Aktüel
27 Ağustos 2024 - 14:40

2024 YKS Milli Sporcu yerleştirme sonuçları açıklandı

14-19 Ağustos tarihleri arasında ÖSYM tarafından tercihleri gerçekleştirilen YKS milli sporcu yerleştirme sonuçları açıklandı. 
Aktüel - Aktüel
27 Ağustos 2024 - 14:30

Danla Biliç'in sevgilisi kaleci Doğan Alemdar, Fransa Lig 2'de oynuyor

Danla Biliç ile milli kaleci Doğan Alemdar'ın Bodrum'da tatil görüntüleri gündeme oturdu. İkilinin bu görüntüleri sonrasında Danla Biliç'in sevgilisi Doğan Alemdar kimdir, kaç yaşında, nerede oynuyor merak edilmeye başlandı.
Başa Dön Sona Git