Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
26 Ağustos 2024 - 11:47

Bugün kandil olmazken Mevlid Kandili, 14 Eylül Cumartesi günü idrak edilecek

Müslüman aleminin en önemli günlerinden biri olan kandillerin tarihleri yakından takip edilirken 26 Ağustos bugün kandil mi, ne kandili araştırıldı. 2024 yılı Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan takvime göre bugün kandil değil.
Aktüel - Aktüel
26 Ağustos 2024 - 11:27

Galatasaray'a transfer olacağı iddia edilen Armand Lauriente geçen sezon 5 gol 6 asist yaptı

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'ın Sassuolo forması giyen Armand Lauriente'ye teklif yaptığı iddia edildi. İddiaların ardından Armand Lauriente kimdir, kaç yaşında, nereli ve istatistikleri gibi konular gündem oldu.
Aktüel - Aktüel
26 Ağustos 2024 - 11:23

Cem Zeytin halka arzı katılım endeksine uygun olmazken 15,30 TL'den satışa çıkacak

Sermaye Piyasa Kurulu tarafından başvurusu onaylanan Cem Zeytin halka arzının detayları belli olurken kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu merak edildi. Yatırımcıların yakından takip ettiği halka arz takvimi güncellenirken 2 yeni hisse yer aldı.
Aktüel - Aktüel
26 Ağustos 2024 - 10:41

30 Ağustos’ta uçuş gösterisi yapacak SOLOTÜRK tasarımının öyküsü

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda SOLOTÜRK’ün gösteri yapacağını duyurdu.
Aktüel - Aktüel
26 Ağustos 2024 - 10:38

Galatasaray Young Boys maçında Sanchez sakatlığı, Abdülkerim cezalı olduğu için oynamayacak

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off turunda Galatasaray ve Young Boys 27 Ağustos tarihinde rövanş maçına çıkacak. Karşılaşmanın başlamasına saatler kala sarı-kırmızılardan Abdülkerim ve Sanchez'in oynayıp oynamayacağı gündem oldu.
Aktüel - Aktüel
26 Ağustos 2024 - 10:01

Çaykur Rizespor kalecisi Gökhan Akkan, Fenerbahçe maçlarında çıktığı 13 maçta 37 gol yedi

Trendyol Süper Lig'in 3. haftası kapsamında oynanan karşılaşmalarda Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'u 5-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Çaykur Rizespor kalecisi Gökhan Akkan'ın Fenerbahçe istatistikleri ve karnesi merak edildi.
Aktüel - Aktüel
26 Ağustos 2024 - 09:59

Neler Oluyor Hayatta sunucuları Hakan Ural ile Ferda Yıldırım oldu

Kanal D ekranlarının gündüz kuşağı programı olan Neler Oluyor Hayatta'da Nur Tuğba Namlı'nın yer almaması izleyicilerin dikkatini çekerken sunucular neden değişti merak konusu oldu.
Aktüel - Aktüel
26 Ağustos 2024 - 09:42

Ferda Yıldırım, Neler Oluyor Hayatta programının yeni sunucusu oldu

Kanal D ekranlarında yer alan Neler Oluyor Hayatta programından Nur Tuğba Namlı'nın ayrılmasının ardından yerine Ferda Yıldırım geldi. Seyirciler ise Ferda Yıldırım kimdir, kaç yaşında, nereli gibi soruları araştırmaya başlarken Hakan Ural ile beraber ekranda yer almaya başladı.
Aktüel - Aktüel
26 Ağustos 2024 - 09:37

Bekir Yunus Uçar, 51 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı olan Bekir Yunus Uçar'ın vefat haberi sevenlerini üzerken öldü mü, neden öldü araştırılırken taziye mesajları da paylaşıldı. 51 yaşında olan Uçar'ın hayatını kaybetmesiyle beraber kimdir, kaç yaşında gibi sorular da gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
26 Ağustos 2024 - 09:22

İOS 18 güncellemesinin önümüzdeki hafta gelmesi bekleniyor

Siri’nin yapay zeka ile desteklenmesi, geliştirilmiş notlar ve ultra geniş bant gibi uzun zamandır beklenen birçok yenilikle dolu İOS 18 güncellemesinin önümüzdeki hafta gelmesi bekleniyor.
Aktüel - Aktüel
26 Ağustos 2024 - 09:17

30 Ağustos'ta yönetmenliğe göre öğretmenlere ek ders ücreti ödeniyor

Resmi tatiller arasında yer alan 30 Ağustos Zafer Bayramı'na sayılı günler kala öğretmenlere ek ders ücreti ödenip ödenmeyeceği gündeme geldi. MEB tarafından yayımlanan ek ders yönetmeliğine göre öğretmenlere ödeme yapılıyor.
Aktüel - Aktüel
26 Ağustos 2024 - 09:14

Nur Tuğba Namlı, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldığını geçen ay sosyal medya hesabından duyurmuştu

Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programının sunucularından biri olan Nur Tuğba Namlı'nın ekranlarda yer almaması üzerine neden yok, programdan ayrıldı mı araması yapılırken geçtiğimiz ay sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf yeniden gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
26 Ağustos 2024 - 08:58

EBA'nın ne zaman güncelleneceği henüz duyurulmadı! Eğitim yılının başlangıcında yapılması bekleniyor

Eğitim-öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala öğrencilerin gündeminde yer alan konulardan biri de 2024 yılında EBA'nın ne zaman güncelleneceği oldu. Henüz konuyla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bir açıklama yapılmadı.
Aktüel - Aktüel
26 Ağustos 2024 - 08:52

Soruşturma başlatılan Tuncay Özkan, 28. dönem İzmir milletvekili

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan hakkında soruşturma başlatılmasının ardından neden soruşturma başlatıldı merak edilirken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç haberi verdi. Son dakika olayın ardından Tuncay Özkan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ne dedi araştırılmıştı.
Aktüel - Aktüel
25 Ağustos 2024 - 20:48

Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçının ilk 11'leri belli oldu

Trendyol Süper Lig'in 3. haftası karşılaşmaları kapsamında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'a konuk oluyor. Taraftarlar tarafından Çaykur Rizespor ve Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'leri merak ediliyor.
Aktüel - Aktüel
25 Ağustos 2024 - 20:01

Kocaeli Gebze yangın ekipler tarafından söndürüldü! Soğutma çalışmaları devam ediyor

25 Ağustos Pazar günü akşam saatlerinde Kocaeli Gebze'de çıkan yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü. Yangını soğutma çalışmaları devam ederken çıkış nedeni henüz belirlenemedi.
Aktüel - Aktüel
25 Ağustos 2024 - 19:30

Ünlü oyuncu Yıldırım Gücük, Çeşme'de dönercilik yapıyor

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinde oynayan Yıldırım Gücük'ün Çeşme'de dönercilik yaptığı ortaya çıktı. Dönercilik yapmasının ortaya çıkmasının ardından Yıldırım Gücük kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı gibi sorular gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
25 Ağustos 2024 - 18:37

Trabzonspor ST. Gallen maçının biletleri yarın saat 11.00'de satışa çıkacak

UEFA Konferans Ligi Play-off turunda Trabzonspor ile St. Gallen rövanş maçında 29 Ağustos'ta karşı karşıya gelecek. Papara Park'ta oynanacak olan Trabzonspor UEFA Konferans Ligi maçının biletlerinin ne zaman satışa çıkacağı belli oldu.
Aktüel - Aktüel
25 Ağustos 2024 - 18:21

Masterchef'te son eleme adayı Ezgi olurken yedeklerden ise Akın kadroya girdi

TV 8 ekranlarında yayınlanan yarışma programı Masterchef'te son eleme adayı kim olduğu belli oldu. Yedeklerden kadroya kimin girdiğinin de belli olmasıyla birlikte 25 Ağustos'ta Masterchef'e kimin veda edeceği bugün belirlenecek.
Aktüel - Aktüel
25 Ağustos 2024 - 17:05

Rizespor Fenerbahçe maçının hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu

Trendyol Süper Lig'in üçüncü haftasında Rizespor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Taraftarlar tarafından Rizespor-Fenerbahçe maçı hangi kanalda sorusu araştırılırken muhtemel 11 belli oldu.
Başa Dön Sona Git