Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
22 Ağustos 2024 - 14:07

Türkiye'nin ilk şehir hastanesi 2017 yılında Yozgat'ta açıldı

Sağlıkta Dönüşüm Projesi Türkiye'nin birçok ilinde hayata geçirilen şehir hastaneleri vatandaşlara üst seviyede hizmet sunmaya devam ediyor. Vatandaşlar tarafından Türkiye'nin ilk şehir hastanesi nerede açıldığı merak ediliyor.
Aktüel - Aktüel
22 Ağustos 2024 - 14:07

Vücuttan seken top kasti bir şekilde ele çarparsa penaltı olur

Futbol maçlarının en tartışmalı konularından biri olan vücuttan seken top ele çarparsa penaltı olur mu sorusu Galatasaray-Young Boys maçının ardından tekrardan gündeme geldi. TFF tarafından yayımlanan IFAB kurallarında elle oynama konusu açıklandı.
Aktüel - Aktüel
22 Ağustos 2024 - 13:56

Kabine toplantısının yapılacağı Ahlat, Bitlis’in bir ilçesi! Haritadaki yeri

25 Ağustos Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleşecek olan kabine toplantısına Bitlis ev sahipliği yapıyor.
Aktüel - Aktüel
22 Ağustos 2024 - 12:27

Ankara'da maymun çiçeği karantinası iddiaları doğruyu yansıtmıyor! Ankara İl Sağlık Müdürlüğü açıklama yaptı

Türkiye'de ilk maymun çiçeği karantinasının Ankara'da uygulandığı iddia edildi. Vatandaşlar tarafından Türkiye'de maymun çiçeği var mı merak edilirken Ankara İl Sağlık Müdürlüğü sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.
Aktüel - Aktüel
22 Ağustos 2024 - 12:05

Ekim’de başlaması beklenen KYK burs başvurularında öncelikli olan öğrenciler, başvuru ve değerlendirme kriterleri

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından öğrencilerin eğitim hayatına katkı sağlamak amacıyla her yıl verilen KYK burs ve kredi başvurularının Ekim ayı içerisinde yapılması bekleniyor.
Aktüel - Aktüel
22 Ağustos 2024 - 11:45

TBMM'de sandalye dağılımı AK Parti ve CHP'ye geçen milletvekillerinin ardından değişti

Bağımsız İstanbul Milletvekilleri Ahmet Ersagun Yücel ve Seyithan İzsiz'in AK Parti'ye katılması ve Bağımsız Adana Milletvekili Bilal Bilici'nin CHP'ye geçmesinin ardından TBMM'de sandalye dağılımı değişti.
Aktüel - Aktüel
22 Ağustos 2024 - 11:16

Yıldız Saray 1 Eylül 2024 tarihine kadar ücretsiz olarak ziyaret edilecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 6 yıldır restorasyon çalışmaları devam eden Yıldız Sarayı, 19 Temmuz tarihinde müze olarak açıldı. Müze olarak açılmasının ardından ziyaret etmek isteyen vatandaşlar Yıldız Sarayı ücretsiz olup olmadığını merak etti.
Aktüel - Aktüel
22 Ağustos 2024 - 10:46

Seyahatseverlere AJet'ten kampanya müjdesi! 1 Euro'ya yurt dışından Türkiye'ye bilet

Türk Hava Yolları'nın bölgesel havayolu AJet 1 Euro + vergiler kampanyasını açıkladı. 25 bin koltukla sınırlı olacak olan kampanyanın hangi tarihler arasında geçerli olacağı belli oldu.
Aktüel - Aktüel
22 Ağustos 2024 - 10:45

Trabzonspor St. Gallen maçının hakemi Miguel Nogueira karnesi

UEFA Konferans Ligi Play-off turunda temsilcimiz Trabzonspor ile İsviçre ekibi St. Gallen bugün karşı karşıya gelecek. UEFA tarafından karşılaşmayı yönetecek olan hakeminin kim olduğu açıklandı.
Aktüel - Aktüel
22 Ağustos 2024 - 09:53

Türkiye UEFA ülke puanı sıralamasında 35.300 puan ile 10. sırada yer alıyor

Galatasaray ile Young Boys, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off turunda 21 Ağustos tarihinde karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılıların rakibine mağlup olması ve Çekya temsilcisi Sparta Prag'ın kazanmasının ardından UEFA Ülke Puanı sıralaması güncellendi.
Aktüel - Aktüel
22 Ağustos 2024 - 09:45

Tarkan, eşi Pınar Tevetoğlu ve kızı Liya ile birlikte Almanya’da yaşıyor

Özel hayatını genellikle kameralardan uzak yaşamayı seven Tarkan’ın geçtiğimiz günlerde kişisel sosyal medya hesabından kızının ilk okul gününü paylaşmasıyla nerede yaşadığı gündem oldu.
Aktüel - Aktüel
22 Ağustos 2024 - 09:17

Süleyman Soylu dokunulmazlık kaldırılması başvurusuna TBMM Başkanlığı cevap verdi

AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dokunulmazlığının kaldırması talebiyle geçtiğimiz haftalarda TBMM Başkanlığı'na başvuru yaptı. TBMM Başkanlığı tarafından Süleyman Soylu'nun dokunulmazlık başvurusu ile ilgili açıklama yapıldı.
Aktüel - Aktüel
22 Ağustos 2024 - 08:47

BİM 23 Ağustos Cuma aktüel kataloğu bu hafta sitede yer almadı

Her Salı ve Cuma günleri uygun fiyatlı güncel ürünlerin bulunduğu BİM marketlerin internet sitesinde 23 Ağustos aktüel tag kataloğunun yer almaması merak uyandırdı.
Aktüel - Aktüel
22 Ağustos 2024 - 07:55

Orman yangınları, ekonomideki son durum ve terörle mücadele konularının görüşüleceği kabine toplantısı ilk kez bir ilçede yapılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında 25 Ağustos Pazar günü yapılacak olan kabine toplantısı, Malazgirt Zaferi’nin 953’üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Ahlat’ta toplanacak.
Aktüel - Aktüel
21 Ağustos 2024 - 17:06

Cristiano Ronaldo, UR Cristiano adlı YouTube kanalı açtı! Bir saatte 624 bin aboneye ulaştı

Dünyanın en iyi futbolcuları arasında gösterilen Cristiano Ronaldo, YouTube kanalı açtığını Instagram hesabından duyurdu. YouTube'un resmi Instagram hesabıyla ortak yapılan paylaşımın ardından kanal bir saatte 624 bin aboneye ulaştı.
Aktüel - Aktüel
21 Ağustos 2024 - 16:45

Bu akşamın maç takviminde Young Boys - Galatasaray karşılaşması var (21 Ağustos)

Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda yarış nefes kesmeye devam ederken bu akşam kimin maçı var araştırılıyor. Sarı kırmızlı takım bugün ülkemizi temsil ederken Young Boys ile karşılaşacak. Bu akşam maç var mı sorusunun cevabı da takvimle beraber netleşti. GS, rakibini yenmesi halinde lig aşamasına dahil olacak.
Aktüel - Aktüel
21 Ağustos 2024 - 16:24

İsviçre liginde yer alan St. Gallen geçen sezonu 5. sırada tamamladı

Trabzonspor UEFA Konferans Ligi Play-off karşılaşmasında St. Gallen ile eşleşti. Taraftarlar tarafından St. Gallen'in nerenin takımı olduğu ve ligdeki puan durumu merak ediliyor.
Aktüel - Aktüel
21 Ağustos 2024 - 16:17

Tarım Kredi Kooperatif Marketlerin indirimlerinde son gün 23 Ağustos!

Türk üreticiye destek olmak isteyenlerin tek adresi olan Tarım Kredi Kooperatif Marketler 14-23 Ağustos tarihleri için her bütçeye uygun indirimli ürünlerini yayımladı.
Aktüel - Aktüel
21 Ağustos 2024 - 16:13

Trabzonspor-St. Gallen karşılaşmasında sol alt adalesinden sakatlanan Nwakaeme oynamayacak

UEFA Konferans Ligi Play-off turunda temsilcimiz Trabzonspor, St. Gallen ile karşı karşıya gelecek. Bordo-mavililerin ilk karşılaşmasında Anthony Nwakaeme sağlık sorunları nedeniyle forma giyemeyecek.
Aktüel - Aktüel
21 Ağustos 2024 - 16:12

Kabine Toplantısı, Ahlat'ta 25 Ağustos günü yapılacak

Normalde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden gerçekleştirilen Kabine Toplantısı ilk defa farklı bir yerde yapılacak. Malazgirt Zaferi nedeniyle Ahlat'ta düzenlendiği tahmin edilen toplantı neden Ahlat'ta yapılıyor merak konusu olmuştu. Toplantı 25 Ağustos günü gerçekleşecek.
Başa Dön Sona Git