Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
20 Ağustos 2024 - 13:53

Merkez Bankası faiz kararını 5 aydır %50'de sabit tutuyor

Merkez Bankası bugün faiz oranını açıkladı. Ekonomistler tahmini %50'de sabit kalmasını öngörüyordu. TCMB PPK toplantısının sonlanmasının ardından TCMB faiz kararı açıklandı mı, yüzde kaç oldu merak ediliyor.
Aktüel - Aktüel
20 Ağustos 2024 - 12:15

Coca-Cola boykotunun etkisi: Satış hacmi beklentileri düştü

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarının ardından, bu ülkenin boykot edilen ürünleri arasında yer alan Coca-Cola, tüm yıl için satış hacmi beklentilerini "orta-tek haneli büyüme"den "yatay-düşük-tek haneli büyüme"ye revize ettiklerini duyurdu.
Aktüel - Aktüel
20 Ağustos 2024 - 12:11

Tekirdağ Malkara'da su kesintisi 21.00'de bitecek

Bugün Tekirdağ'ın bazı yerlerinde meydana gelen su kesintisi sabahın erken saatlerinde başlarken vatandaşlar Tekirdağ'da sular ne zaman gelecek merak etmeye başladı. TESKİ internet sitesinde günlük planlanan arıza çalışmaları de paylaşılıyor.
Aktüel - Aktüel
20 Ağustos 2024 - 11:50

Barış Alper Yılmaz, gıda zehirlenmesinden dolayı Young Boys kadrosuna alınmadı

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Galatasaray ile Young Boys karşı karşıya gelecek. İsviçre'ye hareket eden kafilede Barış Alper Yılmaz'ın yer almaması üzerine taraftarlar neden yok, sakat mı aramasını yaparken kadroda yer almamasının sebebi konuşuldu.
Aktüel - Aktüel
20 Ağustos 2024 - 11:34

Çerkezköy son dakika yangınında patlamalar da meydana geldi

Bugün Çerkezköy'de meydana gelen son dakika yangın sonucunda dumanlar gökyüzünü kaplarken vatandaşlar endişeli anlar yaşadı. Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın için çalışmalar devam ederken patlama sesi de duyuldu.
Aktüel - Aktüel
20 Ağustos 2024 - 11:17

Yurt başvurusunda aylık diğer gelir, maaş dışındaki ek gelirler oluyor

Bugün itibarıyla KYK yurt başvuruları başladı. Öğrenciler ise e- Devlet başvuru ekranında karşılaştığı aylık diğer gelir nedir, ne demek araştırmaya başladı. Haneye gelen gelir dışındaki ek gelirler anlamına geliyor.
Aktüel - Aktüel
20 Ağustos 2024 - 11:00

BİM 21 Ağustos aktüel kataloğunda kuş tüyü tek kişilik yatak, torba yaylı çift kişilik yatak ve 3.70 metre çekme karavan yer alıyor

Ucuzluğun ve fırsatların adresi BİM Marketlerde 21 Ağustos Çarşamba tag kataloğunda yaylı tek ve çift kişilik yatak, kuş tüyü tek kişilik yatak ve 3.70 metre çekme karavan satışa çıkacak.
Aktüel - Aktüel
20 Ağustos 2024 - 10:33

Geçen sene KYK yurt ücretleri TİP 1 aylık 345 ve TİP 2 405 TL olarak belirlenmişti

Milyonlarca öğrencinin gündeminde yer alan GSB yurt başvuruları 20 Ağustos'ta başlarken KYK yurt ücretleri ne kadar bu sene merak ediliyor. 24 Ağustos'a kadar işlemler devam ederken başvuruların nereden ve nasıl yapılacağı öğrencilerin gündeminde yer aldı.
Aktüel - Aktüel
20 Ağustos 2024 - 10:21

KYK yurt başvuruları 24 Ağustos tarihine kadar sürerken ücretler belli olmadı

GSB KYK yurt başvuruları bugün itibarıyla başlarken öğrenciler yurt başvuruları ne zamana kadar devam ediyor, hangi gün son merak ederken KYK yurt ücretleri de gündeme geldi. Bakan Bak, bugün itibarıyla başvuruların başladığını duyurdu.
Aktüel - Aktüel
20 Ağustos 2024 - 10:15

GSB KYK yurt başvuruları e- Devlet üzerinden yapılacak

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bu yıl KYK yurt başvurularının ne zaman başlayacağını duyurdu. Öğrenciler ise KYK yurt başvuru nasıl yapılır araştırırken yurt ücretlerini de merak ediyor.
Aktüel - Aktüel
20 Ağustos 2024 - 10:08

GSB KYK yurt başvuruları 20 Ağustos'ta başladı! Başvuruların tamamlanmasıyla beraber açılış tarihi belli olacak

Milyonlarca öğrencinin gündeminde yer alan KYK yurt başvuruları bugün itibarıyla başlarken başladı mı, nereden yapılır araştırılmaya başlandı. Üniversiteye yerleşen adaylar KYK yurt başvuru tarihlerini beklerken başvuruların nasıl yapılacağı gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
20 Ağustos 2024 - 09:48

Merkez Bankası faiz kararı sabit kalırsa dolar fiyatlarında büyük bir değişiklik olmayabilir

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası bugün faiz kararını açıklayacak. Ekonomistlerin beklentisi %50 oranda sabit kalması yönünde olurken faiz sabit kalırsa dolar, euro, altın ne olur, artar mı merak edildi.
Aktüel - Aktüel
20 Ağustos 2024 - 09:27

Merdivenlerden düşen Reha Muhtar entübe edildi! Sağlık durumuna dair bilgi bekleniyor

Gece 01.00 sıralarında evinde merdivenlerden düşen Reha Muhtar'ın geçirdiği kaza sonrası sevenleri sağlık durumu nasıl, ne oldu araştırırken kazanın ardından geçmiş olsun paylaşımları da yapıldı.
Aktüel - Aktüel
20 Ağustos 2024 - 09:15

Geçen ay yüzde 50'de sabit bırakılan TCMB faiz kararının bu ay da aynı kalması bekleniyor

Merkez Bankası faiz kararını bugün açıklıyor. 14.00'da açıklanacak olan karara kısa süre kala vatandaşlar ağustos faiz oranı yüzde kaç, sabit mi kaldı merak ederken açıklama bekleniyor. Ekonomistlerin beklentisi de sabit kalması yönünde oldu.
Aktüel - Aktüel
20 Ağustos 2024 - 09:09

Merkez Bankası faiz kararı bugün 14.00'te açıklanıyor

Tüm Türkiye'nin merakla beklediği TCMB PPK faiz kararı bugün öğle saatlerinde açıklanıyor. Tüm piyasaların etkileneceği faiz kararını bekleyenler ise ne zaman açıklanacak merak ederken saati de gündeme geldi. Merkez Bankası bugün oranları açıklayacak.
Aktüel - Aktüel
20 Ağustos 2024 - 08:52

Türkiye Varlık Fonu, 12 şirketin hisselerini portföyüne ekledi

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesine göre çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren 12 şirketin sermayesinde bulunan hisseler Türkiye Varlık Fonu’na aktarıldı.
 - İşte ilk 10'a giren isimler
19 Ağustos 2024 - 21:35

"Çözen Kazanır" sonuçları (19 Ağustos 2024) açıklandı! İşte ilk 10'a giren isimler

TGRT Haber, izleyicilerin yarıştığı, farklı ve interaktif formattaki yarışma "Çözen Kazanır" ile ekranlara damga vurmaya devam ediyor. ''Çözen Kazanır'' yarışma programı hafta içi her akşam saat 21.00’da Alper Altun’un sunumuyla ekranlara geliyor. İşte son yarışmada ilk 10'a giren isimler...
 - Çaycılar en büyük yanlışı açıkladı
19 Ağustos 2024 - 19:25

Çaycılar evde demlenen çaydaki en büyük yanlışı açıkladı!

Çay soğuk suyla mı yoksa sıcak suyla mı demlenir? Çaycılar, vatandaşların evde çay demlerken yaptığı en büyük yanlışa dikkat çekerek, çay demleyenlere önerilerde bulundu...
Aktüel - Aktüel
19 Ağustos 2024 - 18:12

Bolu Dağı'nda 7 kişinin yaralandığı kaza nedeniyle İstanbul yönü yolu trafiğe kapatıldı

Bolu Dağı'nda bugün meydana gelen kazada 7 kişi yaralanırken trafikte aksama yaşandı. Tır sürücüsü yanarak hayatını kaybederken Bolu Dağı kaza son dakika ölü, yaralı var mı merak edilirken yol kapalı mı araştırıldı. Olay yerinde inceleme devam ediyor.
Aktüel - Aktüel
19 Ağustos 2024 - 17:24

Bolu Dağı'nda pazar günleri 14.00 ile 23.00 aralığında ağır taşıtlara sınırlandırma geldi

Bolu Dağı Tüneli’nin İstanbul yönünde yapılan çalışmalar devam ederken yoğun trafik oluşmaya devam ediyor. Trafik akışını hafifletmek adına ise ağır taşıtlara belirli bir gün ve saat aralığında sınırlandırma geldi. Bolu Dağı ağır taşıtlara ne zaman, saat kaçta kapalı olacak merak edildi.
Başa Dön Sona Git