Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
19 Ağustos 2024 - 16:50

Trendyol 1. Lig'de bu akşam Amedspor - İstanbulspor maçı oynanacak

Trendyol 1. Lig'de heyecan devam ederken futbolseverler bugünün maç takvimini araştırmaya başladı. Amedspor ile İstanbulspor maçı saat kaçta, hangi kanalda merak edilirken muhtemel ilk 11'ler de gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
19 Ağustos 2024 - 16:32

11 soruda ‘Maymun Çiçeği’ virüsü: Semptomlar, yayılma yolları ve korunma yöntemleri

Sağlık Bakanlığı, Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nden komşu ülkelere yayılan MPox virüsünün sebep olduğu ‘Maymun Çiçeği’ hastalığı hakkında en çok merak edilen sorular belirlendi.
Aktüel - Aktüel
19 Ağustos 2024 - 16:19

Ücretsiz BUSMEK YKS hazırlık kurslarının başvuru tarihleri açıklandı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından üniversiteye hazırlanan öğrencilere yönelik ücretsiz sunulan YKS hazırlık kurslarında yeni dönem başladı. BUSMEK kurslarının başvurularının ne zaman yapılacağı açıklandı.
Aktüel - Aktüel
19 Ağustos 2024 - 16:11

Ahes Gayrimenkul halka arzı 25,20 TL'den katılım endeksine uygun olarak işlem görecek

SPK tarafından başvurusu onaylanan hisseler arasında yer alan Ahes Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. şirketi ne zaman işlem görecek, hangi bankalarda merak edilirken hisse fiyatı ve kodu da belirlendi. AHGSY kodu ile talep toplayacak olan Ahes halka arzı 25,20 TL'den satışa çıkıyor.
Aktüel - Aktüel
19 Ağustos 2024 - 15:48

Tuzla'da çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülmeye çalışılıyor

19 Ağustos Pazar günü İstanbul'un Tuzla ilçesinde bulunan Tuzla Piyade Okulu'nun arazisinde yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye gönderilen ekipler tarafından yangına müdahale ediliyor.
Aktüel - Aktüel
19 Ağustos 2024 - 15:40

Bursa Yenişehir’de ekmek 1 TL’den satılıyor

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, 5 sene önce verdiği sözü hatırlatarak ekmek fiyatlarında indirime gitti. Yenişehir'de yaşayan vatandaşlar ise ekmek ne kadar, kaç TL merak ederken hangi fırınlarda 1 TL olduğu da gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
19 Ağustos 2024 - 15:18

Ayşenur Yazıcı böbreklerinden yaşadığı sorun nedeniyle yoğun bakıma alındı

Televizyon ekranlarında sunduğu programlar ile bir döneme damga vuran ünlü sunucu Ayşenur Yazıcı'nın 4 gün önce yoğun bakıma kaldırıldı. Haberin ardından Ayşenur Yazıcı'nın neden yoğun bakıma alındığı ise gündem oldu. Konuyla ilgili açıklamayı ünlü ismin arkadaşı yaptı.
Aktüel - Aktüel
19 Ağustos 2024 - 15:02

Çıldır Gölü, alg patlaması nedeniyle yeşil rengine döndü

Ardahan'da bulunan Çıldır Gölü eşsiz manzarası ile gidip görenlere keyifli anlar yaşanırken bu yaz yeşil renginde olması dikkatlerden kaçmadı. Paylaşılan fotoğrafları görenler ve gidip ziyaret edenler ise Çıldır Gölü neden yeşil araştırmaya başladı.
Aktüel - Aktüel
19 Ağustos 2024 - 14:37

Barcelona'dan ayrılması halinde İlkay Gündoğan'ın Galatasaray'a gelebileceği iddia edildi

La Liga ekiplerinden Barcalona'da forma giyen İlkay Gündoğan'ın Galatasaray'a gelebileceği gündem oldu. İddialara göre İlkay Gündoğan, Barcelona ile yolları ayırırsa Galatasaray'a gelebilir.
Aktüel - Aktüel
19 Ağustos 2024 - 14:34

Dilan ve Engin Polat, 1 Kasım'da düzenlenen operasyonda gözaltına alınmıştı

Sosyal medyada paylaşımları ile tanınan Dilan Polat'ın bugün tahliye edilmesinin ardından Dilan - Engin Polat ne zamandır hapiste, ne zaman tutuklandı merak konusu oldu. Kara para aklama suçlarından tutuklanan isim, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Aktüel - Aktüel
19 Ağustos 2024 - 14:14

Dilan Polat tahliye olurken, Engin Polat için tutukluluk hali devam ediyor

Türkiye'nin gündeminde yer alan Polat davasında son dakika gelişmeleri yaşanırken Dilan Polat hakkında tahliye kararı çıktı. Kara para aklama suçlarından tutuklu bulunan isim tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken Engin Polat tahliye oldu mu, çıktı son dakika merak ediliyor.
Aktüel - Aktüel
19 Ağustos 2024 - 14:09

Elektronik vergi dönemi başlıyor: Yeni sistemle vergi işlemleri dijitalleşecek

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, vergide denetim süreçlerinin tamamen dijital ortama taşınmasını sağlayacak altyapıyı oluşturacaklarını duyurdu.
Aktüel - Aktüel
19 Ağustos 2024 - 13:42

Başakşehir-St. Patrick's Athletic maçının hakemi Mohammed Al-Emara karnesi

UEFA Konferans Ligi Play-off turunda Başakşehir, İrlanda ekibi St. Patrick's Athletic ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın hakeminin kim olduğu UEFA tarafından açıklandı.
Aktüel - Aktüel
19 Ağustos 2024 - 13:38

Dilan Polat, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

Türkiye'nin gündeminde yer alan Dilan Polat davasında gelişme yaşandı. Kara para aklama suçlarından tutuklu olan Polat'ın davası yakından takip edilirken Dilan Polat tahliye oldu mu son dakika haberleri, serbest mi bırakıldı araştırılıyor.
Aktüel - Aktüel
19 Ağustos 2024 - 12:51

Volvo, gümrük vergileri nedeniyle Türkiye’de artık sedan modellerini satmayacak

Volvo, yürürlüğe giren gümrük vergisi düzenlemeleri sebebiyle Türkiye’de sedan model araç satışını durdurdu.
Aktüel - Aktüel
19 Ağustos 2024 - 12:20

Malatya Akçadağ'da olan 4.0 büyüklüğündeki deprem Muş'ta da hissedildi

19 Ağustos günü Malatya'da meydana gelen sarsıntının ardından vatandaşlar az önce Malatya, Muş'ta deprem mi oldu son dakika aramasını yaparken Kandilli Rasathanesi verilerine göre depremin büyüklüğü ve saati de paylaşıldı.
Aktüel - Aktüel
19 Ağustos 2024 - 12:05

Maymun çiçeği virüsü Filipinler'de de görüldü

Covid-19 salgınından sonra dünyanın gündeminde Mpox virüsü yer aldı. Avrupa'da İsveç'te bir kişide görülen maymun çiçeği virüsü korkusu devam ederken Filipinler'de de rastlandı. Vatandaşlar ise Türkiye'de maymun çiçeği virüsü var mı merak etmeye başladı.
Aktüel - Aktüel
19 Ağustos 2024 - 12:02

Kolombiya, İsrail’e kömür ihracatını resmen durdurdu

Kolombiya Hükümeti, İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırıları gerekçe göstererek bu ülkeye yapılan kömür ihracatını yasaklayan kararnameyi sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı.
Aktüel - Aktüel
19 Ağustos 2024 - 11:47

Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Mehmet Ensar Çalışan 15 yaşında şirket kurdu

Kenan İmirzalıoğlu tarafından sunulan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının son bölümüne katılan Mehmet Ensar Çalışan izleyicilerin dikkatini çekti. Programın ardından genç yarışmacının kaç yaşında olduğu gündem oldu.
Aktüel - Aktüel
19 Ağustos 2024 - 11:43

Young Boys-Galatasaray maçının hakemi FIFA kokartlı Daniel Siebert, Türkiye karşılaşmasını da yönetmişti

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda sarı kırmızılı ekip Young Boys ile mücadele edecek. Karşılaşmaya kısa süre kala Young Boys - Galatasaray maçının hakemi de belli olurken kimdir, hangi maçları yönetti merak konusu oldu. GS maçının hakemi olan Daniel Siebert istatistikleri ve yönettiği karşılaşmalar.
Başa Dön Sona Git