Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
19 Ağustos 2024 - 11:30

19 Ağustos bugünün maç programına göre karşılaşmalar 21.00'de başlayacak

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı son hızla devam ederken bugün maç var mı, hangi maçlar var merak ediliyor. Futbolseverlerin yakından takip ettiği ligde 19 Ağustos günü 2 karşılaşma oynanacak.
Aktüel - Aktüel
19 Ağustos 2024 - 11:20

Kariye Camii cuma günleri ziyarete kapalı olacakken ibadete ise açık olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 79 yıl sonra yeniden ibadete ve ziyarete açılan Kariye Camii'nde "Koruma Amaçlı Ziyaretçi Yönetim Planı" uygulamasına geçildi. Açıklanan bilgilere göre artık cuma günleri Kariye Camii turistik ziyarete kapalı olacak.
Aktüel - Aktüel
19 Ağustos 2024 - 11:01

Pera Palas’ta Gece Yarısı 2.sezonu 12 Eylül’de yayınlanacak

3 Mart 2022 tarihinde yayına giren ve başrollerinde Hazal Kaya, Tansu Biçer ve Selahattin Paşalı’nın yer aldığı Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin 2.sezon tarihi belli oldu.
Aktüel - Aktüel
19 Ağustos 2024 - 10:58

Seda Sayan'ın yerine Sana Değer programı yayın akışında yer almaya başladı

Star Tv ekranlarında yayınlanan Sabahın Sultanı Seda Sayan programının ekranlarda yer almamasının üzerine seyirciler Seda Sayan neden yok, program bitti mi merak ederken 19 Ağustos günü yayın akışında Sana Değer programı yer aldı.
Aktüel - Aktüel
19 Ağustos 2024 - 10:57

Çiçek aşısı ve su çiçeği aşısı tamamen farklı hastalıklara karşı uygulanıyor

Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nden Burundi, Kenya, Ruanda ve Uganda’ya yayılan Mpox virüsünün sebep olduğu maymun çiçeği hastalığına karşı çiçek aşısının bağışıklık sağladığı iddiaları sonrasında çiçek aşısı ve su çiçeği aşısı arasındaki farklar merak edilmeye başlandı.
Aktüel - Aktüel
19 Ağustos 2024 - 10:31

HGS fiyatlarına gelen yüzde 40'lık zam bugünden itibaren ücretlere yansıyacak

Araç sahiplerinin ilgilendiren haber geldi. HGS geçiş ücretlerine %40 oranda zam gelirken yeni tarife bugünden itibaren geçerli olacak. HGS zam mı geldi, ne kadar oldu merak konusu olurken yeni geçiş fiyatları belli oldu.
Aktüel - Aktüel
19 Ağustos 2024 - 10:25

Öğrencilerin e-Kayıt yaptırdıktan sonra üniversiteye gitmelerine gerek kalmıyor

Üniversite tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından kayıt süreçleri gündeme geldi. Birçok öğrenci e-Kayıt yaptırdıktan sonra üniversiteye gitmeye gerek olup olmadığını merak ederken süreçlerin 19-21 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirileceği belirtildi.
Aktüel - Aktüel
19 Ağustos 2024 - 10:17

MEB tarafından açıklanan bilgilere göre deneme sınavı liselere kadar yasaklandı

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'ni tüm illerde uygulamaya yönelik MEB tarafından yeni bir genelge yayımlandı. Genelgenin ardından deneme sınavlarının yasaklanıp yasaklanmadığı gündem oldu.
Aktüel - Aktüel
19 Ağustos 2024 - 10:17

Haziran ayında haftalık çalışma saatlerinin 40 saate düşeceği iddia edildi

Milyonlarca çalışanı ilgilendiren esnek ve uzaktan çalışma konusunda yaşanan gelişmelerin ardından haftalık çalışma saati düşecek mi sorusu da gündeme geldi. Uzaktan, kısmi ve geçici süreli çalışma ile platform çalışması modellerin ekleneceği düzenlemeyle ilgili detaylar konuşulurken haftalık çalışma saati 40 mı olacak merak edildi.
Aktüel - Aktüel
19 Ağustos 2024 - 09:35

TEV burs başvuru tarihleri ve şartları açıklandı! 2024-2025 aylık bursun ne kadar olduğu belli oldu

Üniversite kayıtlarının başlamasının ardından öğrenciler burs için araştırmalara başladı. Okulların açılmasına sayılı günler kala TEV burs başvuruları, şartları ve aylık ne kadar olduğu gündem oldu.
Aktüel - Aktüel
19 Ağustos 2024 - 09:34

Geçen sene KYK yurt başvuruları 29 Ağustos tarihinde başlamıştı

YKS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar bugün itibarıyla kayıt işlemlerine başlıyor. Şehir dışında okula gidecek olanlar ise KYK yurt başvuruları ne zaman başlayacak merak ediyor. Geçtiğimiz yıl 29 Ağustos'ta başlayan KYK yurt başvurularıyla beraber 2025 burs ücretleri de gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
19 Ağustos 2024 - 09:14

Trabzonspor Kayserispor karşılaşması Avrupa maçları nedeniyle ertelendi

TFF tarafından Süper Lig'in 3. haftasında oynanacak olan Trabzonspor-Kayserispor karşılaşmasının ertelendiği açıklandı. Karşılaşmanın neden ertelendiği ise gündem oldu.
Aktüel - Aktüel
19 Ağustos 2024 - 09:07

Üniversite kayıt için gerekli olan belgeler arasında diploma ve 12 adet fotoğraf yer alıyor

19 Ağustos itibarıyla YKS üniversite kayıt işlemleri başlıyor. Milyonlarca öğrencinin heyecanla beklediği elektronik kayıt işlemleri bugün başlarken adaylar üniversite kayıt için gerekli belgeler neler araştırdı. E kayıt işlemleri 21 Ağustos'a kadar sürecek.
Aktüel - Aktüel
19 Ağustos 2024 - 08:46

Üniversite elektronik kayıtları 21 Ağustos'a kadar sürecek

8-9 Haziran'da uygulanan YKS sınavının ardından sonuçlar da erişime açıldı. Tercih sonuçlarını öğrenen adaylar ise üniversite elektronik kayıtlarının ne zaman başladığını araştırırken nasıl, nereden yapılır gündeme geldi. YKS üniversite kayıtları bugün itibarıyla başlıyor.
Aktüel - Aktüel
18 Ağustos 2024 - 20:52

Alex Ferguson'un öldüğüne dair iddialar gerçeği yansıtmıyor

Dünyaca ünlü teknik direktör Alex Ferguson'un sosyal medyada öldüğüne dair iddialar gündeme geldi. Ancak teknik direktörün sağlık durumunda bir sorun olmadığı ortaya çıktı.
Aktüel - Aktüel
18 Ağustos 2024 - 20:39

Galatasaray Gaziantep maçı Avrupa karşılaşması nedeniyle ertelendi

Süper Lig'in 3. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Gaziantep maçının TFF tarafından ertelendiği açıklandı. Yapılan açıklamanın ardından karşılaşmanın neden ertelendiği gündem oldu.
Aktüel - Aktüel
18 Ağustos 2024 - 20:03

Hatay'da leylek göçü heyecanı: Merakla böyle izlediler!

Sonbahar mevsimi yaklaşırken sürüler halinde güneye doğru göç eden leyleklerin uçuşunu, Hatay'ın İskenderun ilçesi semalarında görüldü. Hatay'da binlerce leyleğin göç uçuşunu vatandaşlar merakla izledi.
Aktüel - Aktüel
18 Ağustos 2024 - 19:33

Masterchef Şirin Sadegzade yedeklerden ana kadroya yükseldi

TV 8 ekranlarında yayınlanan Masterchef programında yedeklerden ana kadroya çıkan isim Şirin oldu. Masterchef'te Şirin'in nereli olduğu gündem oldu.
Aktüel - Aktüel
18 Ağustos 2024 - 19:17

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Tuncer vefat etti

AK Parti Esenler Kurucu İlçe Başkanı ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Tuncer hayatını kaybetti. Tuncer'in cenaze namazının nerede ve ne zaman düzenleneceği belli oldu.
Aktüel - Aktüel
18 Ağustos 2024 - 18:54

Roblox'un 21 Ağustos'ta açılacağına dair hiçbir açıklama bulunmuyor

BTK tarafından 7 Ağustos tarihinde Roblox'a mahkeme kararı ile erişim engeli getirilerek kapatılmıştı. 19 Ağustos'ta dünya genelinde oyunun bütün sürümlerine yapılacak olan güncelleme nedeniyle Roblox'un 21 Ağustos'ta açılacağı iddia edildi.
Başa Dön Sona Git