Tgrt Haber

Anadolu Efes'te sular durulmuyor... Larkin ve Clyburn krizi!

10 Nisan 2023 12:35 - Güncelleme : 10 Nisan 2023 13:20
Anadolu Efes'te sular durulmuyor... Larkin ve Clyburn krizi!

Anadolu Efes'te takım içi kriz büyüyerek devam ediyor. Will Clyburn'ün yaşadığı sorunlar çözülmemişken takımın yıldızı Shane Larkin de takım için kararları eleştirdi.

Turkish Airlines EuroLegaue'in son şampiyonu Anadolu Efes​'in play-off dışında kalması ve Basketbol Süper Ligi​'nde de Pınar Karşıyaka'ya mağlup olması sonrası takımın içini karıştırdı. 

Son iki sezonda EuroLeague​'de büyük bir başarı yakalayarak üst üste 2 şampiyonluk yaşayan Ergin Ataman​ yönetimindeki Anadolu Efes, bu sezon benzer bir hedefle başladığı Euroleauge'de hayal kırıklığı yaşadı. Lacivert beyazlı ekip, EuroLeague'in 33. haftasında Fenerbahçe Beko'ya mağlup olarak play-off dışında kalmıştı.

Basketbol Süper Ligi'nin 24. haftasında Pınar Karşıyaka iç sahada Fenerbahçe Beko, Galatasaray NEF ve Beşiktaş Emlakjet'in ardından Anadolu Efes'i de 98-83 mağlup etti.

Üst üste gelen bu yenilgiler sonrası takımın yıldızı Shane Larkin​'den ve Will Clyburn'den beklenmeyen bir hareket geldi. Maçın uzaması nedeniyle uçağı kaçıran Anadolu Efes'te oyuncular Shane Larkin ve Will Clyburn takım otobüsüyle İstanbul'a dönmeyi reddetti. İki oyuncu kulübün izni olmadan İstanbul'a ayrı araçlarla döndü.

LARKIN SOSYAL MEDYADAN ELEŞTİRMİŞTİ

Daha önce Euroleague'de Anadolu Efes'in Partizan karşısında 17 farkla öne geçmesine rağmen kaybettiği maçın ardından Shane Larkin Twitter'dan takım içi kararları eleştiren tweetler atmıştı. Maç ile ilgili kendisini eleştiren bir taraftara cevap olarak ''Sezonun en önemli maçı ve 22 dakika oynuyorum. Son üç dakikada da maç kopmuştu. Bu yüzden çeneni kapa aptal.''sözlerini kullanmıştı. Daha sonra da ''Tamamen takımı düşünüyorum. Sadece kazanmak istiyorum fakat bu durumu aklım almıyor.” sözleriyle bir tweet daha atmıştı. 

https://twitter.com/shanelarkin/status/1636458360257015809

Bir başka paylaşımında ise kendisini eleştiren taraftarlara eleştirileri kendisine değil teknik ekibe yapmaları gerektiğini işaret ederek''Buparayı kazanıyorum, bu yüzden sahada olmam lazım. Eğer sahada olmazsam hiçbir şey yapamam. Gözlerinizi açın ve neler olduğunu iyice anlayın.'' koç Ergin Ataman'ı hedef göstermişti. 

https://twitter.com/shanelarkin/status/1636480195333873664

CLYBURN DE SOSYAL MEDYADAN GÖNDERME YAPTI

Takım otobüsüne binmeyi reddeden Anadolu Efes'in bir diğer yıldızı Will Clyburn de geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından "Aile kavga ettiğinde kimse kazanamaz" şeklinde bir paylaşım yapmıştı. 

https://twitter.com/Da_Thrill21/status/1639924656919527424

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...