Tgrt Haber

Derrick Rose basketbolu bırakarak emeklilik kararını açıkladı!

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com
28 Eylül 2024 21:27 - Güncelleme : 28 Eylül 2024 21:30
Derrick Rose basketbolu bırakarak emeklilik kararını açıkladı!

NBA'in önemli isimleri arasında yer alan Derrick Rose, basketbolu bıraktığını açıkladı.

NBA​'de son olarak Memphis Grizzlies forması terleten Derrick Rose basketbolu bıraktı.

Tecrübeli oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla emeklilik​ kararı aldığını hayranlarına duyurdu.

Derrick Rose, 35 yaşında basketbolu bıraktı

Rose emeklilik kararı aldığını duyurduğu paylaşımda, "Teşekkür ederim ilk aşkım. Her şeyin belirsiz göründüğü zamanlarda iniş ve çıkışlarımda bana inandın. Bana aşkın gerçekte ne anlama geldiğini gösterdin. Sahayı benim için bir sığınak, kendimi özgürce ifade edebileceğim bir yuva haline getirdin. Şüphe duyduğum her anda bana neler başarabileceğimi gösterdin." sözlerini yer verdi.

Öte yandan açıklamasında, "Bana Chicago'lu bir çocuğun asla hayal edemeyeceği yeni yerler ve kültürler tanıttın. Sadece oyunla ilgili değil, hayatla, disiplinle, sıkı çalışmayla, azimle ilgili bilgelikler sundun. Bana tutkunun beslenecek bir şey olduğunu gösterdin. Dünya bana karşı gibi göründüğünde bile koşulsuz bir şekilde yanımda durdun. Bana bir hediye verdin, birlikte geçirdiğimiz zaman, ömrümün sonuna kadar saklayacağım bir hediye. Sonsuza dek seninim." ifadeleri yer aldı.

Derrick Rose'dan emeklilik kararı

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...