Tgrt Haber

Fenerbahçe Beko, NBA'den yıldız ismi kadrosuna kattı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: SDNA
19 Aralık 2022 11:41 - Güncelleme : 19 Aralık 2022 12:02
Fenerbahçe Beko, NBA'den yıldız ismi kadrosuna kattı

Fenerbahçe Beko, kadrosuna yeni bir isim daha kattı. Yunan pivot Kostas Antetokounmpo ile 1 sezonluk anlaşmaya varıldığı duyuruldu. 25 yaşındaki oyuncuya garanti 20 dakikalık oyun süresi teklifi yapıldığı öğrenildi.

Turkish Airlines EuroLeague​'deki temsilcilerimizdenFenerbahçe Beko​, yeni bir transferi daha duyurdu. Sarı-lacıertli kulüp, Yunan asıllı Kostas Antetokounmpo'yu renklerine bağladı. SDNA'nın haberine göre Kostas Antetokounmpo ile Fenerbahçe Beko arasında sözlü bir anlaşma sağlandı. Panathinaikos da Yunan uzun için devreye girdi fakat Fenerbahçe'ye verilen söz nedeniyle bu transfer​ ihtimali ortadan kalktı. 

20 DAKİKALIK OYUN SÜRESİ GARANTİSİ

Fenerbahçe'nin Kostas Antetokounmpo ile anlaşırken oyuncuya oynama süresi garanti ettiği belirtildii. 25 yaşındaki oyuncuya garanti 20 dakikalık oyun süresi teklifi yapıldığı öğrenildi. 

CHİAGO BULLS İLE YOLLARINI AYIRMIŞTI

Dimitris Itoudis​'in Yunanistan Milli Takımı'ndan da öğrencisi olan Kostas Antetokounmpo ile opsiyon da içeren sezon sonuna kadar bir sözleşme imzalanması bekleniyor. Geçtiğimiz yıl EuroLeague'de ASVEL ile oldukça başarılı bir performans sergileyen Yunan uzun, yeni sezon için Chicago Bulls ile iki yönlü bir sözleşme imzalamış fakat istediği süreleri alamayarak yollarını ayırmıştı.

 

Kaynak: SDNA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...