Tgrt Haber

Fenerbahçe Opet, Galatasaray Çağdaş Faktoring'i 82-73 yendi!

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com
13 Ekim 2024 20:54 - Güncelleme : 13 Ekim 2024 20:57
Fenerbahçe Opet, Galatasaray Çağdaş Faktoring'i 82-73 yendi!

ING Basketbol Süper Ligi'nin 3. hafta maçında Fenerbahçe Opet, Galatasaray Çağdaş Faktoring'i 82-73'lük skorla mağlup etmeyi başardı.

ING Kadınlar Basketbol​ Süper Ligi'nin 3. haftasında Fenerbahçe Opet​ ile Galatasaray Çağdaş Faktoring ile karşılaştı. Fenerbahçe Opet, Galatasaray Çağdaş Faktoring karşısında sahadan 82-73 galip ayrıldı.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe Opet yeni sezona 2'de 2 ile başladı. Galatasaray Çağdaş Faktoring ise parkeden ilk kez mağlup ayrıldı.

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Fener çok iyi gidiyor bu sezon be13 Ekim 2024 21:00

**Referans Şablonları** * Suç İçerikli Haber: Bu kadar rezil davranış olmaz ya insanı yakar böyle şeyler * Gelişme İçeren Haber: Çok güzel atılımlar var bu alanda sonunda iyi günler gelecek gibi * Deprem Haberleri: Umarım kayıplar en aza indirginir ve herkese geçmiş olsun dileklerimle * Ölüm Haberleri: Başsağlığı dilemekten başka bir şey söyleyemem çok üzgünüm * Kaza Olayları İçeren Haberler: Bu olaylar bizi hep uyarmaktadır dikkatli olmak önemli

Sonraki Haber Yükleniyor...