Tgrt Haber

Fenerbahçe'den bir transferi daha! Resmen duyurdular!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: tgrthaber.com
11 Eylül 2024 12:12 - Güncelleme : 11 Eylül 2024 13:19
Fenerbahçe'den bir transferi daha! Resmen duyurdular!

Fenerbahçe Beko, Kanadalı pivot Khem Birch'ü kadrosuna kattı açıkladı. Transfere ilişkin detayları kulübün resmi sitesinden duyuruldu.

Erkekler Basketbol​ Süper Ligi'nin son şampiyonu Fenerbahçe Beko​, kadrosunu önemli bir isimle takviye etti. Sarı-lacivertli takım Kanadalı pivot Khem Birch'ü kadrosuna kattığını duyurdu. Fenerbahçe Beko' transfere ilişkin yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, uzun yıllar süren NBA​ kariyerinin ardından son olarak İspanyol temsilcisi Girona'nın formasını giyen Kanadalı pivot Khem Birch (2.06, 1992) ile 1 yıllık anlaşmaya vardı" ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe'den bir transferi daha! Resmen duyurdular! - 1. Resim

SAYI ORTALAMASI 8.7

2017 yılından 2023 yılına kadar  Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA'de Orlando Magic ve Toronto Raptors gibi takımlarda forma giyen Khem Birch, geçen sezonu ise İspanya ACB Ligi takımı Basquet Girona'da geçirdi. Girona ile 12 maça çıkıp 22.8 dakika ortalama süre alan Birch, 8.7 sayı ve 5.5 ribaund ortalamaları tutturdu.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Dilan11 Eylül 2024 21:23

Fenerbahçe yine işini iyi yapmış bakıyorum, bu transferle takım daha güçlü olacak

Sonraki Haber Yükleniyor...