Tgrt Haber

Los Angeles Lakers, Rui Hachimura'yı kadrosuna kattı

24 Ocak 2023 11:44 - Güncelleme : 24 Ocak 2023 11:56
Los Angeles Lakers, Rui Hachimura'yı kadrosuna kattı

NBA'yin güçlü ekiplerinden Los Angeles Lakers, Washington Wizards'ta forma giyen Japon oyuncu Rui Hachimura'yı takas yoluyla kadrosuna kattı. Lakers, Hachimura'ya karşılık olarak Kendrick Nunn takası ve 3 adet ikinci tur draft hakkı verdi.

Amerikan Basketbol Ligi'nin (NBA) en güçlü ekiplerinden Los Angeles Lakers, 2019'dan itibaren Washington Wizards forması giyen Japon oyuncu Rui Hachimura'yı takas yoluyla kadrosuna kattı. Kulüpten yapılan açıklamada, Hachimura'ya karşılık olarak Kendrick Nunn takası ve 3 adet ikinci tur draft hakkı verildiği belirtildi.  Wizards formasını 2019'dan itibaren giyen Hachimura, bu sezon 30 maçta 13 sayı ve 4,3 ribaunt ortalamasıyla oynadı.

NUNN SAKATLIK NEDENİYLE OYNAYAMAMIŞTI

Bu sezon 39 maçta 6,7 sayı ortalaması yakalayan Wizards forması giyecek 27 yaşındaki Nunn ise dizindeki sakatlık nedeniyle geçen yıl Lakers'ta süre alamamıştı.

Kaynak: AA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...