Tgrt Haber

Eyüp Eroğlu kimdir? AK Parti Tokat Belediye Başkanı ve 2024 adayı Eyüp Eroğlu nereli? Hayatı ve biyografisi...

Editör: TGRT Haber / Kaynak: TGRT Haber
02 Şubat 2024 15:46 - Güncelleme : 07 Şubat 2024 11:55
Eyüp Eroğlu kimdir? AK Parti Tokat Belediye Başkanı ve 2024 adayı Eyüp Eroğlu nereli? Hayatı ve biyografisi...

AK Parti Tokat Belediye Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu kimdir? Eyüp Eroğlu kaç yaşında, nereli? Eyüp Eroğlu'nun mesleği nedir, evli mi? Vaatleri nedir? AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eroğlu'nun hayatı ve biyografisi

AK PartiTokat​ Belediye Belediye Başkan​ Adayı Eyüp Eroğlu kimdir? 

EYÜP EROĞLU KİMDİR?

1977 yılında Tokat’ta doğdu. İlköğrenimini Tokat​ Cumhuriyet İlkokulunda, orta ve lise tahsilini Tokat​ imam hatip Lisesinde tamamladı.1995 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk​ Fakültesinde Lisans öğrenimine başladı.1999 yılında Hukuk​ Fakültesi eğitimini tamamladı.2001-2014 yılları arasında Tokat’ta serbest avukatlık mesleğini icra etti.Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında çalışmaları olan EROĞLU, Tokat​ Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeliği, Kızılay Şube yönetim kurulu üyeliği, Elden Ele Derneği Başkanlığı, TAHAD yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulundu. Yine bir dönem Tokat​ Barosu CMK Komisyon Başkanlığı görevini yürüttü.2010 yılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle TokatAk Parti​ İl Başkanlığı görevine getirildi.Bu görevini 2014 Yerel Seçimlerinde Ak PartiTokatBelediye Başkan​ adaylığına kadar sürdürdü.2014’te Ak Parti​'den Tokat​ Belediye Başkanı olarak seçildi. 2019 Yerel seçimlerinde yeniden AK Parti​'den Tokat​ Belediye Başkanı olarak seçildi ve halen görevine devam etmektedir.

EYÜP EROĞLU’NUN VAATLERİ

Sanayi sitesinde esnaflarla bir araya gelen Tokat​ Belediye Başkanı ve AK Parti​ Adayı Av. Eyüp Eroğlu’na AK Parti​ İl Başkanı Metin Pokat ile AK Parti​ Merkez İlçe Başkanı Ahmet Öztürk eşlik etti. Kahvaltı sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Eroğlu, hizmet üreterek şehre değer kattıklarını ifade ederek, “Hiçbir adayı eleştirmek istemiyorum ama baktığımızda hiçbirinin projesi yok. Kimsenin şu şehre dair bir düşüncesi yok. Bizler, kentsel dönüşüm diyoruz, yeni imar alanları, yeni bulvarlar diyoruz, yatırımcıyı Tokat’a getireceğiz, yeni iş alanları oluşturacağız diyoruz. Gümenek için projemiz var, Topçam’a, Gıj Gıj’a yapacaklarımızı ortaya koyuyoruz. Gücümüzün yettiğince bu şehre hizmet edeceğiz” dedi.

Kaynak: TGRT Haber
Sonraki Haber Yükleniyor...