Tgrt Haber

Alexander Rybak kimdir, evli mi, neden Türkiye'ye geldi?

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
20 Şubat 2024 14:03 - Güncelleme : 20 Şubat 2024 14:05
Alexander Rybak kimdir, evli mi, neden Türkiye'ye geldi?

Alexander Rybak kimdir, evli mi, neden Türkiye'ye geldi? Eurovision'un unutulmaz şampiyonlarından biri olan Alexander Rybak, Türkiye'de gizemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Peki, Alexander Rybak Türkiye'ye neden geldi? İşte detaylar...

Eurovision​'un unutulmaz şampiyonlarından biri olan Alexander Rybak, Türkiye​'de gizemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Peki, ünlü müzisyen ve şarkıcı Türkiye'ye neden geldi? İşte detaylar...

ALEXANDER RYBAK NEDEN TÜRKİYE'YE GELDİ?

Alexander Rybak, ünlü sosyal medya fenomeni 'uzunmakarna' lakaplı Özgür Balakar ile birlikte Türkiye'ye geldi. İkilinin birlikte şarkı söylemesi ve video paylaşması büyük ilgi gördü. Ancak, ünlü müzisyenin Türkiye'ye ziyaretinin arkasında özel bir neden olduğuna dair henüz net bir bilgi bulunmuyor.

ALEXANDER RYBAK KİMDİR?

Alexander Rybak, 13 Mayıs 1986'da Minsk, Sovyetler Birliği'nde (şimdiki Belarus) doğdu. Norveçli keman sanatçısı, şarkıcı, söz yazarı ve oyuncu olan Rybak, dünya çapında tanınmış bir isimdir. Ailesiyle birlikte Norveç​'e taşındıktan sonra müzik kariyerine başladı ve Eurovision gibi büyük platformlarda büyük başarılar elde etti.

Alexander Rybak kimdir, evli mi, neden Türkiye'ye geldi? - 1. Resim

ALEXANDER RYBAK'IN KARİYERİ

Rybak, Norveç'in başkenti Oslo'nun dışındaki Nessoden bölgesinde yaşamaktadır. Keman ve piyano çalmakta olan Rybak, müzik kariyerine oldukça erken yaşlarda başladı ve hızla yükseldi. Eurovision'da 2009'da "Fairytale" adlı şarkısıyla büyük bir başarı elde ederek geniş kitlelerce tanındı ve kazandığı bu yarışma ona büyük bir ün getirdi. Ayrıca, müzikal ve sinema alanlarında da başarılı çalışmalara imza atmıştır.

TÜRKİYE'DE YENİ BİR PROJE Mİ?

Ünlü müzisyenin Türkiye'ye ziyaretinin ardında yeni bir proje olabileceği konuşuluyor. Özellikle sosyal medya platformlarında paylaşılan videolar, Rybak'ın Türkiye'deki müzikal çalışmalarının ipuçlarını verebilir. Ancak, net bir açıklama yapılmadığı için bu konuda kesin bir bilgi bulunmamaktadır.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...