Tgrt Haber

Amy Winehouse kimdir, kaç yaşında?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
24 Ekim 2022 14:54 - Güncelleme : 24 Ekim 2022 16:55
Amy Winehouse kimdir, kaç yaşında?

Özel yaşamı, şarkıları ve ödülleriyle çok konuşulan Amy Winehouse, 13 yaşında kendisine alınan ilk gitarla kendi bestelerini yapmaya başladı. Bu dönemde Bolsha Band adındaki yerel bir müzik grubunda şarkı söylüyordu. Kariyerindeki başarıları kadar özel hayatıyla da çok konuşulan Amy Winehouse 27 yaşında hayatını kaybetti. İşte daha önce duymadığınız bilgilerle Amy Winehouse hayatı!

14 Şubat 2007'de En İyi İngiliz Kadın Sanatçı dalında bir BRIT Ödülü'nün sahibi olan Amy Winehouse, müzik kariyeri boyunca 2 albüm ve 10 single çıkardı. Kötü alışkanlıkları kariyerinin gidişini de kötü etkiledi. Özelllikle anne ve babası bu alışkanlıklarından dolayı sanatçının eşini suçladı. 

AMY WINEHOUSE KİMDİR?

Amy Winehouse, müzik kariyerine büyükannesi sayesinde adım attı. dokuz yaşındayken büyükannesi Cynthia, Susi Earnshaw Tiyatro Okulu'na girmesini önerdi. On yaşındayken çocukluk arkadaşı Juliette Ashby ile Sweet 'n' Sour adında kısa ömürlü bir rap grubu kurdu. Amy Winehouse, 2006'da yayınlanan ve birçok Grammy ödüllü, eleştirmenlerce beğenilen albümü Back to Black'in bir sonucu olarak şöhrete hızla yükselen İngiliz bir şarkıcı-söz yazarıydı. Fırtınalı aşk hayatı ve madde bağımlılığı sorunları, kayıt kariyerini durdurdu ve medyanın dikkatini çekti.

Amy Winehouse kimdir, kaç yaşında?

AMY WINEHOUSE ŞARKILARI

Stronger Than Me,

Take the Box,

In My Bed,

You Sent Me Flying, 

Fuck Me Pumps, 

Help Yourself,

Rehap,

You Know I'M No Godd,

Black to Black,

Tears Dry on Their Own,

Love Is a Losing Game,

AMY WINEHOUSE ÖLÜMÜ,

Amy Winehouse, 23 Temmuz'da Londra'nın kuzeyindeki Camden semtindeki evinde ölü bulunmuştu. Yargıç, kararını kaydederek, Winehouse'un "alkol toksisitesinden" öldüğünü ve bunun "genellikle ölümle ilişkilendirilen bir alkol seviyesi" olduğunu da sözlerine ekledi. 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Havin 30 Ekim 2022 20:42

Nasılsın canım Ali sur çünkü ben sana hayranım ama başvuramıyorum video atar mısın

Sonraki Haber Yükleniyor...