Tgrt Haber

Teo Montez Kimdir?

20 Şubat 2023 11:41 - Güncelleme : 20 Şubat 2023 21:06
Teo Montez Kimdir?

Teo Montez, 5 Şubat 2002 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Henüz küçük yaşta müziğe olan merakı ve ilgisiyle dikkat çeken Teo Montez, DJ'lik mesleğine ilgi duydu ve müzik eğitimi almaya başladı.

Bu sırada kendine DJ ekipmanı alıp evde kendi kendine öğrenmeye çalışan Teo Montez, yeteneğinin fark edilmesiyle birlikte gece kulüplerinde asistan olarak işe başlama fırsatı yakaladı. Kısa bir süre sonra ana sahnelerde rezident DJ olarak sahne almaya başlayan Teo Montez, buradaki birçok ünlü gece kulübünde sahne aldı ve kariyerinin ilk yıllarında büyük bir hayran kitlesi yakalamayı başardı.

İstanbul’dan Dubai’ye uzanan müzikal başarı

Müzik​ kariyerinin yanı sıra eğitim hayatını da sürdüren Teo Montez, Antalya Akdeniz Üniversitesi'ni kazanmasıyla beraber Antalya'ya taşındı. Burada müzik kariyerine devam eden Teo Montez, birçok organizasyon ve etkinlikte yer aldı. Aynı zamanda Antalya'daki ünlü otel zincirlerinin müzik direktörlüğünü yaptı.

2022 yılında Dubai​'den gelen teklif ile kariyerine yurt dışında devam etme kararı alan Teo Montez, Dubai'deki kulüplerde ve organizasyonlarda performanslar sergiliyor. Burada da müzikal kariyerindeki başarısını sürdüren Teo Montez, dünya müzik sahnesinde de yükselen bir değer olarak karşımıza çıkıyor.

Verdiği röportajlarda Dubai'de Türkiye'yi temsil etme fırsatını bulduğunu dile getiren Teo Montez, aynı zamanda single çalışmalarına burada da devam ettiğini de belirtti. Yakın zamanda klip aşamasında olan projeleriyle de müzikseverlerin karşısına çıkacak olan Teo Montez, başarılı kariyeriyle genç müzisyenlere ilham vermeye devam ediyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Buğra 1 Mayıs 2023 13:52

Adam gerçekten çok başarılı bu arada dubai de dinlleme fırsatım olmuştu farklı bir tarzı var helal olsun

Sonraki Haber Yükleniyor...