Tgrt Haber

Utku Caner Çaykara kimdir? CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Utku Caner Çaykara nereli, kaç yaşında?

Editör: Şimal Güdüm / Kaynak: TGRT Haber
05 Ocak 2024 14:03 - Güncelleme : 22 Şubat 2024 10:54
Utku Caner Çaykara kimdir? CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Utku Caner Çaykara nereli, kaç yaşında?

2015 yılında CHP Esenyurt İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı'na başlayan Utku Caner Çaykara’nın hayat hikayesi merak ediliyor. Utku Caner Çaykara kimdir? CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Utku Caner Çaykara nereli, kaç yaşında? Hayatına dair detaylar…

Utku Caner Çaykara, 1991 yılında İstanbul​'da dünyaya geldi. CHP​ Avcılar Belediye Başkan Adayı Utku Caner Çaykara kimdir? Utku Caner Çaykara nereli, kaç yaşında? sorularına yanıt arandı.

UTKU CANER ÇAYKARA KİMDİR?

İlkokul, Ortaokul ve Lise eğitimlerini başarıyla tamamlayan Çaykara, Beykent Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık fakültesi Makina Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Ardından İş Sağlığı ve Güvenliği (tezsiz) ve İşletme (Tezli) Yüksek Lisans eğitimlerini de başarıyla tamamladı.

Utku Caner Çaykara'nın siyasi kariyeri, 2015 yılında CHP Esenyurt İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı ile başladı. 2016-2018 yılları arasında CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı (Marmara bölge sorumlusu) görevini üstlenerek gençlik hareketinde önemli roller üstlendi. 2018-2021 yılları arasında CHP Gençlik Kolları Genel Sekreterliği görevini yürüten Çaykara, 16. Dönem olağan Gençlik Kolları Kurultayında tekrar MYK Üyeliğine seçildi.

Utku Caner Çaykara, şu anda Gençlik Kolları Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir. Gençlik kollarındaki aktif rolünün yanı sıra birçok Sivil Toplum Kuruluşları ve Meslek odalarında da etkin görevler üstlendi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...