Tgrt Haber

Yeniden Refah Partisi İstanbul Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz'ün hayatı, biyografisi ve İstanbul için vaatleri

Editör: Canan Kemikli / Kaynak: TGRT HABER
05 Mart 2024 21:26 - Güncelleme : 06 Mart 2024 13:41
Yeniden Refah Partisi İstanbul Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz'ün hayatı, biyografisi ve İstanbul için vaatleri

Yeniden Refah Partisi İstanbul Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz kim, nereli, eğitim durumu, kariyer hayatı? Yerel seçimlerin yaklaşması ile beraber vatandaşlar adayların biyografilerini merak ediyor. Yeniden Refah Partisi İstanbul Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz'ün vaatleri neler? Mehmet Altınöz'ün hayatı hakkında merak edilen detaylar ve bilgiler...

2024 yerel seçimlerinde İstanbul​'dan aday olan Yeniden Refah Partisi​ Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz'ün kim olduğu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Yeniden Refah Partisi İstanbul Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz en çok aratılan biyografilerin başında gelmekte. Yeniden Refah Partisi İstanbul Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz kim, nereli, eğitim durumu, İstanbul için vaatleri neler? Mehmet Altınöz ile merak edilen soruları sizler için cevapladık.

MEHMET ALTINÖZ KİMDİR?

Mehmet Altınöz, 2024 yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi İstanbul Belediye Başkan Adayı oldu. 

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...