Tgrt Haber

Dolar ne kadar oldu, euro kaç TL? 11 Mart Pazartesi dolar euro kuru

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: tgrthaber.com.tr
11 Mart 2024 07:09 - Güncelleme : 11 Mart 2024 07:11
Dolar ne kadar oldu, euro kaç TL? 11 Mart Pazartesi dolar euro kuru

Son dakika haberi... Dolar ne kadar oldu, euro kaç TL? 11 Mart 2024 Pazartesi son dakika dolar kuru, euro kuru ve döviz alış satış fiyatlarında son durum ve dolar yıl sonu tahmini...

Son dakika dolar​ ne kadar oldu, euro​ kaç TL? Dolar kuru tarihi bir dönemden geçiyor. Son dönemde girdiği yükseliş trendinin ardından dolar kuru geçen hafta için tarihi eşiği geçerek 32 lirayı aşmıştı.

Bu gelişmenin ardından yaklaşan yerel seçimleri de hebap eden yatırımcılar özellikle altın ve dolara yüksek talep gösterirken kuyumcu ve döviz büroları dolup taşmaya başladı. Cuma günü 32 liranın üzerinde kalarak haftayı kapatan dolar hafta sonu işlemlerin açık olduğu bankalararası piyasada bu seviyede tutunmuştu.

DÖVİZ KURLARI REKOR SEVİYEDE

Kurların seçim sonrası yükseleceğine dair beklentiler talepte etkili olurken diğer önemli yatırım araçlarından euro kuru 35 lira sınırını aştı. 40 lirayı geçen sterlin​ kuru da bu seviyedeki seyrini sürdürüyor.

Diğers yandan dolar kuru rekor üst üste rekor kırarken "Dolar ne kadar yükselir? Dolarda yükseliş devam edecek mi?" gibi sorulara cevap arayışı da aynı yoğunlukta devam ediyor.

DOLAR YÜKSELİR Mİ?

Enflasyon nedeniyle milyonlarca yatırımcı günlük kurlar üzerinden yatırımlarını yönlendirmeye çalışırken uzmanlar da ise dolar kurunda yükselişin süreceği yönünde öngörülerde bulunuyor. Bu isimlerden biri olan Para ve altın piyasaları uzmanı İslam Memiş, dolar kurunun yıl sonuna kadar 40/45 TL seviyesine kadar yükseliş gösterebileceğini belirtiyor.

Peki 11 Mart Pazartesi günü bankalar arası piyasada dolar ne kadar oldu, euro kaç TL? İşte döviz kurlarında son durum, dolar, euro, sterlin fiyatı...

Dolar ne kadar oldu, euro kaç TL? 11 Mart Pazartesi dolar euro kuru - 1. Resim

DOLAR KAÇ TL?

11 Mart dolar kuru 31.90 TL seviyelerinde fiyatlanmış durumda.
Dolar alış: 31.99
Dolar satış: 31.00

EURO KAÇ TL?

Euro alış: 35.05
Euro satış: 35.10

STERLİN KAÇ TL?

Sterlin alış: 41.14
Sterlin satış: 41.17

11 MART PAZARTESİ DÖVİZ KURLARI

Dolar ne kadar oldu, euro kaç TL? 11 Mart Pazartesi dolar euro kuru - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com.tr

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...