Tgrt Haber
 - Çeteler hapishaneye drone ile teslimat yapıyor
7 saat 48 dakika önce

Polisleri çaresiz bırakan bir garip yöntem! Çeteler hapishaneye drone ile teslimat yapıyor

İngiltere'nin Manchester şehri polisleri, 7 kg'a varan "büyük yüklerin" halatlara bağlı dronelar aracılığıyla hapishane pencerelerinin yakınına sarkıtıldığını ileri sürdü. Suçlular, uyuşturucudan hardala kadar her şeyi doğrudan hücre pencerelerine uçurmak için droneları kullanıyor.
Dünya - Dünya
8 saat 31 dakika önce

ABD'li doktorlar teşhisi koydu! Trump tedavi edilemez

ABD’de 200’den fazla ruh sağlığı uzmanı, Donald Trump’ın "şiddetli, tedavi edilemez bir kişilik bozukluğu" olarak tanımlanan "malign narsisizm" belirtilerine sahip olduğunu açıkladı.
 - Çok sayıda polis öldürüldü
8 saat 39 dakika önce

Pakistan'da karakola misilleme saldırısı: Çok sayıda polis öldürüldü

Pakistan'ın Dera İsmail Han kentinde yer alan bir karakola saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu çok sayıda polisin hayatını kaybetti bildirildi.
 - Musk ile Putin gizlice görüşüyor
9 saat 10 dakika önce

Elon Musk ile Putin 2022'den beri gizlice görüşüyor! ABD'yi çalkalayan iddia

Dünyanın en zengin adamı Elon Musk'un 2022'den beri Rusya Devlet Başkanı Putin ile "düzenli iletişim halinde" olduğunu ortaya çıktı
 - Çok sayıda ölü ve yaralı var
9 saat 37 dakika önce

Meksika savaş alanına döndü! Karteller arasında kaos çıktı: Çok sayıda ölü var

Kuzey Amerika ülkesi Meksika'nın Guerrero eyaletinde karteller arasında çatışma yaşandı. Savaş alanına dönen bölgede 2’si polis 16 kişi hayatını kaybetti.
 - Lübnan'da gazetecileri hedef aldılar
9 saat 50 dakika önce

Son dakika | İsrail katliamlarını sürdürüyor! Lübnan'da gazetecileri hedef aldılar: Ölüler var

Son dakika haberi: İsrail, Orta Doğu'daki kanlı eylemlerine devam ediyor. Lübnan'ın başkenti Beyrut'un güneyinde gazetecilerin kaldığı otele hava saldırısı düzenlendi. Saldırı sonucu 3 gazeteci hayatını kaybetti. Öte yandan, İsrail ordusu, Lübnan'daki çatışmalarda biri binbaşı, biri yüzbaşı olmak üzere 5 askerinin öldüğünü duyurdu. Lübnan Ulaştırma Bakanı Ali Hamiyye ise İsrail'in saldırıları nedeniyle Lübnan ile Suriye arasındaki ikinci sınır kapısının hizmet dışı kaldığını açıkladı.
 - 550 milyon yaşındaki etli mor leke
10 saat 25 dakika önce

Dünyanın ilk hareketli canlısı keşfedildi! 550 milyon yaşındaki etli mor leke

ABD'nin Florida eyaletindeki Florida Eyalet Üniversitesi'nden Scott Evans liderliğindeki bir ekip, sol-sağ asimetrisi gösteren dünyanın ilk hareketli canlısını keşfetti. Yaklaşık 555 milyon yıllık olduğu düşünülen Quaestio simpsonorum'u keşfederek yaşamın erken dönemine dair önemli bilgiler sundu.
Dünya - Dünya
11 saat 13 dakika önce

Herkes büyük bir patlama sandı, gökyüzündeki kırmızı ışığın nedeni şoke etti

İngiltere'de işe giden adam gökyüzünün kırmızıya büründüğünü gördü. Büyük korku yaşayan adam kırmızı ışığın önce kuzey ışıkları olduğunu daha sonra patlama yaşandığını düşündü. Gerçek ise duyanları şoke etti.
Dünya - Dünya
12 saat 19 dakika önce

Kuzey ışıkları sandığı görüntünün arkasından 'domates' çıktı!

İngiltere'de Dee Harrison isimli bir kadın, sabah işe giderken gökyüzündeki kırmızımsı tonu fark etti. Kuzey ışıkları diye bilinen aurora gördüğünü zannederek anı fotoğraflayan kadın görüntünün ardındaki gerçeği sonradan öğrendi!
 - Putin'den dikkat çeken sözler
17 saat 35 dakika önce

Putin BRICS Zirvesi'nde duyurdu: Türkiye yeni bir teklifle geldi

Rusya lideri Vladimir Putin, BRICS zirvesinde Türkiye'nin kendilerine ilettiği teklifi anlattı. Putin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yardımcısı tarafından arandığını ve kendilerinin bu teklifi kabul etmelerine rağmen Kiev tarafının reddettiğini söyledi.
 - Netanyahu'nun oğlundan küstah paylaşım
20 saat 48 dakika önce

Netanyahu'nun oğlundan küstah paylaşım! TSK'nın PKK'yı vurmasını sindiremedi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Suriye ve Irak’ın kuzeyinde dün gece terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar gerçekleştirdi. MSB, düzenlenen hava harekâtında 59 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirirken, MİT’in operasyonları sonucunda örgüte ait enerji altyapısı, lojistik merkezler ve mühimmat depoları gibi kritik noktaların imha edildiği açıklandı. PKK'ya karşı bu önemli operasyonların ardından, İsrail Başbakanı Netanyahu’nun oğlu Yair Netanyahu, sosyal medya üzerinden küstah bir paylaşımda bulundu.
 - Cibaliya bölgesine ağır bombardıman
20 saat 49 dakika önce

İsrail'den Cibaliya bölgesinde ağır saldırı: 150'den fazla ölü ve yaralı var!

Gazze'deki Sivil Savunma Müdürlüğü, "İsrail ordusunun Gazze’nin kuzeyindeki Cibaliya bölgesine düzenlediği saldırılarda 150’den fazla kişi öldü ve yaralandı" bilgisini verdi...
Dünya - Dünya
24 Ekim 2024 - 19:20

Norveç’te tren kazası: Ölü ve yaralılar var!

Norveç’te yolcu treni raydan çıktı. Yamaçtan düşen kayanın neden olduğu ifade edilen kazada 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı…
Dünya - Dünya
24 Ekim 2024 - 18:16

İsrail katliamlara devam ediyor! Hava saldırılarında 3 kişi hayatını kaybetti

Lübnan'ı ve Filistin'i kana bulayan İsrail saldırılarına devam ediyor. İsrail ordusu, Lübnan'ın güneyi ve doğusuna hava saldırısı düzenledi. Saldırılarda 3 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı.
 - Masada barış süreci var
24 Ekim 2024 - 17:18

İlham Aliyev ile Nikol Paşinyan BRICS'te bir araya geldi: Masada barış süreci var

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, BRICS Zirvesi marjında Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile bir araya geldi. İki lider, Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki barış sürecini masaya yatırdı.
Dünya - Dünya
24 Ekim 2024 - 17:13

McDonald's hamburgerlerinde E. Coli skandalı: Milyar dolarlık dava başladı

ABD'de McDonald's'ın popüler ürünü Quarter Pounder ile ilişkilendirilen E. coli salgını nedeniyle Colorado'da yaşayan Eric Stelly, şirkete dava açtı. Stelly, McDonald's'tan aldığı yiyeceği tükettikten sonra ciddi sağlık sorunları yaşadı ve vücudunda E. coli bakterisi tespit edildi.
Dünya - Dünya
24 Ekim 2024 - 17:04

Zelenskiy Zafer Planı'ndan emin: Rusya'yı Barış Zirvesi'nde göreceğiz

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Zafer Planı'nın hayata geçirilmesiyle Rusya'nın Barış Zirvesi'nde yer alacağını söyledi. Zelenskiy, uluslararası topluma yaptığı çağrıda da Rusya'yı barışa zorlamaları gerektiğini ifade etti. 
 - 145 milyon yaşında dinozor fosili bulundu
24 Ekim 2024 - 16:21

Hong Kong'da bir ilk! 145 milyon yaşında dinozor fosili bulundu

Çin'in Hong Kong Özel İdari Bölgesi'nde ilk kez dinozor fosili keşfedildi. Yetkililerden edinilen bilgiye göre, UNESCO Küresel Jeoparkı içindeki Port Adası'nda keşfedilen dinozor fosiline ilk defa rastlandığı ve Kretase döneminde yaşadığının tespit edildiği belirtildi.
Dünya - Dünya
24 Ekim 2024 - 15:43

Japonya'nın yakınında tehlike! Rusya 'Kalibr' füzesini fırlattı

Ukrayna'ya saldırılarına devam eden Rusya, Büyük Okyanus'ta tatbikat amaçlı yüksek hassasiyetli füze fırlattı. Tatbikatta "Kalibr" füze sistemi kullanıldı. Askeri tatbikatın zorlu hava koşullarında yapıldığı bildirildi.
 - Kan donduran mesajlar ortaya çıktı
24 Ekim 2024 - 15:43

Roblox oyununda 10 yaşındaki çocuğa cinayet talimatları verdi! Mesajlar kan dondurucu

ABD'nin Florida eyaletinde 10 yaşındaki bir çocuğun, 2 aylık bebeği mutfak zeminine düşürmesiyle gerçekleşen yaralanmanın altından korkunç detaylar çıktı. Çevrimiçi oynanan Roblox oyununda 36 yaşındaki Tara Alexis Sykes'ın, 10 yaşındaki çocuğua çeşitli cinayet talimatları verdiği ortaya çıktı. 
Sona Git