Tgrt Haber
 - ''Acı tavizler' gerekiyor''
9 saat 8 dakika önce

İsrail'den ateşkes sinyali: Hamas'ın elindeki esirler için 'acı tavizler' gerekiyor

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, ateşkes için yeşil ışık yaktı. Hamas'ın elindeki esirler için 'acı tavizler' verilmesi gerektiğini söyleyen Gallant, "savaşın karmaşık ve benzeri görülmemiş zorluklarla dolu" olduğunu söyledi.
Dünya - Dünya
9 saat 26 dakika önce

Dolandırıcı Youtuber ulusal marşı okuyamayınca yakayı ele verdi

Tayland'da hayatını idame ettiren sosyal medya fenomeni Natthamon 'Nutty' Khongchak, binlerce insanı dolandırdı. Mağdur ettiği insanlar sayesinde 60 milyon dolardan fazla kazanım sağlayan Youtuber, ulusal marşı okuyamayınca yakayı ele verdi.
 - İsrail kampın ardından BM okulunu bombaladı!
10 saat 27 dakika önce

Son dakika | Cibaliye'ye saldırı: İsrail Gazze'de çoğu kadın ve çocuk en az 20 kişiyi öldürdü! 

Son dakika haberi... İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliye bölgesine düzenlediği saldırıda çoğu çocuk ve kadın en az 20 kişi hayatını kaybetti, onlarca kişi yaralandı. İsrail ordusu, BM okulunu ise 3. kez vurdu. Peş peşe saldırılar düzenleyen İsrail ordusu yerinden edilen Gazzelilerin sığındığı okulda ise en az 8 kişinin ölümüne neden oldu.
 - Tgrthaber.com sahada takip ediyor
10 saat 42 dakika önce

Tgrthaber.com Özbekistan'daki seçimleri sahada takip ediyor

20 milyona yakın kayıtlı seçmenin bulunduğu Özbekistan'da yeni yapılan referandum ardından ilk genel seçim yapılıyor. Yazarımız Güngör Yavuzaslan, seçimi Özbekistan'ın başkenti Taşkent'ten takip ediyor. Seçmenler, Yasama Meclisi ile il ve ilçe belediye meclisleri üyelerini belirlemek için yerel saatle 08.00'den 20.00'ye kadar oy kullanmaya devam ediyor.
 - "Uzaydan gelen insanlara çok ilgi var"
10 saat 44 dakika önce

Trump bir röportajda uzaylılara değindi: Uzaydan gelen insanlara çok ilgi var

ABD Eski Başkanı ve Cumhuriyetçi Parti adayı Donald Trump, katıldığı bir röportajda uzaylılar hakkında konuştu. Dünya dışı yaşam hakkında görüşlerini ileten Trump, "bu konu hakkında çok fazla şey bildiğini" ifade etti.
Dünya - Dünya
10 saat 52 dakika önce

Dana Tropik Fırtınası 4 kişiyi öldürdü! Ülkede 1 milyondan fazla kişi evinden oldu

Dana Tropik Fırtınası Hindistan'ın doğusunu yerle bir etti. Odisha eyaleti ile Batı Bengal eyaletini vuran fırtına nedeniyle taş üzerinde taş kalmadı. Felakette 4 kişi hayatını kaybetti. 
 - "İran füze üretemeyecek"
12 saat 5 dakika önce

ABD medyasından çarpıcı iddia: İran füze üretemeyecek

ABD medyası, İsrail'in İran'a gerçekleştirdiği misilleme hava saldırısı sonrası füze üretim tesislerinin büyük oranda hasar gördüğünü ileri sürdü. İran'ın hasar nedeniyle en az 1 yıl yeni füzeler üretemeyeceği dile getirildi.
 - Yetkililerden peş peşe uyarılar...
12 saat 17 dakika önce

Ani patlamalarıyla bilinen Marapi Yanardağı uyandı! Yetkililerden peş peşe uyarılar

Dünyanın en aktif yanardağı Sumatra Adası'ndaki Marapi kül püskürtmeye başladı. Endonezya'da halk büyük bir telaşa kapıldı. Yetkililer, bölgeyi 4,5 kilometre yapıçapında boşaltma talimatı verdi. 
 - ''Bizi 3. Dünya Savaşı'na sokacak!''
13 saat 17 dakika önce

ABD'de seçime günler kala Donald Trump'tan, Kamala Harris'e ağır salvolar: Bizi 3. Dünya Savaşı'na sokacak!

ABD'de 5 Kasım'da gerçekleşecek seçimlere günler kala Donald Trump, el artırdı. Cumhuriyetçilerin adayı Trump, Demokrat rakibi Kamala Harris için ''Beceriksiz olduğu için bizi kesinlikle 3. Dünya Savaşı'na sokacak'' dedi. 
 - Kamyon kalabalığın arasına daldı
13 saat 29 dakika önce

İsrail'de kamyon kalabalığın arasına daldı: Çok sayıda yaralı var

İsrail'de Tel Aviv'in kuzeyinde Glilot Kavşağın'da bir kamyon, otobüs bekleyenlerin arasına daldı. Olayda çok sayıda kişi yaralandı. 
 - Vaatler sıralandı...
13 saat 38 dakika önce

ABD'de Müslüman liderler tarafını seçti: Vaatler sıralandı

ABD'nin Michigan eyaletinde bazı Müslüman toplum liderleri, 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimleri için tarafını belli etti. Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump, vaatlerini sıraladı. 
 - Gelini herkesin önünde tekme tokat dövdü
14 saat 13 dakika önce

Düğünde çıkan tartışma gündem oldu! Gelin ve damat herkesin önünde birbirlerine girdi

Mısır'ın başkenti Kahire'de gerçekleştirilen bir düğün sırasında çekilen görüntü sosyal medyanın gündemine oturdu. En mutlu günlerinde çıkan tartışmanın sebebi bilinmezken, tartışma sırasında damadın geline salonun orta yerinde tokat attığı ve hakaretler savurduğu görüldü.
 - ''Hataya düşme!''
14 saat 18 dakika önce

ABD'den İran'a İsrail uyarısı: Hataya düşme!

İsrail'in misilleme saldırısının ardından İran, karşılık vereceğini duyurdu. İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan'ın açıklamalarının ardından ABD'den uyarı geldi. ABD Savunma Bakanı Llyod Austin, İran'a yaptığı uyarısında, ''karşılık verme hatasına düşülmemeli'' ifadelerini kullandı. 
 - Lübnan köyünde bir binayı havaya uçurdu
14 saat 32 dakika önce

İsrailli gazeteciden 'utanç verici' anlar: Lübnan köyünde bir binayı havaya uçurdu

İsrailli gazeteci Danny Kushmaro, İsrail ordusuyla beraber Lübnan'ın güneyinde bir köye düzenlenen saldırıya katıldı. Gazeteci, burada bir binayı havaya uçurdu. O anları ise kameraya aldı. Spikerlik de yapan Kushmaro'nun bu hamlesi, meslektaşları tarafından tepki çekti. Birçok İsrailli gazeteci ''utanç verici'' olarak tanımladı.
 - 2 uçak havada çarpıştı: Faciadan kurtulan olmadı
15 saat 9 dakika önce

İki uçak havada çarpıştı, gökyüzünden enkaz yağdı! Faciadan kurtulan olmadı

Avustralya'nın en eski yerleşkesi Sydney'in güneybatısında bulunan ormanlık alanda facia yaşandı. İki uçak havada çarpıştı. Korkunç kazada 3 kişi hayatını kaybetti. 
 - İşaret edilen tarih her şeyi ortaya çıkardı
15 saat 45 dakika önce

İran, İsrail'e karşılık verecek mi? İşaret edilen tarih her şeyi ortaya çıkardı

İsrail'in, İran'a düzenlediği misilleme saldırısının ardından Tahran yönetimi harekete geçti. Gölge savaş, açık bir çatışmaya dönüştü. İran, İsrail'e 'uygun karşılık' verileceğini duyurdu. ABD medyasından New York Times ise İsrail'in İran'a saldırısının topyekün bir savaşa dönüşmeyeceğini yazdı. Axios haber sitesi ise İsrail'in saldırıdan önce İran'a bilgi verildiğini öne sürdü. İsrail için 5 Kasım tarihine dikkat çekildi.
Dünya - Dünya
18 saat 11 dakika önce

Rusya’da helikopter düştü! Feci kazada kurtulan olmadı

Rusya’da sağlık görevlilerini taşıyan helikopter düştü. Enkazdan kurtulan olmadı.
Dünya - Dünya
18 saat 58 dakika önce

Gazze'de İsrail'den korkunç bir katliam daha! 6 bina bombalandı, onlarca kişi öldü

İsrail güçleri, Gazze'nin kuzeyindeki Beyt Lahiya'da altı binayı bombalayarak en az 45 kişiyi öldürdü. Sal
 - Yabancılara subaylık yolu açıldı
27 Ekim 2024 - 00:41

Rusya’dan ilk tepki geldi: Ukrayna’da yabancılar subay olarak görev yapacak!

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, yabancıların subay olarak görev yapmasına izin veren yasayı onayladı. Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Zelenskiy'in kararına tepki verdi.
Dünya - Dünya
26 Ekim 2024 - 23:15

İsrail'in planını ABD değiştirdi iddiası! Netanyahu ekibi açıklama yaptı

İsrail'in İran'a yaptığı misilleme saldırısı planının kapsamını ABD'nin değiştirdiği öne sürüldü. Netanyahu ekibi konuya ilişkin açıklama yaparak vurulan hedeflerin değiştiği haberlerine açıklık getirdi.
Sona Git